Povezane vesti

Baucal o pismu profesora Filozofskog fakulteta: Bitka za normalnije društvo

Baucal o pismu profesora Filozofskog fakulteta: Bitka za normalnije društvo

Vreme pre 1 sat
Jedan od potpisnika otvorenog pisma profesora Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, profesor Aleksandar Baucal kaže za „Vreme” da se razmišlja da li će biti snažnijh istupanja. Profesori i saradnici Filozofskog fakulteta Univerziteta u… »
Baucal: Svi smo mi gubitnici ispod nadstrešnice, osim malog kruga ljudi u vladajućoj eliti

Baucal: Svi smo mi gubitnici ispod nadstrešnice, osim malog kruga ljudi u vladajućoj eliti

Novi magazin pre 1 sat
“Ne smatram da treba da pustimo ljude da sada ginu na barikadama, ali svako od nas može na svoj način da doprinese ovoj opštoj pobuni... Tako se urušava taj sistem, jer ljudi na vrhu piramide ne mogu da rade bez onih ispod njih”, rekao je psiholog… »

N1 Info pre 2 sata
“Ne smatram da treba da pustimo ljude da sada ginu na barikadama, ali svako od nas može na svoj način da doprinese ovoj opštoj pobuni... Tako se urušava taj sistem, jer ljudi na vrhu piramide ne mogu da rade bez onih ispod njih”, rekao je psiholog… »
Profesori Filozofskog fakulteta u Beogradu traži da se oslobode uhapšeni u Novom Sadu

Profesori Filozofskog fakulteta u Beogradu traži da se oslobode uhapšeni u Novom Sadu

Radio 021 pre 5 sati
Zahtevamo da se u što kraćem roku na slobodu puste svi uhapšeni u Novom Sadu, kao i da se u što kraćem roku uhapse svi koji su odgovorni za pogibiju nedužnih na Železničkoj stanici u Novom Sadu. To je navedeno u saopštenju koje je potpisalo 180… »

Vesti dana »