Povezane vesti

Prve slike dee Đurđević nakon raskida sa mladenom mijatovićem! Voditeljka blista, nasmejana i pored kraha višegodišnje…

Prve slike dee Đurđević nakon raskida sa mladenom mijatovićem! Voditeljka blista, nasmejana i pored kraha višegodišnje…

Kurir pre 2 minuta
Dea Đurđević i Mladen Mijatović nedavno su stavili tačku na višegodišnju vezu, a voditeljka od tada se nije oglašavala na društvenim mrežama. Sve do danas. Ona je objavila fotografije sa jednog događaja i pokazala da i posle raskida izgleda… »
"Žurio sam kući jer me ti čekaš tamo": Mladen Mijatović pre raskida sa Deom bio na sedmom nebu: Zbog ovoga je mislio da se…

"Žurio sam kući jer me ti čekaš tamo": Mladen Mijatović pre raskida sa Deom bio na sedmom nebu: Zbog ovoga je mislio da se…

Blic pre 1 sat
Voditeljka Dea Đurđević raskinula je dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, nakon čega su se oboje oglasili rečima da je odluka bila obostrana. Naime, mnoge je zaintrigiralo kakav im je bio odnos neposredno pred raskid, a malo ko pamti… »
"Žurio sam kući jer me ti..." Otkriveno u kakvim su odnosima bili Mladen Mijatović i Dea pre raskida, ovo je voditelj javno…

"Žurio sam kući jer me ti..." Otkriveno u kakvim su odnosima bili Mladen Mijatović i Dea pre raskida, ovo je voditelj javno…

Kurir pre 56 minuta
Voditeljka Dea Đurđević raskinula je dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, nakon čega su se oboje oglasili rečima da je odluka bila obostrana. Naime, mnoge je zaintrigiralo kakav im je bio odnos neposredno pred raskid, a malo ko pamti… »
Dea Đurđević blista nakon raskida sa Mladenom: Objavila prve fotke: Voditeljka ne skida osmeh sa lica (foto)

Dea Đurđević blista nakon raskida sa Mladenom: Objavila prve fotke: Voditeljka ne skida osmeh sa lica (foto)

Blic pre 2 sata
Voditeljka Dea Đurđević raskinula je dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem. - Obaveštavam da smo Dea i ja stavili tačku na naš zajednički emotivni život. Rastali smo se u prijateljskim odnosima, uz puno poštovanja - rekao je on… »
Prva fotografija Dee Đurđević nakon raskida sa Mladenom sve otkrila

Prva fotografija Dee Đurđević nakon raskida sa Mladenom sve otkrila

Story pre 3 sata
Dea Đurđević i Mladen Mijatović raskinuli su posle sedam godina veze, a svoju odluku o kraju podelili su i sa javnošću. Vest o kraju ljubavi Mladen je objavio na svom Instagramu: - Obaveštavam vas da smo Dea i ja stavili tačku na naš zajednički… »

Vesti dana »