Povezane vesti
Drama u autobusu na liniji 493, putnici u panici: "Upravo me čovek davio, prijavila sam sve policiji!"
Kurir 19.11.2024
Na jednoj popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu objavljena je zabrinjavajuća izjava osobe koja tvrdi da je sinoć doživela napad u autobusu. Nije poznato mnogo detalja, ali na početku niza poruka objavljena je fotografija… »
"Upravo me je čovek davio u busu 493": Uznemirujuća poruka Beograđanke osvanula na mrežama: "Pozlilo mi je"
Blic 19.11.2024
Na jednoj popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu objavljena je zabrinjavajuća izjava osobe koja tvrdi da je sinoć doživela napad u autobusu. Nije poznato mnogo detalja, ali na početku niza poruka objavljena je fotografija… »
"Upravo me u autobusu 493 davio ovaj muškarac"! Beograđanka objavila uznemirujuću poruku: Pozlilo mi je
Mondo 19.11.2024
Jedna Beograđanka doživela je napad u gradskom prevozu na činiji 493, kada je nepoznati muškarac počeo da je davi. Neimenovana osoba na jednoj Instagram stranici objavila je zabrinjavajuću izjavu kako je doživela napad u autobusu, na liniji 493… »
Incident na liniji 493: "Davio me je ovaj čovek, prijavljen je, ali ako ga neko prepoznaje..."
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Na jednoj popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu objavljena je zabrinjavajuća izjava osobe koja tvrdi da je sinoć doživela napad u autobusu. Nije poznato mnogo detalja, ali na početku niza poruka objavljena je… »
Vesti dana »

Obustavljen železnički saobraćaj: Preduzeće „Srbijavoz“ saopštilo da su primili dojavu o eksplozivnim napravama
N1 Info pre 36 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 49 minutajoš 11 povezanih

Psg: Neodgovorne diskusije naših članova nisu naši stavovi, izvinjavamo se građanima
Telegraf pre 8 satijoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 54 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Euronews pre 49 minutajoš 4 povezane