Povezane vesti
Dragan Marković pozvan na inauguraciju Donalda Trampa
Politika 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma dobio je usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. “Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda Trampa 2017, kada sam… »
Palma ide na inauguraciju Donalda Trampa! Marković: Krsna slava je svake godine, a poziv na inauguraciju predsednika SAD se ne…
Kurir 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Donalda… »
Lider JS tvrdi da je dobio usmeni poziv na inauguraciju Donalda Trampa
Novi magazin 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da je dobio "usmeni poziv" na inauguraciju izabranog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. "Ja sam bio jedini srpski političar na prošloj inauguraciji Trampa 2017… »
Palma: Pozvan sam na inauguraciju Donalda Trampa
Telegraf 18.11.2024
Preporučujemo. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je gostujući na TV K1 da je dobio usmeni poziv na inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa 20. januara u Vašingtonu. „ Ja sam bio jedini srpski političar na… »
Vesti dana »
Požar u domu: Podmetnut?! Sumnja se da je jedan stanar namerno zapalio dušek
Blic pre 18 minutajoš 88 povezanih
Većina škola u Novom Sadu uglavnom radi normalno: Roditelji od sutra mogu redovno slati decu na nastavu
Kurir pre 13 minutajoš 70 povezanih
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
Raška ne pamti ovakvu tugu, ovo je tragedija za sve nas: Meštani potreseni nakon smrti troje mladih ljudi - bili su dobra i vredna deca (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 4 satijoš 9 povezanih
Troje privedenih u vezi sa požarom u staračkom domu kod Barajeva, određeno im zadržavanje do 48 sati
Euronews pre 1 satjoš 51 povezana