Povezane vesti
Prva fotografija Dee Đurđević nakon raskida sa Mladenom sve otkrila
Story 18.11.2024
Dea Đurđević i Mladen Mijatović raskinuli su posle sedam godina veze, a svoju odluku o kraju podelili su i sa javnošću. Vest o kraju ljubavi Mladen je objavio na svom Instagramu. - Obaveštavam vas da smo Dea i ja stavili tačku na naš zajednički emotivni… »
"Ja sam žena koja u svemu nađe sreću!" Prva izjava Dee Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem: On je objavio...
Kurir 18.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević raskinula je dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a večeras se na reviji Bate Spasojevića prvi put pojavila u javnosti nakon ove vesti. Naime, Dea je blistala i nije skidala osmeh sa lica, a onda je prokomenatrisala… »
Mladen Mijatović napustio Pink i otišao iz Srbije! Evo šta se dešava sa bišim Dee Đurđević nakon svih skandaloznih odluka…
Kurir 18.11.2024
Voditelj Mladen Mijatović godinama je radio kao voditelj televizije Pink, a njegova odluka o napuštanju malih ekrana sve je iznenadila. Naime, Mladen Mijatović imenovan je za prvog savetnika i konzula u ambasadi Srbije u Tel Avivu. Podsetimo, Mladen… »
Prve slike dee Đurđević nakon raskida sa mladenom mijatovićem! Voditeljka blista, nasmejana i pored kraha višegodišnje ljubavi!…
Kurir 18.11.2024
Dea Đurđević i Mladen Mijatović nedavno su stavili tačku na višegodišnju vezu, a voditeljka od tada se nije oglašavala na društvenim mrežama. Sve do danas. Ona je objavila fotografije sa jednog događaja i pokazala da i posle raskida izgleda odlično. Ono… »
Vesti dana »
Mladi češki milijarder gradi vojnu imperiju u EU, proizvodnju ima i u Srbiji: "Težak" 10 milijardi dolara, "želi da pravi dronove po pristupačnoj ceni"
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
Vučić u kasarni na Banjici: U Srbiji uskoro fabrika za proizvodnju dronova (FOTO/VIDEO)
Euronews pre 21 minutajoš 27 povezanih
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 20 minutajoš 56 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 5 satijoš 23 povezane