Povezane vesti
„Mnogo je strašno izgubiti dete, sve mislim doći će“: Neutešna majka policajca Nikole Krsmanovića koji je ubijen na…
Nova pre 3 sata
: Pre četiri meseca na dužnosti je ubijen loznički policajac Nikola Krsmanović (34), vreme neumorno prolazi, ali ne i tuga koja od tada traje u njegovoj porodičnoj kući u Dragincu. “Mnogo je strašno izgubiti dete. Još uvek ne verujem, još uvek… »
"Sve mislim da je negde na terenu i da će se vratiti": Potresne reči majke ubijenog policajca Nikole iz Loznice
Mondo pre 3 sata
Policajac Nikola Krsmanović (34) ubijen je pre četiri meseca u Loznici, dok je bio na dužnosti. Pre četiri meseca na dužnosti je ubijen loznički policajac Nikola Krsmanović (34), vreme neumorno prolazi, ali ne i tuga koja od tada traje u njegovoj… »
"Još mislim da je na terenu, da će se vratiti" 120: dana od ubistva policajca Nikole Krsmanovića u Loznici njegova porodica…
Blic pre 3 sata
Pre četiri meseca na dužnosti je ubijen loznički policajac Nikola Krsmanović (34), vreme neumorno prolazi, ali ne i tuga koja od tada traje u njegovoj porodičnoj kući u Dragincu. ''Mnogo je strašno izgubiti dete. Još uvek ne verujem, još uvek sve… »
"Strašno je izgubiti dete, sve mislim doći će odnekud" 4 meseca od ubistva mladog policajca Nikole, meštanin Loznice otkrio…
Kurir pre 4 sati
''Mnogo je strašno izgubiti dete. Još uvek ne verujem, još uvek sve mislim vratiće se. Pogledam tu je njegov auto, stoji uparkiran. Mislim doći će, javiće se odnekud. Iako sve znam, ipak ne mogu da poverujem da ga nema'', posle četiri duga meseca… »
Vesti dana »
Broj poginulih u ruskom udaru na Odesu porastao na najmanje deset
N1 Info pre 13 minutajoš 138 povezanih
Vlasti ukrašavaju Novi Sad uprkos pozivima građana da to ne čine zbog žrtava
Novi magazin pre 2 satajoš 66 povezanih
Zamenik američkog savetnika za nacionalnu bezbednost: Ne mogu da potvrdim
Politika pre 13 minutajoš 30 povezanih
Predsednik Kazahstana stigao u Beograd, Vučić ga dočekao na aerodromu
Danas pre 43 minutajoš 21 povezana