Povezane vesti
„On me je najviše terao da se pomirim sa ocem“: Sofija Šašić otkrila nepoznate detalje odnosa Željka Šašića i Ace…
Nova 18.11.2024
: Sofija Šašić, ćerka Sonje Vukasnović i Željka Šašića, je posle razvoda svojih roditelja nastavila da živi sa majkom, a potom i očuhom Acom Lukasom. Poznato je da je Sofija u bliskom odnosu sa Lukasom, i nakon što se on razveo od Sonje, kao i… »
"Ko mi je tata, ko mi je očuh... neko to i ne zna!" Sofija Šašić konačno otkrila istinu o Aci Lukasu i Željku Šašiću -…
Blic 18.11.2024
Ćerka Željka Šašića, Sofija Šašić otkrila je u kakvom je odnosu sa očuhom, Acom Lukasom, te priznala da ju je upravo on nagovorio da se pomiri sa ocem. - Ko mi je tata, ko mi je očuh, a sigurno će biti po komentarima da neko to ne zna - rekla… »
"Mene je aca vaspitao, on me je terao da se pomirim sa tatom" Sofija Šašić konačno otkrila istinu, progovorila o odnosima…
Kurir 18.11.2024
Sofija Šašić, ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, ne eksponira se često u medijima, te svako njeno pojavljivanje na malim ekranima, kao i na javnim događajima, privlači veliku pažnju javnosti. Ona je nedavno gostovala u jednom… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 20 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 50 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 8 satijoš 7 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 26 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Sputnik pre 25 minutajoš 4 povezane