Повезане вести
Прва фотографија Дее Ђурђевић након раскида са Младеном све открила
Стори 18.11.2024
Деа Ђурђевић и Младен Мијатовић раскинули су после седам година везе, а своју одлуку о крају поделили су и са јавношћу. Вест о крају љубави Младен је објавио на свом Инстаграму. - Обавештавам вас да смо Деа и ја ставили тачку на… »
"Ја сам жена која у свему нађе срећу!" Прва изјава Дее Ђурђевић након раскида са Младеном Мијатовићем: Он је објавио...
Курир 18.11.2024
Водитељка Деа Ђурђевић раскинула је дугогодишњу везу са колегом Младеном Мијатовићем, а вечерас се на ревији Бате Спасојевића први пут појавила у јавности након ове вести. Наиме, Деа је блистала и није скидала осмех са лица, а… »
Младен Мијатовић напустио Пинк и отишао из Србије! Ево шта се дешава са бишим Дее Ђурђевић након свих скандалозних одлука…
Курир 18.11.2024
Водитељ Младен Мијатовић годинама је радио као водитељ телевизије Пинк, а његова одлука о напуштању малих екрана све је изненадила. Наиме, Младен Мијатовић именован је за првог саветника и конзула у амбасади Србије у Тел… »
Младен Мијатовић отишао са "пинка" и напустио Србију: Заувек напустио мале екране и нашао другу професију - Ево где данас живи…
Блиц 18.11.2024
Водитељ Младен Мијатовић годинама је радио као водитељ телевизије Пинк, а његова одлука о напуштању малих екрана све је изненадила. Наиме, Младен Мијатовић именован је за првог саветника и конзула у амбасади Србије у Тел… »
Прве слике дее Ђурђевић након раскида са младеном мијатовићем! Водитељка блиста, насмејана и поред краха вишегодишње љубави!…
Курир 18.11.2024
Деа Ђурђевић и Младен Мијатовић недавно су ставили тачку на вишегодишњу везу, а водитељка од тада се није оглашавала на друштвеним мрежама. Све до данас. Она је објавила фотографије са једног догађаја и показала да и после… »
"Журио сам кући јер ме ти чекаш тамо": Младен Мијатовић пре раскида са Деом био на седмом небу: Због овога је мислио да се…
Блиц 18.11.2024
Водитељка Деа Ђурђевић раскинула је дугогодишњу везу са колегом Младеном Мијатовићем, након чега су се обоје огласили речима да је одлука била обострана. Наиме, многе је заинтригирало какав им је био однос непосредно пред… »
"Журио сам кући јер ме ти..." Откривено у каквим су односима били Младен Мијатовић и Деа пре раскида, ово је водитељ јавно…
Курир 18.11.2024
Водитељка Деа Ђурђевић раскинула је дугогодишњу везу са колегом Младеном Мијатовићем, након чега су се обоје огласили речима да је одлука била обострана. Наиме, многе је заинтригирало какав им је био однос непосредно пред… »
Деа Ђурђевић блиста након раскида са Младеном: Објавила прве фотке: Водитељка не скида осмех са лица (фото)
Блиц 18.11.2024
Водитељка Деа Ђурђевић раскинула је дугогодишњу везу са колегом Младеном Мијатовићем. - Обавештавам да смо Деа и ја ставили тачку на наш заједнички емотивни живот. Растали смо се у пријатељским односима, уз пуно поштовања -… »
Вести дана »
Путинов саветник: Састанак у Кремљу САД и Русије о Украјини био продуктиван, али још има посла
Бета пре 7 сатијош 9 повезаних
Три жене и мушкарац повређени у судару; у два удеса повреде су задобиле четири особе
Ало пре 26 минутајош 6 повезаних
После јутарње магле у Србији облачно време, највиша дневна температура до 12 степени
РТС пре 1 сатјош 6 повезаних
Британски Телеграф: Овако или онако - Руси испали из игре, последица по Србију - иде ка Западу
Радио 021 пре 26 минутајош 1 повезана