Povezane vesti

Dragan Marković pozvan na inauguraciju Donalda Trampa

Dragan Marković pozvan na inauguraciju Donalda Trampa

Politika 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma dobio je usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. “Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda Trampa 2017, kada sam… »
Palma ide na inauguraciju Donalda Trampa! Marković: Krsna slava je svake godine, a poziv na inauguraciju predsednika SAD se ne…

Palma ide na inauguraciju Donalda Trampa! Marković: Krsna slava je svake godine, a poziv na inauguraciju predsednika SAD se ne…

Kurir 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda… »
Lider JS tvrdi da je dobio usmeni poziv na inauguraciju Donalda Trampa

Lider JS tvrdi da je dobio usmeni poziv na inauguraciju Donalda Trampa

Novi magazin 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da je dobio "usmeni poziv" na inauguraciju izabranog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. "Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Trampa 2017… »
Palma: Pozvan sam na inauguraciju Donalda Trampa

Palma: Pozvan sam na inauguraciju Donalda Trampa

Telegraf 18.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „ Ja sam bio jedini srpski političar na… »

Vesti dana »