Povezane vesti
Palma neprepoznatljiv, smršao preko 30 kilograma: "Kad vidim tanjir sa hranom, muti mi se u glavi"
Mondo 18.11.2024
Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, drastično je smršao. Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, smršao je preko 30 kilograma postavši gotovo neprepoznatljiv. Fizička transformacija Palme iznenadila je javnost, te je podelio tajnu… »
"Smršao sam preko 30 kilograma" Dragan Marković Palma otkrio razlog mršavljenja, pričao i o Ivici Dačiću
Kurir 18.11.2024
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV K1 govorio je i o gubitku kilograma. „Smršao sam 30 i nešto kilograma, nisam na nikakvom režimu, već sam tako hteo, jednostavno preko 50 posto manje jedem nego pre. Danas kada vidim… »
Vesti dana »
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva: Protest zbog najave manje otkupne cene za pet dinara
Sputnik pre 6 satijoš 30 povezanih
Partizan izgubio, ali pokazao znake života: Crno-beli pali u Valensiji, ostaju na dnu Evrolige
Mondo pre 30 minutajoš 52 povezane
Kosovo: Optužnica protiv 21 pripadnika VJ i MUP Srbije zbog navodnog ratnog zločina u Račku
Beta pre 4 satijoš 22 povezane
Spoljnotrgovinska roba razmena Srbije u periodu januar-novembar 68,4 milijardi evra
Euronews pre 8 satijoš 25 povezanih