Повезане вести
Драган Марковић позван на инаугурацију Доналда Трампа
Политика 18.11.2024
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма добио је усмени позив на инаугурацију новог председника САД Доналда Трампа 20. јануара у Вашингтону. “Ја сам био једини српски политичар на прошлој инаугурацији Доналда Трампа… »
Палма иде на инаугурацију Доналда Трампа! Марковић: Крсна слава је сваке године, а позив на инаугурацију председника САД се не…
Курир 18.11.2024
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је гостујући на ТВ К1 да је добио усмени позив на инаугурацију председника САД Доналда Трампа 20. јануара у Вашингтону. „Ја сам био једини српски политичар на прошлој… »
Лидер ЈС тврди да је добио усмени позив на инаугурацију Доналда Трампа
Нови магазин 18.11.2024
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је данас да је добио "усмени позив" на инаугурацију изабраног председника САД Доналда Трампа 20. јануара у Вашингтону. "Ја сам био једини српски политичар на прошлој… »
Палма: Позван сам на инаугурацију Доналда Трампа
Телеграф 18.11.2024
Препоручујемо. Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је гостујући на ТВ К1 да је добио усмени позив на инаугурацију новог председника САД Доналда Трампа 20. јануара у Вашингтону. „ Ја сам био једини српски… »
Вести дана »

“Остала нам је столица”- породица Варга из Новог Момчилова међу десетинама људи који су у пожарима изгубили све
Н1 Инфо пре 1 сатјош 52 повезане

Олујно невреме захватило већи део Србије, рушило дрвеће и кровове - у Београду повређено осам особа
РТС пре 1 минутјош 28 повезаних

Протест запослених на ФТН-у због полицијске бруталности: Ћутање пред неправдом значи саучесништво
Радио 021 пре 26 минутајош 50 повезаних

Јако невреме са градом и олујним ветром захватило Србију, осам повређених у Београду
Наслови.аи пре 1 минутјош 56 повезаних