Повезане вести

„Он ме је највише терао да се помирим са оцем“: Софија Шашић открила непознате детаље односа Жељка Шашића и Аце Лукаса…

„Он ме је највише терао да се помирим са оцем“: Софија Шашић открила непознате детаље односа Жељка Шашића и Аце Лукаса…

Нова 18.11.2024
: Софија Шашић, ћерка Соње Вукасновић и Жељка Шашића, је после развода својих родитеља наставила да живи са мајком, а потом и очухом Ацом Лукасом. Познато је да је Софија у блиском односу са Лукасом, и након што се он развео… »
"Ко ми је тата, ко ми је очух... неко то и не зна!" Софија Шашић коначно открила истину о Аци Лукасу и Жељку Шашићу - Он ме…

"Ко ми је тата, ко ми је очух... неко то и не зна!" Софија Шашић коначно открила истину о Аци Лукасу и Жељку Шашићу - Он ме…

Блиц 18.11.2024
Ћерка Жељка Шашића, Софија Шашић открила је у каквом је односу са очухом, Ацом Лукасом, те признала да ју је управо он наговорио да се помири са оцем. - Ко ми је тата, ко ми је очух, а сигурно ће бити по коментарима да неко то… »
"Мене је аца васпитао, он ме је терао да се помирим са татом" Софија Шашић коначно открила истину, проговорила о односима са…

"Мене је аца васпитао, он ме је терао да се помирим са татом" Софија Шашић коначно открила истину, проговорила о односима са…

Курир 18.11.2024
Софија Шашић, ћерка певача Жељка Шашића и Соње Вуксановић, не експонира се често у медијима, те свако њено појављивање на малим екранима, као и на јавним догађајима, привлачи велику пажњу јавности. Она је недавно гостовала… »

Вести дана »