Povezane vesti

"Taj čovek je ostao poslušan Miri Marković": Žarko Korać o seriji "Sablja", otkrio detalje koje javnost ne zna

"Taj čovek je ostao poslušan Miri Marković": Žarko Korać o seriji "Sablja", otkrio detalje koje javnost ne zna

Mondo pre 2 sata
Potpredsednik Vlade Zorana Đinđića, Žarko Korać prisetio se političkih sukoba Vojislava Koštunice i Zorana Đinđića iz tog perioda. Serija "Sablja" svakog vikenda izaziva ogromnu pažnju među gledaocima. Koliko je fikcije, a koliko surove… »
Koštunica želeo da zadrži nasleđe miloševića, Đinđić hteo da ga prekine: Žarko Korać, najbliži saradnik ubijenog…

Koštunica želeo da zadrži nasleđe miloševića, Đinđić hteo da ga prekine: Žarko Korać, najbliži saradnik ubijenog…

Blic pre 3 sata
Serija “Sablja” svakog vikenda prikuje nas uz TV ekrane. Koliko je fikcije, a koliko surove realnosti u seriji koju iz vikenda u vikend prate milioni gledalaca, za “Blic TV” govorio je jedan od glavnih političkih aktera tog vremena, potpredsednik… »
"Sreo sam ružicu na ulici pre 10 dana, slučajno" Žarko Korać opisao nedavni susret sa Đinđićevom udovicom, evo na šta…

"Sreo sam ružicu na ulici pre 10 dana, slučajno" Žarko Korać opisao nedavni susret sa Đinđićevom udovicom, evo na šta…

Kurir pre 3 sata
BEOGRAD - Nisam bio u kontaktu s Ružicom, sreo sam je na ulici pre deset dana, to baš u centru grada. Slučajno smo se sreli, malo smo popričali i onda, nadam se da ne govorim nešto privatno, žalila mi se da ima vrlo ozbiljne zdravstvene probleme… »
"Ima vrlo ozbiljne zdravstvene probleme": Žarko Korać sreo Ružicu Đinđić na ulici, otkrio o čemu su pričali

"Ima vrlo ozbiljne zdravstvene probleme": Žarko Korać sreo Ružicu Đinđić na ulici, otkrio o čemu su pričali

Mondo pre 3 sata
Žarko Korać, koji je bio potpredsednik vlade u vreme kada je Zoran Đinđić bio premijer, je rekao da je pre deset dana sreo Ružicu Đinđić. Serija "Sablja" kroz osam epizoda prikazuje dešavanja neposredno pred i nakon atentana na premijera Zorana… »
"Ružica Đinđić ima vrlo ozbiljne zdravstvene probleme": Žarko Korać u "Jutru na Blic" otkrio da je sreo ženu ubijenog…

"Ružica Đinđić ima vrlo ozbiljne zdravstvene probleme": Žarko Korać u "Jutru na Blic" otkrio da je sreo ženu ubijenog…

Blic pre 4 sati
Serija "Sablja" kroz osam epizoda prikazuje dešavanja neposredno pred i nakon atentana na premijera Zorana Đinđića. Glumica Tihana Lazović u seriji tumači lik Ružice Đinđić, a Žarko Korać, koji je bio potpredsednik vlade u vreme kada je Zoran… »

Vesti dana »