Povezane vesti
Vezenkov otkriva: „Jokić me je zvao – Rekao mi je da me Denver želi!“
Hot sport pre 4 sati
Bilo bi veoma interesantno videti ih u dresu Denvera zajedno. Bugarski košarkaš Saša Vezenkov otkrio je da ga je svojevremeno Nikola Jokić zvao da dođe u Denver Nagetse. Ipak, Vezenkov je tada bio izuzetno mlad i može se reći da nije verovao u… »
Jokić zvao Vezenkova u Denver: "Često se pitam..."
B92 pre 4 sati
Saša Vezenkov, košarkaš Olimpijakosa, pričao je o NBA ligi, Nikoli Jokiću, svojim idolima... Saša Vezenkov je bio gost "Man to man" podkasta i govorio o svom NBA iskustvu i stvarima koje nikada neće zaboraviti, poput momenta kada je bio draftovan… »
Vezenkov se priseća kako je odbio Jokića i Denver!
Sportske.net pre 4 sati
Saša Vezenkov se vratio u Evropu ove godine gde namerava da osvoji Evroligu sa svojim Olimpijakosom. U podkastu "Man to Man" je govorio o svom dosadašnjem iskustvu, a istakao je i jednu činjenicu koju je malo ko znao. "Tokom moje prve godine u… »
Vesti dana »
Šta slijedi nakon što je Kijev dobio zeleno svjetlo za korištenje američkih projektila
Al Jazeera pre 1 satjoš 144 povezane
"Ne možemo da verujemo da naše Anjuške više nema": Oglasila se rođaka Anje koja je preminula posle 17 dana borbe za život: "Roditelji su bdili nad njom, mislili smo da će se izboriti"
Blic pre 3 satajoš 69 povezanih
EU podeljena prema odluci Bajdena o napadima duboko u Rusiji, strah od nuklearnog rata
Insajder pre 2 satajoš 36 povezanih
"Ako se to desi, iskoristićemo novo oružje": Stigao prvi odgovor Rusije na razorne rakete koja Ukrajina dobija
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Zvezda pustila Dobrića i Davidovca, Partizan Koprivicu, Jović kapiten reprezentacije
Sportski žurnal pre 6 minutajoš 33 povezane