Povezane vesti
Jedan od omiljenih domaćih tinejdž filmova je dobio nastavak: Pogledajte prvi trejler za film "Pored nas"
Blic 18.11.2024
Skoro 10 godina je prošlo od kada smo upoznali Strahinju, Jelenu, Lazara, Isidoru, Tadiju i ostale učenike sada već kultnog odeljenja koje je razredna ostavila zaključane jedno veče u školi. "Pored mene", tinejdžerska priča koja je pokrenula mnoga… »
Prvi trejler novog filma Stevana Filipovića „Pored nas“ – Šta se desilo s junacima filma „Pored mene“ skoro deset…
Danas 18.11.2024
Film „Pored mene“, Stevana Filipovića, tinejdžerska priča koja je pokrenula mnoga suštinska pitanja i sa kojom su se poistovetili mladi širom regiona dobila je svoj nastavak – film „Pored nas“ , koji stiže na redovni bioskopski repertoar… »
Vesti dana »

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 7 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih

Ovo su ukrajinski dronovi-kamikaze koji su žestoko pogodili Rusiju: Letelice od 430 dolara bile kobne za strateške bombardere od 100 miliona dolara! Video, foto
Kurir pre 10 minutajoš 39 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice - Protest u Novom Sadu kod Futoške pijace, blokada mostova u Beogradu
RTV pre 50 minutajoš 37 povezanih