Повезане вести
Митровић: Заслужили смо победу, главу горе, нисмо разочарали навијаче
Спортски журнал 18.11.2024
Србија и Данска одиграли су 0:0 у 6. колу Лиге нација. - Недостајала је срећа, створили смо доста шанси, били смо опасни, посебно у првом полувремену и када се све погледа, мислим да смо заслужили победу - рекао је капитен… »
Стојковић: Тешко ми је пао резултат, опет је недостајао гол
Политика 18.11.2024
Тешко ми је пао овај резултат, морам да будем искрен. Нисмо примили гол, нисмо изгубили, али то не одсликава оно што смо одиграли на терену, били смо далеко ближи победи него Данска. Момцима немам шта да замерим. Врло сам поносан… »
Петровић: Вратиће се кад највише буде требало
Србија и Данска одиграли су 0:0 у 6. колу Лиге нација. Голман фудбалске репрезентације Србије Ђорђе Петровић сјајно је бранио против Данске и неколико пута сачувао мрежу Орлова у већ виђеним ситуацијама за капитулирање. -… »
Стојковић: Недостајао је гол да би утисак био потпун
Ако у фудбалу не дате гол, тешко можете да славите. Знао сам да ће бити овако неизвесно. - Тешко ми је пао овај резултат, морам да будем искрен. Нисмо примили гол, нисмо изгубили, али то не одсликава оно што смо одиграли на… »
Влаховић: Можда и најбоља утакмица у последње две године
Идемо тежим путем у квалификације за Мондијал. - Јако ми је жао, можда смо одиграли најбољу утакмицу у последње две године. Сваки напад је био опасност за њих - рекао је српски фудбалер Душан Влаховић после ремија са Данском… »
Гурнули смо Швајцарце ниже и то ми је баш драго: Пикси се "сладио" у поноћ, па запретио и Данцима
Мондо 18.11.2024
Драган Стојковић Пикси без замерки према својим играчима, уз опаску на рачун Швајцарске. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси извинио се за 0:0 против Данске, пошто се надао пласману у четвртфинале Лиге… »
Павловић: Лош осећај кад одиграш одлично и не победиш (ВИДЕО)
Спорт клуб 18.11.2024
Страхиња Павловић је поново добио црвени картон, али то је периферна тема у односу на чињеницу да Србија није успела да бољу игру од Данске крунише победом. Управо је о томе и причао после меча бробени дефанзивац: „Одиграли… »
Пикси: Кажу да је био пенал, извињавам се за 0:0 (ВИДЕО)
Спорт клуб 18.11.2024
Тешко је Драган Стојковић примио реми са Данском. Погнуте главе стигао је на званичну конференцију за медије и детаљно елаборирао буран меч у последњем колу Лиге нација. Без задршки. „Поносан сам на момке, све су урадили да… »
Влаховић: Идемо из Лесковца уздигнутих глава (ВИДЕО)
Спорт клуб 18.11.2024
Заслужио је Душан Влаховић игром гол, али није дошао до њега и епилог је изостанак пласмана у четвртфинале Лиге нација. Појавио се Влаховић пред новининарима после меча, иако је повређен… „Јако ми је жао што нисмо успели да… »
Влаховић: ''Лопта није хтела у гол. Сигурно да има своје зашто, али...''
Спортске.нет 18.11.2024
Одличан меч је вечерас против Данске у Лесковцу одиграо наш нападач Душан Влаховић. Имао је неколико одличних прилика за голове, али ниједну није искористио, па је меч завршен резуктатом 0:0. ''Јако ми је жао што нисмо победили… »
Влаховић: "Наша најбоља утакмица, жао ми је" ВИДЕО
Б92 18.11.2024
Нападач Србије Душан Влаховић истакао је да меч против Данске био најбољи у последње две године. Србија је у Лесковцу одиграла нерешено 0:0, упркос великом броју шанси, гол на стадиону "Дубочица" није виђен. "Играли смо против… »
Одређени парови полуфинала Купа Србије
Раднички на Нови Београд, Црвена звезда против НБГ Вукова. Ватерполисти Новог Београда играће против крагујевачког Радничког, док ће се Црвена звезда састати са Новобеоградским Вуковима у полуфиналу Завршног турнира (Ф4) Купа… »
Толико испаљених метака, ниједан у мету...
