Povezane vesti
Zlata Petrović o provodu sa sinom i njegovom životu u Eliti 8!
Svet plus 18.11.2024
Poznata pevačica Zlata Petrović otkrila je da je nekoliko puta pila sa sinom, Jovanom Pejićem, učesnikom rijalitija "Elita 8", i da taj period pamti sa osmehom. Takođe, osvrnula se na njegovu vezu sa Enom Čolić i otkrila svoje mišljenje o budućoj snajki… »
Zlata Petrović se napijala sa sinom i njegovim drugovima! Pevačica podržavala sina u konzumiranju alkohola: Bolje ispred mene…
Kurir 18.11.2024
Pevačica Zlata Petrović kaže da se nekoliko puta zapila sa sinom Jovanom Pejićem u vreme kad je najviše voleo da izlazi. Ona se, kako kaže, vrlo rado seća tog perioda. Naime, Zlata kaže da je Jovan okupljao društvo kod njega u stanu, a kako su je svi… »
Zlata Petrović se opijala sa sinom i njegovim društvom: Prisetila se anegdote:"Na kraju me je baš puklo, ostala sam sama"
Blic 18.11.2024
Pevačica Zlata Petrović kaže da se više puta zapila sa naslednikom Jovanom Pejićem u vreme kad je najviše voleo da izlazi, ali da se rado seća tog perioda. Naime, Zlata kaže da je Jovan okupljao društvo kod njega u stanu, a kako su je svi njegovi… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Konstituisan novi saziv Skupštine Opštine Kosjerić, Žarko Đokić ponovo predsednik opštine
RTS pre 2 satajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 8 satijoš 25 povezanih

Obeležavanje Oluje u Zagrebu: Aktivisti podsetili na zločine, veterani odgovorili optužbama i muzikom
Insajder pre 4 satijoš 22 povezane