Povezane vesti

Martin novi šampion: Bila je ovo veoma emotivna trka

Martin novi šampion: Bila je ovo veoma emotivna trka

Sportski žurnal pre 1 sat
Martin je postao prvi vozač satelitskog tima koji je došao do titule u Moto GP šampionatu, nakon što je to učinio Valentino Rosi 2001. godine. Motociklista Pramak Dukatija Horhe Martin rekao je danas da je u poslednjijh nekoliko krugova trke u… »
Ovako je izgledalo ludo slavlje u „bekstejdžu“ Pramaka (VIDEO)

Ovako je izgledalo ludo slavlje u „bekstejdžu“ Pramaka (VIDEO)

Sport klub pre 2 sata
Horhe Martin je umeo da proslavi osvajanje prve titule u Moto GP šampionatu. Bilo je veselo na podijumu, čak je slučajno i razbio flašu, ali ono pravo slalje usledilo je posle, sa ljudima iz ekipe Pramak. Naša Jelena Trajković bila je na licu mesta… »
Horhe Martin osvojio titulu u Moto GP šampionatu

Horhe Martin osvojio titulu u Moto GP šampionatu

Sportski žurnal pre 3 sata
Nova sezona u Moto GP šampionatu počinje 2. marta 2025. godine trkom za VN Tajlanda. Vozač Pramaka Španac Horhe Martin osvojio je danas prvu titulu u Moto GP šampionatu, pošto je zauzeo treće mesto u poslednjoj trci u sezoni za Veliku nagradu… »
Martin posle Moto GP titule: "Ne znam da li da plačem ili da se smejem"

Martin posle Moto GP titule: "Ne znam da li da plačem ili da se smejem"

B92 pre 3 sata
Novi prvak u Moto GP šampionatu Horhe Martin bio je uzbuđen posle najvećeg uspeha karijere do kojeg je stigao sa samo tri pobede ove sezone. Drugoplasirani u generalnom plasmanu i dosadašnji prvak Frančesko Banjaja sakupio je 11 trijumfa u tek… »
Martin ne skida osmeh: Hvala Dukatiju što me je podržao (VIDEO)

Martin ne skida osmeh: Hvala Dukatiju što me je podržao (VIDEO)

Sport klub pre 3 sata
Horhe Martin je pametno vozio ovog vikenda, osvojio dovoljno bodova da sačuva prvo mesto i postane šampion. Nakon trke u Barseloni, gde je krunisan titulom Moto GP klase, Španac je sa osmehom „od uha do uha“ došao pred novinare i izneo svoje prve… »
Kad imate 11 pobeda u sezoni, a niste šampion! (VIDEO)

Kad imate 11 pobeda u sezoni, a niste šampion! (VIDEO)

Sport klub pre 4 sati
Frančesko Banjaja je završio sezonu sa 11 pobeda na 20 trka u Moto GP klasi i kao vicešampion sveta. Dvostruki branilac titule nije uspeo da stigne do triplete iako je imao impresivan učinak, trijumfovao na poslednje tri trke u sezoni, ušao u… »
Moto GP ima novog šampiona! Horhe Martin "ukrao" krunu Banjaji

Moto GP ima novog šampiona! Horhe Martin "ukrao" krunu Banjaji

Večernje novosti pre 4 sati
Vozač Pramaka Španac Horhe Martin osvojio je danas prvu titulu u Moto GP šampionatu, pošto je zauzeo treće mesto u poslednjoj trci u sezoni za Veliku nagradu Barselone. Foto: Profimedia Martin je uoči poslednje trke imao 19 bodova prednosti u odnosu… »
Banjaja pobedom predao "krunu", Martin novi vladar Moto GP-a!

Banjaja pobedom predao "krunu", Martin novi vladar Moto GP-a!

Sportske.net pre 4 sati
Španski motociklista Horhe Martin novi je šampion sveta u "kraljevskoj" klasi Moto GP šampionata. Vozač Pramaka sa trona je skinuo dvostrukog uzastopnog šampiona Italijana Frančeska Banjaju koji je u generalnom plasmanu sakupio 10 bodova manje. Na… »

Vesti dana »