Повезане вести

"Какво је то питање?!" Рађен стигао на лукс догађај, а ово га истерало из такта! Након развода донео одлуку, споменуо и крах…

"Какво је то питање?!" Рађен стигао на лукс догађај, а ово га истерало из такта! Након развода донео одлуку, споменуо и крах…

Курир 18.11.2024
Некадашњи ватерполиста Никола Рађен и Милица Ристић ставили су тачку на двогодишњи брак, а он о разводу првобитно није желео да говори јавно, да би након тога давао изјаве које су биле умивене и дипломатске. Они су у браку… »
"Какво је то питање? Има пречих ствари": Никола Рађен стигао на градски догађај, а ово га је истерало из такта

"Какво је то питање? Има пречих ствари": Никола Рађен стигао на градски догађај, а ово га је истерало из такта

Мондо 18.11.2024
Рађен се појавио на ревији модног дизајнера Бате Спасојевића. Некадашњи ватерполиста Никола Рађен и Милица Ристић, ставили су тачку на двогодишњи брак, а он о разводу првобитно није желео да говори јавно, да би након тога давао… »
"Какво је то питање?!" Рађен се појавио у јавности сам, питали га за бивши супругу, а његова реакција је...

"Какво је то питање?!" Рађен се појавио у јавности сам, питали га за бивши супругу, а његова реакција је...

Телеграф 18.11.2024
Препоручујемо. Некадашњи ватерполиста Никола Рађен и певачица Милица Ристић ставили су тачку на брак, што је недавно изненадило јавност. Свако је наставио својим путем, а Рађен се вечерас појавио на ревији Бате Спасојевића сам… »

Вести дана »