Povezane vesti
Rade je lični meteorolog u svom selu kod Užica
Užice oglasna tabla pre 4 sati
– Ja u kalendar beležim svaki mesec po jednu bitnu rečenicu, a pratim 24 časa promene vremena i na primer ako su zime toplije znači da će biti sušna godina. Mada danas se klima dosta izmenila. Pošto se zima računa od katoličkog Božića, i budu… »
Užičko selo Buar ima svog ličnog meteorologa, ovaj čovek pogađa vremensku prognozu sto posto
Glas Zapadne Srbije pre 4 sati
Ono ima svog ličnog meteorologa jer Rade Jocović neumorno više od jedne decenije prikuplja podatke u vremenu između dva Božića i mnogi kažu da jedini on sa sigurnošću zna kakvo će vreme biti čitave godine. „Mnogi me moji meštani pitaju kada… »
U okolini Užica svi veruju radetu! Kažu da vremensku prognozu pogađa stoprocentno: Koristi samo olovku i crkveni kalendar
Kurir pre 8 sati
Možda ni veliki gradovi nemaju ono što ima jedno malo užičko seoce, selo Buar na obromcima Jelove Gore. Ono ima svog ličnog meteorologa jer Rade Jocović neumorno više od jedne decenije prikuplja podatke u vremenu između dva Božića i mnogi kažu… »
Vesti dana »
Izvini, Anja: Potresne poruke u centru Paraćina zbog smrti mlade devojke (24), neko je ostavio plišane igračke
Telegraf pre 20 minutajoš 57 povezanih
Nemačka: Ostajemo pri odluci da Ukrajini ne isporučimo rakete dugog dometa
Politika pre 26 minutajoš 17 povezanih
Danci ne kalkulišu - najveća zvezda predvodi "vikinge" u Leskovcu VIDEO
B92 pre 1 satjoš 18 povezanih