Povezane vesti
Drama u autobusu na liniji 493, putnici u panici: "Upravo me čovek davio, prijavila sam sve policiji!"
Kurir 19.11.2024
Na jednoj popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu objavljena je zabrinjavajuća izjava osobe koja tvrdi da je sinoć doživela napad u autobusu. Nije poznato mnogo detalja, ali na početku niza poruka objavljena je fotografija starijeg… »
"Upravo me je čovek davio u busu 493": Uznemirujuća poruka Beograđanke osvanula na mrežama: "Pozlilo mi je"
Blic 19.11.2024
Na jednoj popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu objavljena je zabrinjavajuća izjava osobe koja tvrdi da je sinoć doživela napad u autobusu. Nije poznato mnogo detalja, ali na početku niza poruka objavljena je fotografija starijeg… »
"Upravo me u autobusu 493 davio ovaj muškarac"! Beograđanka objavila uznemirujuću poruku: Pozlilo mi je
Mondo 19.11.2024
Jedna Beograđanka doživela je napad u gradskom prevozu na činiji 493, kada je nepoznati muškarac počeo da je davi. Neimenovana osoba na jednoj Instagram stranici objavila je zabrinjavajuću izjavu kako je doživela napad u autobusu, na liniji 493. Kako je… »
Incident na liniji 493: "Davio me je ovaj čovek, prijavljen je, ali ako ga neko prepoznaje..."
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Na jednoj popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu objavljena je zabrinjavajuća izjava osobe koja tvrdi da je sinoć doživela napad u autobusu. Nije poznato mnogo detalja, ali na početku niza poruka objavljena je… »
Vesti dana »

Oprostite se od leta: Od ovog dana sve se menja, đenovski ciklon hita ka Srbiji: Temperatura pada za 15 stepeni (radarski snimci)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

Šta ako u automobil sipate pogrešno gorivo: Vozači ovu grešku često kasno primete, popravka je nekada nemoguća, evo šta nikako da ne radite
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Makron: Zaplena ruske imovine dovešće do potpunog haosa; Zaharova: Neće, nego će biti strogih mera, Zapad to zna
RTS pre 33 minutajoš 1 povezana