Povezane vesti
Jedan od omiljenih domaćih tinejdž filmova je dobio nastavak: Pogledajte prvi trejler za film "Pored nas"
Blic pre 3 sata
Skoro 10 godina je prošlo od kada smo upoznali Strahinju, Jelenu, Lazara, Isidoru, Tadiju i ostale učenike sada već kultnog odeljenja koje je razredna ostavila zaključane jedno veče u školi. "Pored mene", tinejdžerska priča koja je pokrenula mnoga… »
Prvi trejler novog filma Stevana Filipovića „Pored nas“ – Šta se desilo s junacima filma „Pored mene“ skoro deset…
Danas pre 8 sati
Film „Pored mene“, Stevana Filipovića, tinejdžerska priča koja je pokrenula mnoga suštinska pitanja i sa kojom su se poistovetili mladi širom regiona dobila je svoj nastavak – film „Pored nas“ , koji stiže na redovni bioskopski repertoar… »
Vesti dana »
Šta slijedi nakon što je Kijev dobio zeleno svjetlo za korištenje američkih projektila
Al Jazeera pre 2 satajoš 146 povezanih
"Ne možemo da verujemo da je više nema": Oglasila se rođaka stradale devojke (24), preminula nakon 17 dana u bolnici
Mondo pre 2 satajoš 70 povezanih
Da li je bajdenova odluka uvod u treći svetski rat? U emisiji "Blic uživo" istražujemo kako će Rusija odgovoriti i kakve posledice će ova situacija imati na Evropu
Blic pre 27 minutajoš 38 povezanih
EU podeljena prema odluci Bajdena o napadima duboko u Rusiji: Strah od nuklearnog rata
Danas pre 2 satajoš 37 povezanih
Uživo: Srbija - Danska, Piksi ponovio tim iz Ciriha sa jednom prinudnom zamenom (foto, video)
Sportski žurnal pre 3 minutajoš 33 povezane