Повезане вести
У Немачкој тргују чамцима „опасним по живот“ за прелазак Ламанша – тајна ББЦ истрага
BBC News 18.11.2024
Нашем репортеру у Есену понуђен је пакет од 15.000 евра за гумењак, мотор и 60 прслука за спасавање. Читав пакет кошта 15.000 евра, речено нам је. За то добијамо чамац на надувавање, са спољним мотором и 60 прслука за… »
У Немачкој тргују чамцима „опасним по живот“ за прелазак Ламанша – тајна ББЦ истрага
Блиц 18.11.2024
Читав пакет кошта 15.000 евра, речено нам је. За то добијамо чамац на надувавање, са спољним мотором и 60 прслука за спасавање, како бисмо прешли Ламанш. Двојица кријумчара нуде „добру цену“ новинару ББЦ-ја у тајној истрази у… »
Данас 18.11.2024
Читав пакет кошта 15.000 евра, речено нам је. За то добијамо чамац на надувавање, са спољним мотором и 60 прслука за спасавање, како бисмо прешли Ламанш. Двојица кријумчара нуде „добру цену“ новинару ББЦ-ја у тајној истрази у… »
Радио 021 18.11.2024
Нашем репортеру у Есену понуђен је пакет од 15.000 евра за гумењак, мотор и 60 прслука за спасавање. ББЦ Читав пакет кошта 15.000 евра, речено нам је. За то добијамо чамац на надувавање, са спољним мотором и 60 прслука за… »
У Немачкој тргују чамцима "опасним по живот" за прелазак Ламанша – тајна ББЦ истрага
НИН 18.11.2024
Читав пакет кошта 15.000 евра, речено нам је. За то добијамо чамац на надувавање, са спољним мотором и 60 прслука за спасавање, како бисмо прешли Ламанш. Двојица кријумчара нуде "добру цену" новинару ББЦ-ја у тајној истрази у… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 5 сатијош 1 повезана