Povezane vesti
Aleksić (NPS): Vučić i Mali nasmejani obilaze gradilište dok građani danima traže odgovornost
Beta 17.11.2024
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić rekao je danas da građani Srbije 16 dana traže odgovornost za ubistvo 14 ljudi, dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali nasmejani obilaze gradilište Ekspo i dele… »
Aleksić: Vučić i Mali nasmejani dele pljeskavice, dok mi živimo surovu realnost u kojoj stradaju deca
Danas 17.11.2024
Narodni poslanik Miroslav Aleksić poručio je sa blokada u Novom Sadu da smo sinoć mogli da vidimo „neviđenu bahatost“ – da se predsednik i ministar snimaju kao za rijaliti, dok građani traže odgovornost za smrt 14 ljudi. On je kazao da je sa svojim… »
Aleksić: Vučić i Mali nasmejani dele pljeskavice, dok mi živimo surovu realnost u kojoj stradaju deca
N1 Info 17.11.2024
Narodni poslanik Miroslav Aleksić poručio je sa blokada u Novom Sadu da smo sinoć mogli da vidimo "neviđenu bahatost" - da se predsednik i ministar snimaju kao za rijaliti, dok građani traže odgovornost za smrt 14 ljudi. On je kazao da je sa svojim… »
Vesti dana »
Evo gde je Radoje Čupić proveo poslednje godine života: Sa suprugom prelomio da napusti grad: "To mi je prvo bila letnja rezistencija"
Blic pre 45 minutajoš 22 povezane
Pilot i kopilot stradali nakon što je avion Er Kanade udario u vozilo na njujorškom aerodromu
N1 Info pre 40 minutajoš 22 povezane
Počinje prijava za lokalna lična dokumenta za Srbe koji žive ili rade na Kosovu i Metohiji
RTV pre 40 minutajoš 13 povezanih
Počinje zakazivanje termina za testiranje i upis prvaka preko eUprave: Evo do kada će usluga biti dostupna
Mondo pre 55 minutajoš 12 povezanih