Povezane vesti

"Kakvo je to pitanje?!" Rađen stigao na luks događaj, a ovo ga isteralo iz takta! Nakon razvoda doneo odluku, spomenuo i krah…

"Kakvo je to pitanje?!" Rađen stigao na luks događaj, a ovo ga isteralo iz takta! Nakon razvoda doneo odluku, spomenuo i krah…

Kurir pre 3 sata
Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen i Milica Ristić stavili su tačku na dvogodišnji brak, a on o razvodu prvobitno nije želeo da govori javno, da bi nakon toga davao izjave koje su bile umivene i diplomatske. Oni su u braku dobili sina Alekseja, a… »
"Kakvo je to pitanje? Ima prečih stvari": Nikola Rađen stigao na gradski događaj, a ovo ga je isteralo iz takta

"Kakvo je to pitanje? Ima prečih stvari": Nikola Rađen stigao na gradski događaj, a ovo ga je isteralo iz takta

Mondo pre 4 sati
Rađen se pojavio na reviji modnog dizajnera Bate Spasojevića. Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen i Milica Ristić, stavili su tačku na dvogodišnji brak, a on o razvodu prvobitno nije želeo da govori javno, da bi nakon toga davao izjave koje su… »
"Kakvo je to pitanje?!" Rađen se pojavio u javnosti sam, pitali ga za bivši suprugu, a njegova reakcija je...

"Kakvo je to pitanje?!" Rađen se pojavio u javnosti sam, pitali ga za bivši suprugu, a njegova reakcija je...

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Milica Ristić stavili su tačku na brak, što je nedavno iznenadilo javnost. Svako je nastavio svojim putem, a Rađen se večeras pojavio na reviji Bate Spasojevića sam, što je zapalo… »

Vesti dana »