Povezane vesti
"Gajim svinje, ovce i kokoške": Poznati glumac živi na selu sa jednom od najlepših Srpkinja, sagradio kuću, ima i baštu
Mondo pre 3 sata
Glumac Branislav Tomašević ima gazdinstvo u okolini Gornjeg Milanovca. Glumac Branislav Bane Tomašević sa suprugom Jelenom i njihova tri sina dane provodi u gazdinstvu koje poseduju u selu nadomak Gornjeg Milanovca. "U selu sam i baš dok pričam sa… »
"Gajim svinje, ovce i kokoške, zasadio sam i mnogo stabala višnje": Naš poznati glumac sagradio kuću na selu i pronašao…
Blic pre 6 sati
Glumac Branislav Bane Tomašević sa suprugom Jelenom i njihova tri sina dane provodi kvalitetno i diše punim plućima u gazdinstvu koje poseduju u selu nadomak Gornjeg Milanovca. - U selu sam i baš dok pričam sa vama deca me dozivaju, viču… »
Vesti dana »
Domet do 300 kilometara, brzina: 3.700 kilometara na sat Ovo je raketa kojom će Ukrajina napasti Rusiju nakon Bajdenovog odobrenja: Dizajnirane su za ove ciljeve
Blic pre 51 minutajoš 119 povezanih
„Da odgovorni za nedelo čuju tišinu“: Novosađani pozvani da stanu na 15 minuta u petak
Danas pre 21 minutajoš 52 povezane
Apel FSS navijačima u Leskovcu: "Svi za Srbiju i zbog Srbije!"
Sportske.net pre 1 satjoš 14 povezanih
Rekordna zagađenost u Nju delhiju: Kvalitet vazduha je toliko loš da je uvedena oznaka "opasno plus"!
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Novak Đoković u problemu: Ovo mu se nije desilo više od pola decenije!
Hot sport pre 3 satajoš 13 povezanih