Повезане вести

Пленковић: Србија може да уради више да помогне Хрватској налажење несталих из рата 1990-тих

Пленковић: Србија може да уради више да помогне Хрватској налажење несталих из рата 1990-тих

НИН 18.11.2024
Премијер Хрватске Андреј Пленковић је данас изјавио у Вуковару да Србија може да уради више да помогне Хрватској налажење особа несталих у рату 1990-тих. "Србија може да ради више, наравно, ми смо то толико пута већ поставили… »

Бета 18.11.2024
Премијер Хрватске Андреј Пленковић је данас изјавио у Вуковару да Србија може да уради више да помогне Хрватској налажење особа несталих у рату 1990-тих. "Србија може да ради више, наравно, ми смо то толико пута већ поставили… »
Пленковић: Србија може да уради више да помогне Хрватској у налажењу несталих из рата деведесетих

Пленковић: Србија може да уради више да помогне Хрватској у налажењу несталих из рата деведесетих

Н1 Инфо 18.11.2024
Премијер Хрватске Андреј Пленковић је изјавио у Вуковару да Србија може да уради више да помогне Хрватској налажење особа несталих у рату 1990-тих. „Србија може да ради више, наравно, ми смо то толико пута већ поставили као тему… »
„Србија може да уради више да помогне Хрватској налажење несталих“: Хрватски премијер у Вуковару

„Србија може да уради више да помогне Хрватској налажење несталих“: Хрватски премијер у Вуковару

Данас 18.11.2024
Премијер Хрватске Андреј Пленковић је данас изјавио у Вуковару да Србија може да уради више да помогне Хрватској налажење особа несталих у рату 1990-тих. „Србија може да ради више, наравно, ми смо то толико пута већ поставили… »

Радио сто плус 18.11.2024
“Србија може да ради више, наравно, ми смо то толико пута већ поставили као тему у билатералним разговорима јер све ове информације које се сазнају, сазнају се од онога ко нешто зна”, рекао је Пленковић у традиционалној Колони… »

Вести дана »