Povezane vesti
Dragan Marković pozvan na inauguraciju Donalda Trampa
Politika 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma dobio je usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. “Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda Trampa 2017, kada sam takođe… »
Palma ide na inauguraciju Donalda Trampa! Marković: Krsna slava je svake godine, a poziv na inauguraciju predsednika SAD se ne…
Kurir 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda Trampa… »
Lider JS tvrdi da je dobio usmeni poziv na inauguraciju Donalda Trampa
Novi magazin 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da je dobio "usmeni poziv" na inauguraciju izabranog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. "Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Trampa 2017… »
Palma: Pozvan sam na inauguraciju Donalda Trampa
Telegraf 18.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „ Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj… »
Vesti dana »

Pljuskovi, oluje i grad: Do ovog datuma na snazi upozorenje za nepogode
Pravda pre 40 minutajoš 18 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Tokom noći bilo je 113 intervencija od kojih 27 na javnim mestima
Beta pre 35 minutajoš 7 povezanih

Udar kod najveće nuklearke u Evropi, ima mrtvih! Eksplozije podigle gust dim, hitno se oglasila IAEA!
Alo pre 20 minutajoš 6 povezanih

Raketiran Kijev, sirene za vazdušnu opasnost širom zemlje; napadnuto skladište nafte u Sočiju
RTS pre 55 minutajoš 7 povezanih