Povezane vesti

Dragan Marković pozvan na inauguraciju Donalda Trampa

Dragan Marković pozvan na inauguraciju Donalda Trampa

Politika pre 2 sata
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma dobio je usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. “Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda Trampa 2017, kada sam… »
Palma ide na inauguraciju Donalda Trampa! Marković: Krsna slava je svake godine, a poziv na inauguraciju predsednika SAD se ne…

Palma ide na inauguraciju Donalda Trampa! Marković: Krsna slava je svake godine, a poziv na inauguraciju predsednika SAD se ne…

Kurir pre 2 sata
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda… »
Lider JS tvrdi da je dobio usmeni poziv na inauguraciju Donalda Trampa

Lider JS tvrdi da je dobio usmeni poziv na inauguraciju Donalda Trampa

Novi magazin pre 3 sata
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da je dobio "usmeni poziv" na inauguraciju izabranog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. "Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Trampa 2017… »
Palma: Pozvan sam na inauguraciju Donalda Trampa

Palma: Pozvan sam na inauguraciju Donalda Trampa

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „ Ja sam bio jedini srpski političar na… »

Vesti dana »