Povezane vesti
"Ne bih uradila tako rano da sam razmišljala o sebi iz sadašnje perspektive" Slavna glumica i pevačica otkrila muke sa kojima…
Kurir 17.11.2024
Selena Gomez (32) koja je svoju glumačku karijeru započela sa deset godina, smatra da joj je slava u detinjstvu usporila razvoj u dvadesetima. U nedavnom intervjuu za Elle pitali su je šta bi volela da je znala pre nego što je kročila u svet poznatih, a… »
"Slava sa 10 godina mi je usporila razvoj": Selena je danas milionerka, ali i dalje se bori sa demonima prošlosti
Mondo 17.11.2024
Selena Gomez priznaje da bi danas sve uradila drugačije. Ona je neko ko godinama otvoreno priča o borbi za mentalno zdravlje, ali i borbi sa lupusom, a sada je otkrila kako je rana slava uticala na njen dalji razvoj. Glumica i pevačica Selena Gomez (32)… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 44 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 45 povezanih

Rast cena stanova u Beogradu se nastavlja, prodaja stagnira
Serbian News Media pre 46 minutajoš 22 povezane

"Mislile smo da je kraj, ruke su mi se tresle dok sam vozila" Srpkinje se našle u grotlu požara kod Čanja (foto/video)
Alo pre 6 minutajoš 18 povezanih