Povezane vesti
„Mnogo je strašno izgubiti dete, sve mislim doći će“: Neutešna majka policajca Nikole Krsmanovića koji je ubijen na dužnosti…
Nova 18.11.2024
: Pre četiri meseca na dužnosti je ubijen loznički policajac Nikola Krsmanović (34), vreme neumorno prolazi, ali ne i tuga koja od tada traje u njegovoj porodičnoj kući u Dragincu. “Mnogo je strašno izgubiti dete. Još uvek ne verujem, još uvek sve mislim… »
"Strašno je izgubiti dete, sve mislim doći će odnekud" 4 meseca od ubistva mladog policajca Nikole, meštanin Loznice otkrio do…
Kurir 18.11.2024
''Mnogo je strašno izgubiti dete. Još uvek ne verujem, još uvek sve mislim vratiće se. Pogledam tu je njegov auto, stoji uparkiran. Mislim doći će, javiće se odnekud. Iako sve znam, ipak ne mogu da poverujem da ga nema'', posle četiri duga meseca od… »
Vesti dana »
Nova godina stigla u Australiju i na Novi Zeland: 2026. dočekana spektakularnim vatrometom
Euronews pre 22 minutajoš 25 povezanih
Hladno i oblačno vreme u Srbiji na poslednji dan 2025. godine sa slabim snegom na planinama
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 23 povezane
RTS: U Prištini podignuta još jedna optužnica za ratne zločine protiv albanskih zatvorenika
Danas pre 22 minutajoš 18 povezanih
Radno vreme i dežurstva tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Srbiji 2026
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 17 povezanih