Povezane vesti
Palma ide na inauguraciju Donalda Trampa! Marković: Krsna slava je svake godine, a poziv na inauguraciju predsednika SAD se ne…
Kurir 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda Trampa… »
Palma: Pozvan sam na inauguraciju Donalda Trampa
Telegraf 18.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „ Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj… »
Vesti dana »
Sijatro izdao hitno upozorenje: Hoće da okončaju mađarski suverenitet i pošalju nas u rat
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Vlada Srbije predlaže ukidanje naknade za ulaz u nacionalne parkove za vozila žitelja okolnih mesta
Radio 021 pre 2 satajoš 44 povezane
Prebilič sa Jelenom Kleut: Nismo bili svesni razmera pritisaka na akademsku zajednicu u Srbiji
Insajder pre 5 satijoš 31 povezana
Dok je Vavrinka pio pivo s direktorom AO, na tribinama je jedna devojka plakala kao kiša zbog njega
Telegraf pre 4 satijoš 94 povezane
Mađari doneli detalje: NIS će preuzeti zajednička kompanija MOL-a i ADNOC-a u kojoj će Arapi biti manjinski partner
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih