Povezane vesti
Muškarac uhapšen zbog teških krađa, krao novac iz kladionica
Politika 18.11.2024
Pančevo – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su N. S. (1999) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa. On se sumnjiči da je u prethodnih nekoliko meseci provaljivao u… »
Detalji hapšenja kragujevčanina (35) osumnjičenog za pokušaj ubistva: Policija ga pronašla u štek stanu, već je bio na robiji…
Kurir 18.11.2024
Osumnjičeni za pokušaj ubistva u Kragujevcu S.J. (35) koji je bio u bekstvu, uhapšen je, prema saznanjima Kurira, u stanu, takozvanom "šteku". On se skrivao od 2. novembra, kada je, kako se sumnja, oštrim predmetom naneo više uboda mladiću (30) u glavnoj… »
"Pao" Kragujevčanin za kojim se tragalo zbog pokušaja ubistva: Muškarca izboli pa nastavili da ga udaraju
Telegraf 18.11.2024
Preporučujemo. Policija u Kragujevcu, uhapsila je S. J. osumnjičenog za pokušaj ubistva, a za kojim se tragalo od 2. novembra. On se tereti da je toga dana u kragujevačkoj glavnoj ulici oštrim predmetom zadao nekoliko uboda muškarcu (30), a zatim, kako… »
Uhapšen Kragujevčanin zbog pokušaja ubistva
Glas Šumadije 18.11.2024
Policija u Kragujevcu, kako Kurir saznaje, uhapsila je S. J. osumnjičenog za pokušaj ubistva, a za kojim se tragalo od 2. novembra. On se tereti da je toga dana u kragujevačkoj glavnoj ulici oštrim predmetom zadao nekoliko uboda muškarcu (30), a zatim… »
Izboli muškarca (30), pa ga krvnički pretukli: Uhapšen još jedan Kragujevčanin zbog pokušaja ubistva
Blic 18.11.2024
Policija u Kragujevcu uhapsila je S. J. osumnjičenog za pokušaj ubistva, a za kojim se tragalo od 2. novembra. On se tereti da je toga dana u kragujevačkoj glavnoj ulici oštrim predmetom zadao nekoliko uboda muškarcu (30), a zatim, kako se sumnja… »
Uhapšen muškarac zbog pokušaja ubistva! Policija pronašla i 3. napadača, pretukli i izboli nožem mladića (30)
Mondo 18.11.2024
U Kragujevcu je uhapšen muškarac zbog sumnje da je 2. novembra pokušao da ubije čoveka. Policija u Kragujevcu je, prema saznanjima "Kurira", uhapsila muškarca S.J. zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva. Za njim se tragalo od 2… »
Uhapšen kragujevčanin zbog pokušaja ubistva! Izboli muškarca (30), pa ga brutalno pretukli (video)
Kurir 18.11.2024
Policija u Kragujevcu, kako Kurir saznaje, uhapsila je S. J. osumnjičenog za pokušaj ubistva, a za kojim se tragalo od 2. novembra. On se tereti da je toga dana u kragujevačkoj glavnoj ulici oštrim predmetom zadao nekoliko uboda muškarcu (30), a zatim… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTV pre 33 minutajoš 58 povezanih

Božićeva: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS
Sputnik pre 43 minutajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 43 minutajoš 23 povezane

Na Kopaoniku pada prvi sneg; RHMZ: Intenzitet padavina pojačavaće se tokom večeri i noći
RTV pre 24 minutajoš 113 povezane