Povezane vesti

Aleksić (NPS): Vučić i Mali nasmejani obilaze gradilište dok građani danima traže odgovornost

Aleksić (NPS): Vučić i Mali nasmejani obilaze gradilište dok građani danima traže odgovornost

Beta 17.11.2024
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić rekao je danas da građani Srbije 16 dana traže odgovornost za ubistvo 14 ljudi, dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali nasmejani obilaze gradilište Ekspo i… »
Aleksić: Vučić i Mali nasmejani dele pljeskavice, dok mi živimo surovu realnost u kojoj stradaju deca

Aleksić: Vučić i Mali nasmejani dele pljeskavice, dok mi živimo surovu realnost u kojoj stradaju deca

Danas 17.11.2024
Narodni poslanik Miroslav Aleksić poručio je sa blokada u Novom Sadu da smo sinoć mogli da vidimo „neviđenu bahatost“ – da se predsednik i ministar snimaju kao za rijaliti, dok građani traže odgovornost za smrt 14 ljudi. On je kazao da je sa… »

Novi magazin 17.11.2024
Narodni poslanik Miroslav Aleksić poručio je sa blokada u Novom Sadu da smo sinoć mogli da vidimo "neviđenu bahatost" - da se predsednik i ministar snimaju kao za rijaliti, dok građani traže odgovornost za smrt 14 ljudi. On je kazao da je sa svojim… »

N1 Info 17.11.2024
Narodni poslanik Miroslav Aleksić poručio je sa blokada u Novom Sadu da smo sinoć mogli da vidimo "neviđenu bahatost" - da se predsednik i ministar snimaju kao za rijaliti, dok građani traže odgovornost za smrt 14 ljudi. On je kazao da je sa svojim… »

Vesti dana »