Povezane vesti
Van Persi: Ponosan sam što sam trener Herenvena, ne očekujem da radim u Arsenalu
Politika 17.11.2024
LONDON – Nekadašnji holandski fudbalski reprezentativac Robin van Persi izjavio je da je ponosan što je trener Herenvena i dodao da ne očekuje da postane menadžer Arsenala. Van Persi (41) je igrao za Arsenal od 2004. do 2012. godine. "Ne očekujem… »
Van Persi: Ponosan sam što sam trener Herenvena, ne očekujem da radim u Arsenalu
Sportski žurnal 17.11.2024
Robin je igrao za Arsenal od 2004. do 2012. godine. Nekadašnji holandski fudbalski reprezentativac Robin van Persi izjavio je da je ponosan što je trener Herenvena i dodao da ne očekuje da postane menadžer Arsenala, prenosi Tanjug. Van Persi (41) je… »
Da li će Robin Van Persi preuzeti Arsenal? Evo šta o tome kaže čuveni Holanđanin
Večernje novosti 17.11.2024
Nekadašnji holandski fudbalski reprezentativac Robin van Persi rekao je da je ponosan što je trener Herenvena i dodao da ne očekuje da postane menadžer Arsenala. Foto: Profimedia Van Persi (41) je igrao za Arsenal od 2004. do 2012. godine. - Ne… »
"To pitanje je osetljivo za navijače"
B92 17.11.2024
Nekadašnji holandski fudbalski reprezentativac Robin van Persi izjavio je da je ponosan što je trener Herenvena i dodao da ne očekuje da postane menadžer Arsenala. Van Persi (41) je igrao za Arsenal od 2004. do 2012. godine. "Ne očekujem da ću… »
Vesti dana »
Studenti na sat vremena blokirali Mostarsku petlju i Gazelu u oba smera; petnaest minuta tišine u više gradova za nastradale u Novom Sadu
RTS pre 2 satajoš 68 povezanih
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 21 povezana
Vlada usvojila Strategiju razvoja veštačke inteligencije do 20230. godine
Danas pre 6 satijoš 8 povezanih