Спортске.нет 18.11.2024
Фудбалери репрезентације Србије одиграли су дуел без голова против Данске у Лесковцу у једном садржајном мечу у оквиру последњег кола Лиге нација. Офанзивно, један од најбољих мечева Србије у последњих неколико година. Екипа… »
Душан Влаховић након ремија са данском: „Мислим да је ово наша најбоља утакмица у последње две године!“ (фото+видео)
Хот спорт 18.11.2024
„Најлепше је код куће, када можеш да осетиш љубав свог народа!“ Нападач репрезентације Србије, Душан Влаховић, одиграо је запажен меч против Данске у Лесковцу, али се није уписао у стрелце упркос бројним приликама које је имао… »
Павловић о црвеном картону: "Нисам га ударио" ВИДЕО
Б92 18.11.2024
Страхиња Павловић није завршио меч против Данске, пошто је у 95. минуту добио црвени картон. Штопер репрезентације Србије је зарадио другу јавну опомену у петом минуту надокнаде и после меча је истакао да није заслужио ново… »
Хоботница Петровић: "Сваки наш напад је била опасна ситуација, вратиће нам се..."
Спортске.нет 18.11.2024
Голман фудбалске репрезентације Србије Ђорђе Петровић рекао је да остаје жал што ниједна од бројних прилика против Данске није завршила у мрежи ривала. Србија је играла сјајно против Данаца, створила мноштво прилика, имала 21… »
Петровић: Вратиће нам се кад буде требало
Спорт клуб 18.11.2024
Теренска надмоћ, иницијатива и шансе нису биле довољне да Србија савлада Данску и пласира се у четвртфинале. Жал због пропуштене шансе за наредну фазу изразио је и Ђорђе Петровић. Петровић је имао још једно изванредно вече на… »
"Заслужили смо три бода, али лопта није хтела у гол"
Б92 18.11.2024
Голман Србије Ђорђе Петровић изнео је утиске после ремија са Данском у Лиги нација. Србија је овим нерешеним резултатом (0:0) остала без ћетвртфинала овог такмичења, а голман Србије истиче да је победа требало да буде на страни… »
Пикси загрмео: "Знате шта смо успели? Да гурнемо Швајцарску доле, то ми је баш драго!"
Вечерње новости 18.11.2024
СРБИЈА је одиграла добру утакмицу против Данске, али то није било довољно да се оствари победа (0:0) и пласира се у четвртфинале Лиге нација. Након меча на конференцији за медије обратио се селектор "орлова" Драган Стојковић… »
"То је једино сигурно...! Душан Влаховић након меча Србија - Данска
СРБИЈА је ремизирала са Данском (0:0) у последњем 6. колу Лиге нација и мораће кроз бараж да обезбеди опстанак у А дивизији. Утиске после меча изнео је и нападач "орлова" Александар Митровић. Инстаграм / влаховицдусан Срећа је… »
"Тешко ми је пао овај резултат!" Драган Стојковић Пикси се огласио после утакмице Србија - Данска
СРБИЈА је одиграла добру утакмицу против Данске, али то није било довољно да се оствари победа (0:0) и пласира се у четвртфинале Лиге нација. Разочаран због исхода утакмице био је селектор Драган Стојковић Пикси. ФОТО… »
Анкета: Шта ће Србија да уради у баражу Лиге нација?
