Povezane vesti
Rodri dao primer idealnog sportiste!
Sportske.net pre 3 sata
Najbolji fudbaler planete Španac Rodri govorio je o svom sunarodniku Rafaelu Nadalu koji će se nastupom na finalnom turniru Dejvis kupa u Malagi oprostiti od aktivnog bavljenja tenisa. Nadalov odlazak u penziju najvažnija je tema u španskoj sportskoj… »
Rodri: Uzor mi je Nadal, imamo dosta sličnosti
Sport klub pre 9 sati
Dobitnik ovogodišnje Zlatne lopte fudbaler Mančester sitija Rodri često je viđen na teniskim mečevima, a sada je otkrio da mu je uzor u životu upravo jedan teniser i zemljak - Rafael Nadal. Rodri je otkrio da između njih dvojice postoje određene… »
Vesti dana »
Šta slijedi nakon što je Kijev dobio zeleno svjetlo za korištenje američkih projektila
Al Jazeera pre 54 minutajoš 144 povezane
"Srce mi se steglo kad sam čula da je više nema" Rođaka lepe Anje neutešna posle gubitka
Telegraf pre 1 satjoš 69 povezanih
"Očekuje nas intenziviranje sukoba, Bajden je Trampu predao vruć krompir": Boško Jakšić za Kurir o dozvoli da Kijev koristi raketne sisteme dugog dometa
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih
Ipak nema odluke o "dubokim udarima": Bajden nije doneo odluku o ATACMS raketama, ali možda hoće!
Pravda pre 1 satjoš 34 povezane
Prenos, Srbija - Danska: Došao je taj dan! "Orlovi" igraju meč koji odlučuje sudbinu reprezentacije u naredne dve godine!
Večernje novosti pre 18 minutajoš 28 povezanih