Povezane vesti
Posledice su ogromne, pomoći nije bilo: Lepa Brena doživela tešku dramu
Svet & Skandal pre 35 minuta
Lepa Brena emocije nije mogla sakriti na koncertu Folk diva Lepa Brena održala je spektakularan koncert u sklopu turneje “Imam pesmu da vam pevam” u dvorani Mejdan u rodnoj Tuzli. Zapevala je svoje velike hitove, a dok je pevala pesmu “Ja nemam… »
Brena se slomila na koncertu: Grcala u suzama VIDEO
B92 pre 3 sata
Regionalna zvezda Lepa Brena imala je koncert u rodnom gradu Tuzli, sala je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a usled silnih, pomešanih emocija, u jednom momentu je počela da plače. Dok je pevala svoj veliki hit "Ja nemam drugi dom", Brena je… »
Lepa Brena se rasplakala na koncertu u Tuzli – Razlog će vas ostaviti bez daha
Story pre 4 sati
Pevačica koja je stekla ogromnu popularnost kod publike obezbedila je sa svojim suprugom celu porodicu i kupila brojne nekretnine širom sveta, a nekada je živela u malom stanu u Brčkom, sa majkom, ocem, bratom i sestrom. Lepa Brena rodni grad nosi u… »
Lepa Brena grcala u suzama na koncertu u Tuzli (VIDEO)
Vesti online pre 4 sati
Lepa Brena održala je spektakularan koncert u svom rodnom gradu Tuzli. Kao što se i očekivalo, veče je bilo puno emocija, a dok je izvodila pesmu “Ja nemam drugi dom” Brena se rasplakala i nekoliko minuta nije mogla da dođe k sebi. Emocije su… »
Lepa Brena u suzama na koncertu: Pevačica nije mogla da se smiri, a ovaj emotivni trenutak rasplakao i publiku
Telegraf pre 7 sati
Muzička zvezda Lepa Brena priredila je koncert za pamćenje u Tuzli, svom rodnom gradu, ali trenutak koji je dirnuo srca svih prisutnih dogodio se kada je izvodila svoj hit "Ja nemam drugi dom". Dok je pevala stihove ove emotivne pesme, Brenu su… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Poslednji sat blokade u Novom Sadu: Incident zbog evropskih zastava, građani ostavljaju „krvave tragove“
Nova pre 0 minutajoš 68 povezanih
Uzbuna u NATO redovima, dižu lovce! Rusija u masovnom napadu lansirala razne tipove raketa, ukrajinski pvo oborio 102 projektila i 42 bespilotne letelice!
Kurir pre 11 minutajoš 43 povezane
Stojković: Ne postoji važnija utakmica od Danske, spremno je dočekujemo
Politika pre 5 minutajoš 30 povezanih
Scholz kaže da se Putinov stav o ratu u Ukrajini nije promijenio
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 6 povezanih