Povezane vesti
"Neću da mi se gad pojavi na grobu": Vođe zemunskog klana oterale svoje očeve u smrt
Mondo pre 3 sata
Očevi vođa "zemunskog klana", Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma, doživeli su tešku sudbinu. “Neću da mi se gad pojavi ni na grobu! Nikada!” - rečenica je koja i dan danas kruži Medveđom, ali i jugom Srbije. To je bila… »
"Neću da mi se gad pojavi ni na grobu! Nikada!" Tragične sudbine očeva vođa zemunskog klana: Spasojević prokleo sina…
Kurir pre 4 sati
"Neću da mi se gad pojavi ni na grobu! Nikada!" - rečenica je koja i dan danas kruži Medveđom, ali i jugom Srbije. To je bila poruka Milovana Spasojevića, inače penzionisanog rudara. Naime, tako se ovaj očev amanet, dat Dušanu Spasojeviću -… »
Vesti dana »
Nije htela lopta u Šmajhelovu mrežu: Srbija dominirala, ali nije uspela da se plasira u četvrtfinale Lige nacija
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih
„Rusi će se zadržati na pretnjama“: Srećko Đukić za Danas nakon što je Bajden dozvolio Ukrajini da gađa rusku teritoriju američkim raketama
Danas pre 3 satajoš 5 povezanih
Kim Džong Un sastao se sa ruskim ministrom prirodnih resursa Aleksandrom Kozlovom
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"On se samo nasmejao i pao": Voditeljka je na moru doživela tragediju kada joj je suprug preminuo: "Nije dobio nikakvu šansu, dva srčana udara i kraj" (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Slika dana oduševila sve: Vatrogasac rizikovao život kako bi spasio malo jagnje iz velikog požara (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana