Povezane vesti

„On me je najviše terao da se pomirim sa ocem“: Sofija Šašić otkrila nepoznate detalje odnosa Željka Šašića i Ace…

„On me je najviše terao da se pomirim sa ocem“: Sofija Šašić otkrila nepoznate detalje odnosa Željka Šašića i Ace…

Nova pre 3 sata
: Sofija Šašić, ćerka Sonje Vukasnović i Željka Šašića, je posle razvoda svojih roditelja nastavila da živi sa majkom, a potom i očuhom Acom Lukasom. Poznato je da je Sofija u bliskom odnosu sa Lukasom, i nakon što se on razveo od Sonje, kao i… »
"Ko mi je tata, ko mi je očuh... neko to i ne zna!" Sofija Šašić konačno otkrila istinu o Aci Lukasu i Željku Šašiću -…

"Ko mi je tata, ko mi je očuh... neko to i ne zna!" Sofija Šašić konačno otkrila istinu o Aci Lukasu i Željku Šašiću -…

Blic pre 4 sati
Ćerka Željka Šašića, Sofija Šašić otkrila je u kakvom je odnosu sa očuhom, Acom Lukasom, te priznala da ju je upravo on nagovorio da se pomiri sa ocem. - Ko mi je tata, ko mi je očuh, a sigurno će biti po komentarima da neko to ne zna - rekla… »
"Mene je aca vaspitao, on me je terao da se pomirim sa tatom" Sofija Šašić konačno otkrila istinu, progovorila o odnosima…

"Mene je aca vaspitao, on me je terao da se pomirim sa tatom" Sofija Šašić konačno otkrila istinu, progovorila o odnosima…

Kurir pre 4 sati
Sofija Šašić, ćerka pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, ne eksponira se često u medijima, te svako njeno pojavljivanje na malim ekranima, kao i na javnim događajima, privlači veliku pažnju javnosti. Ona je nedavno gostovala u jednom… »

Vesti dana »