Povezane vesti
Vezenkov otkriva: „Jokić me je zvao – Rekao mi je da me Denver želi!“
Hot sport 18.11.2024
Bilo bi veoma interesantno videti ih u dresu Denvera zajedno. Bugarski košarkaš Saša Vezenkov otkrio je da ga je svojevremeno Nikola Jokić zvao da dođe u Denver Nagetse. Ipak, Vezenkov je tada bio izuzetno mlad i može se reći da nije verovao u sebe, te… »
Vezenkov se priseća kako je odbio Jokića i Denver!
Sportske.net 18.11.2024
Saša Vezenkov se vratio u Evropu ove godine gde namerava da osvoji Evroligu sa svojim Olimpijakosom. U podkastu "Man to Man" je govorio o svom dosadašnjem iskustvu, a istakao je i jednu činjenicu koju je malo ko znao. "Tokom moje prve godine u Barseloni… »
Jokić zvao Vezenkova u Denver: "Često se pitam..."
B92 18.11.2024
Saša Vezenkov, košarkaš Olimpijakosa, pričao je o NBA ligi, Nikoli Jokiću, svojim idolima... Saša Vezenkov je bio gost "Man to man" podkasta i govorio o svom NBA iskustvu i stvarima koje nikada neće zaboraviti, poput momenta kada je bio draftovan. Njega… »
Vesti dana »

Haos u Americi, FBI našao pogrešnog "ubicu", opet nude 100.000 $! "Trag se nije ispostavio tačnim", evo novih slika osobe koja je ispalila metak u Kirka (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 34 povezane

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Snažan ukrajinski napad na rusku teritoriju: Presretnuto više od 200 dronova
NIN pre 56 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 11 minutajoš 22 povezane