Povezane vesti

Samo ciče i kmeče, kao da vole da su žrtve: Kosovo više neće da igra pod ovim uslovom!

Samo ciče i kmeče, kao da vole da su žrtve: Kosovo više neće da igra pod ovim uslovom!

Hot sport pre 9 minuta
Bedno izlaganje! Fudbalska utakmica između reprezentacija Rumunije i tzv. Kosova završena je skandalom, nakon što je meč prekinut zbog sukoba na terenu, a ishod će najverovatnije biti registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina… »
Belodedić o ponašanju kosmetskih fudbalera: Počnu da plaču kao deca kada im se nešto ne sviđa

Belodedić o ponašanju kosmetskih fudbalera: Počnu da plaču kao deca kada im se nešto ne sviđa

Politika pre 2 sata
Miodrag Belodedić, legendarni fudbaler Crvene zvezde i rumunski reprezentativac, burno je reagovao na ponašanje reprezentativaca tzv. Kosova u Bukureštu. Igrači lažne države su izašli sa terena u finišu utakmice, navodno zbog skandiranja Srbiji… »
"Kosovari imaju kompleks, nas su zvali 'Cigani'!" Belodedić brutalno spustio Albance

"Kosovari imaju kompleks, nas su zvali 'Cigani'!" Belodedić brutalno spustio Albance

Mondo pre 2 sata
Miodrag Belodedić je istakao da su sce scene koje su pravili fudbaleri sa "Kosova" - glupe. Pravi skandal izbio je kada je na samom kraju meča Lige nacija između Rumunije i tzv. "Kosova" tim gostiju izašao sa terena. Iako su navijači Rumunije ceo… »
Belodedić posle bežanije tzv. Kosova: Oni su kao mala deca, ako ih malo duže gledate oni počnu da plaču

Belodedić posle bežanije tzv. Kosova: Oni su kao mala deca, ako ih malo duže gledate oni počnu da plaču

Sportski žurnal pre 1 sat
Oni su nama govorili da smo Cigani, psovali su nas, a mi smo se samo smejali na to. Oni imaju kompleks. Meč Lige nacija Rumunija – tzv. Kosovo (0:0) prekinut je u nadoknadi. Gosti su utekli sa megdana pravdajući se vređanjem sa tribina, pokrkali su… »
Kosovo kao mala deca, odmah počnu da plaču: Da smo mi cigani to nije rasizam?! – legenda Zvezde se pita!

Kosovo kao mala deca, odmah počnu da plaču: Da smo mi cigani to nije rasizam?! – legenda Zvezde se pita!

Hot sport pre 4 sati
Miodrag pravo u metu! Fudbalska utakmica između reprezentacija Rumunije i tzv. Kosova završena je skandalom, nakon što je meč prekinut zbog sukoba na terenu, a ishod će najverovatnije biti registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina… »

Vesti dana »