Povezane vesti

"Izgubila sam bebu u petom mesecu": Pevačica o teškom periodu, zbog životnog udarca pala u depresiju i završila na lekovima

"Izgubila sam bebu u petom mesecu": Pevačica o teškom periodu, zbog životnog udarca pala u depresiju i završila na lekovima

Blic pre 2 sata
Pevačica Aleksandra Ilić privukla je veliku pažnju u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno", a tada je otkrila bolne detalje iz svog života. Ona se pevanjem bavi 26 godina, ali do sada nije imala hrabrosti da se pojavi u nekom muzičkom takmičenju… »
"Izgubila sam bebu u petom mesecu i pala u depresiju" Naša pevačica prošla kroz agoniju, završila na lekovima

"Izgubila sam bebu u petom mesecu i pala u depresiju" Naša pevačica prošla kroz agoniju, završila na lekovima

Kurir pre 3 sata
Aleksandra Ilić pojavila se u takmičenju "Nikad nije kasno", a sada je podelila detalje svoje borbe za potomstvo. Aleksandra se pevanjem bavi 26 godina, ali do sada nije imala hrabrosti da se pojavi u nekom muzičkom takmičenju. - Nekako ranije nisam… »
Sada živi kao u bajci, a evo u kakvoj kući je odrasla i kako je nekada živela Suzana Jovanović

Sada živi kao u bajci, a evo u kakvoj kući je odrasla i kako je nekada živela Suzana Jovanović

Svet & Skandal pre 6 sati
Detinjstvo Suzane Jovanović nije bilo ni sjajno, ni bajno Pevačica Suzana Jovanović odavno već živi u luksuzu kakav retko ko sebi može da priušti, međutim, ona se nikada nije hvalila bogatstvom koje poseduje. Detinjstvo Suzane Jovanović kako sama… »

Vesti dana »