Povezane vesti
Dragan Marković pozvan na inauguraciju Donalda Trampa
Politika pre 2 sata
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma dobio je usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. “Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda Trampa 2017, kada sam… »
Palma ide na inauguraciju Donalda Trampa! Marković: Krsna slava je svake godine, a poziv na inauguraciju predsednika SAD se ne…
Kurir pre 2 sata
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda… »
Lider JS tvrdi da je dobio usmeni poziv na inauguraciju Donalda Trampa
Novi magazin pre 3 sata
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da je dobio "usmeni poziv" na inauguraciju izabranog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. "Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Trampa 2017… »
Palma: Pozvan sam na inauguraciju Donalda Trampa
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „ Ja sam bio jedini srpski političar na… »
Vesti dana »
Broj poginulih u ruskom udaru na Odesu porastao na najmanje deset
Beta pre 25 minutajoš 138 povezanih
Novi Nebojša Milenković: Na nas se obrušava zlo, ne samo nadstrešnica
Nova pre 2 satajoš 66 povezanih
Peskov: Putin i Šolc nisu razgovarali o udarima Ukrajine na rusku teritoriju
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Predsednik Kazahstana stigao u Beograd, Vučić ga dočekao na aerodromu
Danas pre 55 minutajoš 21 povezana
Meč odluke u Leskovcu – orlovi na korak od četvrtine finala: Reprezentacija Srbije dočekuje Dansku u poslednjem kolu Lige nacija!
Hot sport pre 3 satajoš 21 povezana