Povezane vesti

Majk Džejms se emotivno oprostio od Saše Obradovića: "Treneru, hvala vam... Vi ste najbolja osoba koju znam"

Majk Džejms se emotivno oprostio od Saše Obradovića: "Treneru, hvala vam... Vi ste najbolja osoba koju znam"

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Čitava evropska košarka je osetila potres kada je Monako odlučio da otpusti Sašu Obradovića, koji je predvodio ovaj klub tokom prethodne četiri godine. Ipak, zamerili su mu poraz od Le Mana i tu je bio kraj, a sada se javio i Majk… »
Majk Džejms se emotivno oprostio od Obradovića: Zatekao si užasnu verziju mene, a vidi nas sad

Majk Džejms se emotivno oprostio od Obradovića: Zatekao si užasnu verziju mene, a vidi nas sad

Mondo pre 7 sati
Lepa poruka Majka Džejmsa treneru Saši Obradoviću. Srpski trener Saša Obradović dobio je otkaz u Monaku, kako je prvi javio MONDO, a u kasnim večernjim časovima potvrđeno je zvanično i iz Kneževine. Obradović tako posle tri godine odlazi sa… »
Monako se oglasio: Saša Obradović nije više naš trener, evo ko će ga zameniti!

Monako se oglasio: Saša Obradović nije više naš trener, evo ko će ga zameniti!

Telegraf pre 10 sati
Preporučujemo. Pravi potres se dogodio u evropskoj košarci, pošto je otkaz dobio Saša Obradović u ekipi Monaka, što je potvrdio i sam tim iz Kneževine. Oni su otkrili i ko će ga zameniti, bar prinudno u crveno-beloj ekipi. Saša Obradović je… »
Monako već traži zamenu za Obradovića: Evo koja legendarna imena su u opticaju

Monako već traži zamenu za Obradovića: Evo koja legendarna imena su u opticaju

Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Šokantna vest trese evropsku košarku, a to je iznenadni otkaz Saše Obradovića u ekipi Monaka nakon sasvim solidnog starta sezone. Kako deluje, već se spominju neke zamene, a u igri su poznata imena. Saša je sezonu krenuo sa skorom od… »
Potres: Saša Obradović dobio otkaz u Monaku

Potres: Saša Obradović dobio otkaz u Monaku

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Pravi potres se dogodio u evropskoj košarci, ekipa Monaka je odlučila da otpusti Sašu Obradovića! Nema baš najbolji početak sezone, a nakon poraza od Le Mana je usledio i otkaz, kako prenosi Mondo. Monako je pre početka sezone bio… »

Vesti dana »