Povezane vesti
Plenković: Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje nestalih iz rata 1990-tih
NIN 18.11.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković je danas izjavio u Vukovaru da Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje osoba nestalih u ratu 1990-tih. "Srbija može da radi više, naravno, mi smo to toliko puta već postavili kao temu u… »
Plenković: Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje nestalih iz rata 1990-tih
Beta 18.11.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković je danas izjavio u Vukovaru da Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje osoba nestalih u ratu 1990-tih. "Srbija može da radi više, naravno, mi smo to toliko puta već postavili kao temu u… »
Plenković: Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj u nalaženju nestalih iz rata devedesetih
N1 Info 18.11.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković je izjavio u Vukovaru da Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje osoba nestalih u ratu 1990-tih. „Srbija može da radi više, naravno, mi smo to toliko puta već postavili kao temu u bilateralnim… »
„Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje nestalih“: Hrvatski premijer u Vukovaru
Danas 18.11.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković je danas izjavio u Vukovaru da Srbija može da uradi više da pomogne Hrvatskoj nalaženje osoba nestalih u ratu 1990-tih. „Srbija može da radi više, naravno, mi smo to toliko puta već postavili kao temu u… »
Radio sto plus 18.11.2024
“Srbija može da radi više, naravno, mi smo to toliko puta već postavili kao temu u bilateralnim razgovorima jer sve ove informacije koje se saznaju, saznaju se od onoga ko nešto zna”, rekao je Plenković u tradicionalnoj Koloni sećanja u kojoj je… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 45 minutajoš 39 povezanih
Normalizovan saobraćaj preko Brankovog mosta: Prohodni su svi pravci (foto)
Blic pre 3 minutajoš 20 povezanih
Europol otrkrio tajnu vezu novosadskog SNS-a sa kriminalnim klanovima i nasilnim huliganskim grupama
Luftika pre 1 satjoš 6 povezanih
Na dan bojkota niže cene najavio još jedan veliki trgovački lanac u Hrvatskoj
Sputnik pre 1 satjoš 15 povezanih
BLOG UŽIVO Dva teška incidenta na blokadama, ima povređenih: Studenti nastavili put ka Novom Sadu
Nova pre 9 minutajoš 10 povezanih