Povezane vesti
Plenković: Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje nestalih iz rata 1990-tih
NIN pre 3 sata
Premijer Hrvatske Andrej Plenković je danas izjavio u Vukovaru da Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje osoba nestalih u ratu 1990-tih. "Srbija može da radi više, naravno, mi smo to toliko puta već postavili kao temu u… »
Plenković: Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje nestalih iz rata 1990-tih
Beta pre 4 sati
Premijer Hrvatske Andrej Plenković je danas izjavio u Vukovaru da Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje osoba nestalih u ratu 1990-tih. "Srbija može da radi više, naravno, mi smo to toliko puta već postavili kao temu u… »
Plenković: Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj u nalaženju nestalih iz rata devedesetih
N1 Info pre 4 sati
Premijer Hrvatske Andrej Plenković je izjavio u Vukovaru da Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje osoba nestalih u ratu 1990-tih. „Srbija može da radi više, naravno, mi smo to toliko puta već postavili kao temu u bilateralnim… »
„Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje nestalih“: Hrvatski premijer u Vukovaru
Danas pre 4 sati
Premijer Hrvatske Andrej Plenković je danas izjavio u Vukovaru da Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje osoba nestalih u ratu 1990-tih. „Srbija može da radi više, naravno, mi smo to toliko puta već postavili kao temu u… »
Radio sto plus pre 4 sati
“Srbija može da radi više, naravno, mi smo to toliko puta već postavili kao temu u bilateralnim razgovorima jer sve ove informacije koje se saznaju, saznaju se od onoga ko nešto zna”, rekao je Plenković u tradicionalnoj Koloni sećanja u kojoj je… »
Vesti dana »
Ako je cilj ove odluke formalni početak trećeg svetskog rata onda je doneta u pravo vreme
Politika pre 1 satjoš 144 povezane
"Ne možemo da verujemo da je više nema": Oglasila se rođaka stradale devojke (24), preminula nakon 17 dana u bolnici
Mondo pre 1 satjoš 69 povezanih
"Očekuje nas intenziviranje sukoba, Bajden je Trampu predao vruć krompir": Boško Jakšić za Kurir o dozvoli da Kijev koristi raketne sisteme dugog dometa
Kurir pre 2 satajoš 36 povezanih
Prekasno je za Ukrajinu, ne otvarajte šampanjac! Vojni analitičari o udarima na Rusiju: Kijev će napasti gde najviše boli, ali Putin je već krenuo u akciju...
Kurir pre 55 minutajoš 34 povezane
Prenos, Srbija - Danska: Došao je taj dan! "Orlovi" igraju meč koji odlučuje sudbinu reprezentacije u naredne dve godine!
Večernje novosti pre 32 minutajoš 28 povezanih