Повезане вести

Лепа Брена у сузама на концерту: Певачица није могла да се смири, а овај емотивни тренутак расплакао и публику

Лепа Брена у сузама на концерту: Певачица није могла да се смири, а овај емотивни тренутак расплакао и публику

Телеграф 17.11.2024
Вести са насловне. Музичка звезда Лепа Брена приредила је концерт за памћење у Тузли, свом родном граду, али тренутак који је дирнуо срца свих присутних догодио се када је изводила свој хит "Ја немам други дом". Док је певала… »
Лепа Брена се расплакала на концерту у Тузли – Разлог ће вас оставити без даха

Лепа Брена се расплакала на концерту у Тузли – Разлог ће вас оставити без даха

Стори 17.11.2024
Певачица која је стекла огромну популарност код публике обезбедила је са својим супругом целу породицу и купила бројне некретнине широм света, а некада је живела у малом стану у Брчком, са мајком, оцем, братом и сестром. Лепа… »
Лепа Брена грцала у сузама, хватала се за главу: Драма на концерту у Тузли, певачица се једва смирила (ВИДЕО)

Лепа Брена грцала у сузама, хватала се за главу: Драма на концерту у Тузли, певачица се једва смирила (ВИДЕО)

Нова 17.11.2024
: Лепа Брена одржала је спектакуларан концерт у свом родном граду Тузли. Као што се и очекивало, вече је било пуно емоција, а док је изводила песму “Ја немам други дом” Брена се расплакала. Емоције су очито биле јаче од ње, па… »
Последице су огромне, помоћи није било: Лепа Брена доживела тешку драму

Последице су огромне, помоћи није било: Лепа Брена доживела тешку драму

Свет & Скандал 17.11.2024
Лепа Брена емоције није могла сакрити на концерту Фолк дива Лепа Брена одржала је спектакуларан концерт у склопу турнеје “Имам песму да вам певам” у дворани Мејдан у родној Тузли. Запевала је своје велике хитове, а док је певала… »
Брена се сломила на концерту: Грцала у сузама ВИДЕО

Брена се сломила на концерту: Грцала у сузама ВИДЕО

Б92 17.11.2024
Регионална звезда Лепа Брена имала је концерт у родном граду Тузли, сала је била испуњена до последњег места, а услед силних, помешаних емоција, у једном моменту је почела да плаче. Док је певала свој велики хит "Ја немам други… »

Вести дана »