Povezane vesti
Aleksić (NPS): Vučić i Mali nasmejani obilaze gradilište dok građani danima traže odgovornost
Beta pre 4 sati
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić rekao je danas da građani Srbije 16 dana traže odgovornost za ubistvo 14 ljudi, dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali nasmejani obilaze gradilište Ekspo i… »
Aleksić: Vučić i Mali nasmejani dele pljeskavice, dok mi živimo surovu realnost u kojoj stradaju deca
Danas pre 4 sati
Narodni poslanik Miroslav Aleksić poručio je sa blokada u Novom Sadu da smo sinoć mogli da vidimo „neviđenu bahatost“ – da se predsednik i ministar snimaju kao za rijaliti, dok građani traže odgovornost za smrt 14 ljudi. On je kazao da je sa… »
Aleksić: Vučić i Mali nasmejani dele pljeskavice, dok mi živimo surovu realnost u kojoj stradaju deca
Novi magazin pre 4 sati
Narodni poslanik Miroslav Aleksić poručio je sa blokada u Novom Sadu da smo sinoć mogli da vidimo "neviđenu bahatost" - da se predsednik i ministar snimaju kao za rijaliti, dok građani traže odgovornost za smrt 14 ljudi. On je kazao da je sa svojim… »
N1 Info pre 4 sati
Narodni poslanik Miroslav Aleksić poručio je sa blokada u Novom Sadu da smo sinoć mogli da vidimo "neviđenu bahatost" - da se predsednik i ministar snimaju kao za rijaliti, dok građani traže odgovornost za smrt 14 ljudi. On je kazao da je sa svojim… »
Vesti dana »
Blokada u Novom Sadu: Slika golubice koja plače i krvari i spisak političara krivih za nesreću ispred Železničke (UŽIVO)
Novi magazin pre 20 minutajoš 68 povezanih
Uzbuna u NATO redovima, dižu lovce! Rusija u masovnom napadu lansirala razne tipove raketa, ukrajinski pvo oborio 102 projektila i 42 bespilotne letelice!
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih
Dragan Stojković emotivno vezan za Leskovac: Voleo sam ga i voleću ga
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih
Jedan libanski vojnik poginuo, tri ranjena u napadu Izraela na vojni položaj u Libanu
Politika pre 1 satjoš 29 povezanih