Povezane vesti

Belodedić o ponašanju kosmetskih fudbalera: Počnu da plaču kao deca kada im se nešto ne sviđa

Belodedić o ponašanju kosmetskih fudbalera: Počnu da plaču kao deca kada im se nešto ne sviđa

Politika pre 31 dana
Miodrag Belodedić, legendarni fudbaler Crvene zvezde i rumunski reprezentativac, burno je reagovao na ponašanje reprezentativaca tzv. Kosova u Bukureštu. Igrači lažne države su izašli sa terena u finišu utakmice, navodno zbog skandiranja Srbiji… »
Belodedić posle bežanije tzv. Kosova: Oni su kao mala deca, ako ih malo duže gledate oni počnu da plaču

Belodedić posle bežanije tzv. Kosova: Oni su kao mala deca, ako ih malo duže gledate oni počnu da plaču

Sportski žurnal pre 30 dana
Oni su nama govorili da smo Cigani, psovali su nas, a mi smo se samo smejali na to. Oni imaju kompleks. Meč Lige nacija Rumunija – tzv. Kosovo (0:0) prekinut je u nadoknadi. Gosti su utekli sa megdana pravdajući se vređanjem sa tribina, pokrkali su… »
Samo ciče i kmeče, kao da vole da su žrtve: Kosovo više neće da igra pod ovim uslovom!

Samo ciče i kmeče, kao da vole da su žrtve: Kosovo više neće da igra pod ovim uslovom!

Hot sport pre 30 dana
Bedno izlaganje! Fudbalska utakmica između reprezentacija Rumunije i tzv. Kosova završena je skandalom, nakon što je meč prekinut zbog sukoba na terenu, a ishod će najverovatnije biti registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina… »
"Kosovari imaju kompleks, nas su zvali 'Cigani'!" Belodedić brutalno spustio Albance

"Kosovari imaju kompleks, nas su zvali 'Cigani'!" Belodedić brutalno spustio Albance

Mondo pre 30 dana
Miodrag Belodedić je istakao da su sce scene koje su pravili fudbaleri sa "Kosova" - glupe. Pravi skandal izbio je kada je na samom kraju meča Lige nacija između Rumunije i tzv. "Kosova" tim gostiju izašao sa terena. Iako su navijači Rumunije ceo… »
Kosovo kao mala deca, odmah počnu da plaču: Da smo mi cigani to nije rasizam?! – legenda Zvezde se pita!

Kosovo kao mala deca, odmah počnu da plaču: Da smo mi cigani to nije rasizam?! – legenda Zvezde se pita!

Hot sport pre 31 dana
Miodrag pravo u metu! Fudbalska utakmica između reprezentacija Rumunije i tzv. Kosova završena je skandalom, nakon što je meč prekinut zbog sukoba na terenu, a ishod će najverovatnije biti registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina… »

Vesti dana »