Povezane vesti
"Moćni muškarci su pokušali da me zlostavljaju": Nina Badrić nakon mnogo godina otkrila kroz šta je prolazila: "Doživela…
Blic pre 4 sati
Pevačica Nina Badrić otkrila je da se tokom karijere susretala sa mnogim neprijatnim situacijama, te priznala da su uticajni muškarci pokušali da je zlostavljaju. Nina Badrić komentarisala je tada reditelja Dalibora Matanića koji je priznao da je… »
"Moćni muškarci su pokušali da me zlostavljaju" Poznata pevačica nakon mnogo godina otkrila kroz kakvu agoniju je…
Kurir pre 4 sati
Pevačica Nina Badrić otkrila je da se tokom karijere susretala sa mnogim neprijatnim situacijama, te priznala da su uticajni muškarci pokušali da je zlostavljaju. Nina Badrić komentarisala je tada reditelja Dalibora Matanića koji je priznao da je… »
„Moćni muškarci su pokušali da me zlostavljaju“: Nina Badrić nakon mnogo godina otkrila kroz šta je prolazila
Nova pre 4 sati
: Pevačica Nina Badrić otkrila je da se tokom karijere susretala sa mnogim neprijatnim situacijama, te priznala da su uticajni muškarci pokušali da je zlostavljaju. Nina Badrić komentarisala je tada reditelja Dalibora Matanića koji je priznao da je… »
Vesti dana »
Pismo profesora Filozofskog fakulteta: Osloboditi uhapšene i uhapsiti odgovorne
Radar pre 57 minutajoš 68 povezanih
Orlovi odradili poslednji trening pred meč protiv Danske u Ligi nacija
Sportski žurnal pre 51 minutajoš 30 povezanih
Šolc: Najbolji način da se shvati šta Putin misli na temu Ukrajine jeste da se razgovara s njim
Politika pre 5 satijoš 6 povezanih
Arakči najavio mogućnost početka pregovora Irana i Evrope; više od 70 poginulih u Beit Lahiji
RTS pre 22 minutajoš 25 povezanih