Povezane vesti
U Nemačkoj trguju čamcima „opasnim po život“ za prelazak Lamanša – tajna BBC istraga
BBC News pre 3 sata
Našem reporteru u Esenu ponuđen je paket od 15.000 evra za gumenjak, motor i 60 prsluka za spasavanje. Čitav paket košta 15.000 evra, rečeno nam je. Za to dobijamo čamac na naduvavanje, sa spoljnim motorom i 60 prsluka za spasavanje, kako bismo… »
U Nemačkoj trguju čamcima „opasnim po život“ za prelazak Lamanša – tajna BBC istraga
Danas pre 3 sata
Čitav paket košta 15.000 evra, rečeno nam je. Za to dobijamo čamac na naduvavanje, sa spoljnim motorom i 60 prsluka za spasavanje, kako bismo prešli Lamanš. Dvojica krijumčara nude „dobru cenu“ novinaru BBC-ja u tajnoj istrazi u Esenu – gradu… »
Blic pre 3 sata
Čitav paket košta 15.000 evra, rečeno nam je. Za to dobijamo čamac na naduvavanje, sa spoljnim motorom i 60 prsluka za spasavanje, kako bismo prešli Lamanš. Dvojica krijumčara nude „dobru cenu“ novinaru BBC-ja u tajnoj istrazi u Esenu – gradu… »
U Nemačkoj trguju čamcima "opasnim po život" za prelazak Lamanša – tajna BBC istraga
NIN pre 3 sata
Čitav paket košta 15.000 evra, rečeno nam je. Za to dobijamo čamac na naduvavanje, sa spoljnim motorom i 60 prsluka za spasavanje, kako bismo prešli Lamanš. Dvojica krijumčara nude "dobru cenu" novinaru BBC-ja u tajnoj istrazi u Esenu – gradu u… »
Radio 021 pre 3 sata
Našem reporteru u Esenu ponuđen je paket od 15.000 evra za gumenjak, motor i 60 prsluka za spasavanje. BBC Čitav paket košta 15.000 evra, rečeno nam je. Za to dobijamo čamac na naduvavanje, sa spoljnim motorom i 60 prsluka za spasavanje, kako bismo… »
Vesti dana »
Ako je cilj ove odluke formalni početak trećeg svetskog rata onda je doneta u pravo vreme
Politika pre 38 minutajoš 146 povezanih
"Tužno je da vagamo šta je bolje ili gore": Bolne reči Kije Kockar o Anji Radonjić, koja je preminula posle 17 dana od nesreće u Novom Sadu
Blic pre 1 satjoš 76 povezanih
Borelj potvrdio da je Amerika odobrila Kijevu raketne napade duboko na teritoriju Rusije
Politika pre 2 minutajoš 43 povezane
Zvezda pustila Dobrića i Davidovca, Partizan Koprivicu, Jović kapiten reprezentacije
Sportski žurnal pre 32 minutajoš 35 povezanih