Povezane vesti

"Upravo me je čovek davio u busu 493": Uznemirujuća poruka Beograđanke osvanula na mrežama: "Pozlilo mi je"

"Upravo me je čovek davio u busu 493": Uznemirujuća poruka Beograđanke osvanula na mrežama: "Pozlilo mi je"

Blic pre 4 sati
Na jednoj popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu objavljena je zabrinjavajuća izjava osobe koja tvrdi da je sinoć doživela napad u autobusu. Nije poznato mnogo detalja, ali na početku niza poruka objavljena je fotografija… »
"Upravo me u autobusu 493 davio ovaj muškarac"! Beograđanka objavila uznemirujuću poruku: Pozlilo mi je

"Upravo me u autobusu 493 davio ovaj muškarac"! Beograđanka objavila uznemirujuću poruku: Pozlilo mi je

Mondo pre 3 sata
Jedna Beograđanka doživela je napad u gradskom prevozu na činiji 493, kada je nepoznati muškarac počeo da je davi. Neimenovana osoba na jednoj Instagram stranici objavila je zabrinjavajuću izjavu kako je doživela napad u autobusu, na liniji 493… »
Incident na liniji 493: "Davio me je ovaj čovek, prijavljen je, ali ako ga neko prepoznaje..."

Incident na liniji 493: "Davio me je ovaj čovek, prijavljen je, ali ako ga neko prepoznaje..."

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Na jednoj popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu objavljena je zabrinjavajuća izjava osobe koja tvrdi da je sinoć doživela napad u autobusu. Nije poznato mnogo detalja, ali na početku niza poruka objavljena je… »

Vesti dana »