Повезане вести

Алексић (НПС): Вучић и Мали насмејани обилазе градилиште док грађани данима траже одговорност

Алексић (НПС): Вучић и Мали насмејани обилазе градилиште док грађани данима траже одговорност

Бета 17.11.2024
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић рекао је данас да грађани Србије 16 дана траже одговорност за убиство 14 људи, док председник Србије Александар Вучић и министар финансија Синиша Мали насмејани обилазе… »
Алексић: Вучић и Мали насмејани деле пљескавице, док ми живимо сурову реалност у којој страдају деца

Алексић: Вучић и Мали насмејани деле пљескавице, док ми живимо сурову реалност у којој страдају деца

Данас 17.11.2024
Народни посланик Мирослав Алексић поручио је са блокада у Новом Саду да смо синоћ могли да видимо „невиђену бахатост“ – да се председник и министар снимају као за ријалити, док грађани траже одговорност за смрт 14 људи. Он је… »

Нови магазин 17.11.2024
Народни посланик Мирослав Алексић поручио је са блокада у Новом Саду да смо синоћ могли да видимо "невиђену бахатост" - да се председник и министар снимају као за ријалити, док грађани траже одговорност за смрт 14 људи. Он је… »

Н1 Инфо 17.11.2024
Народни посланик Мирослав Алексић поручио је са блокада у Новом Саду да смо синоћ могли да видимо "невиђену бахатост" - да се председник и министар снимају као за ријалити, док грађани траже одговорност за смрт 14 људи. Он је… »

Вести дана »