Фудбалери Србије одиграли су 0:0 са Данском у последњем колу "А" дивизије Лиге нација. ФОТО: ФСС Занима нас ваше мишљење о томе шта ће Србија урадити у баражу за опстанак у "А" дивизији. Књига о нашем асу која је изазвала… »
"Вратиће се кад највише буде требало!" Први утисци голмана "орлова" након меча Србија - Данска
Фудбалска репрезентација Србије одиграла је 0:0 са Данском у последњем колу А дивизије Лиге нације. Након меча изјаву је дао голман "орлова" Ђорђе Петровић. ФОТО: Профимедиа Овације након утакмице, остаје жал за резултатом? -… »
Анкета: Како вам се свидела игра Србије против Данске?
Фудбалери Србије одиграли су 0:0 са Данском у последњем колу "А" дивизије Лиге нација. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/АНДРЕЈ ЦУКИЦ Србија није успела да се пласира у четвртфинале, већ ће у баражу играти за опстанак у "А" дивизији. Занима нас… »
"Република Српска, творевина чврста!" Сјајна кореографија навијача Србије на мечу против Данске (фото)
Фудбалска репрезентација Србије игра против Данске у шестом колу Лиге нација пред око 8000 гледалаца. ФОТО: ЕПА-ЕФЕ/АНДРЕЈ ЦУКИЦ На северној трибини могла се видети и кореографија, где су навијачи истакли транспарент посвећен… »
Финале пре финала у Купу Србије!
Спортске.нет 18.11.2024
Данас је у просторијама Ватерполо савеза Србије обављен жреб парова полуфинала завршног турнира Купа Србије. Епилог - већ у полуфиналу гледаћемо ''финале пре финала'', двобој две објективно најквалитетније српске екипе у овом… »
Ватерполисти Новог Београда против Радничког у полуфиналу Купа Србије
Политика 18.11.2024
Ватерполисти Новог Београда играће против крагујевачког Радничког, док ће се Црвена звезда састати са Новобеоградским Вуковима у полуфиналу Завршног турнира (Ф4) Купа Србије, одлучено је данас жребом у Београду. Фајнал фор Купа… »
Обављен жреб: Ово су парови полуфинала Купа Србије у ватерполу
Ватерполисти Новог Београда играће против крагујевачког Радничког, док ће се Црвена звезда састати са Новобеоградским Вуковима у полуфиналу Завршног турнира (Ф4) Купа Србије, одлучено је жребом у Београду. Фото: Профимедиа Фајнал… »
Финални турнир Купа Србије: Финале пре финала…
Спорт клуб 18.11.2024
У Кући ватерпола су жребом одређени парови полуфинала Купа Србије, а домаћин финалног турнира ће бити накнадно одређен. У полуфиналу, 29. новембра снаге ће одмерити Раднички и Нови Београд, односно Црвене звезда и НБГ Вукови… »
Карате клинци Зрењанина сјајни на купу Србије у Нишу: Јана Данић и Бранка Миленковић без премца
На такмичењу за Куп Србије за млађе узрасне категорије, карате клинци Зрењанина освојили су четири медаље, две златне и по једну сребрну и бронзану, а екипу је чинило дванаест малишана, од којих је седам дебитовало на овако… »
Сви би да избегну Новобеограђане
Данас жреб за Ф4 Купа Србије. Данас, тачно у подне, у просторијама Ватерполо савеза Србије биће одржан жреб фајнал-фора Купа Србије. Пехар прижељкују Нови Београд, Раднички, НБГ Вукови и Црвена звезда. Подсетимо, трофеј брани… »
Вести дана »

Једно "да" спасило шест живота: Кад мислите да нема наде, судбина вас демантује: Десанка и Гаврило коначно имају нову шансу (фото)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Фото) црна коса и плаве очи: Ово је нови дечко Уроша Станића који је пун лове: Љуби га пред свима
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

У Чилеу пронађена тела четворице рудара који су били заробљени у урушеном руднику
Данас пре 7 сатијош 3 повезане

„Злочини се не смеју заборавити“: ПСГ и ЗЛФ у месту у коме су убијени цивили из избегличке колоне током „Олује“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана