Povezane vesti
Mitrović danas ispraća majku na večni počinak: Milica Mitrović u 4 simbola opisala bol koju oseća zbog pesme koju je…
Kurir pre 2 sata
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović, kao i cela njegova porodica, suočili su se sa velikim bolom, a sada se oglasila i njegova supruga Milica Mitrović. Pre dva dana preminula je Željkova majka Milenija Mitrović što ga je potpuno slomilo pa joj… »
Željko Mitrović u suzama: Potresna poruka majci rasplakala region (VIDEO)
Svet plus pre 4 sati
Željko Mitrović, veoma teško se miri sa gubitkom majke koja je preminula u subotu. Vlasnik televizije Pink, svakodnevno na društvenim mrežama, objavljuje snimke i slike koje posvećuje svojoj pokojnoj majci, a poslednji u nizu snimak, rasplakao je… »
Željko Mitrović danas ispraća majku na večni počinak: Oprostio se od nje uz pesmu, evo gde će biti sahranjena
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, danas će ispratiti majku na večni počinak. Cela porodica prolazi kroz veoma težak period, a danas će se oprostiti od voljene Milenije, koja će večno počivati na Novom groblju u Beogradu… »
"Prvi put u životu sam sam": Željko Mitrović se uz pesmu oprostio od majke Milenije: "Ovo sam ti pevao više puta, živela…
Blic pre 15 sati
Željku Mitroviću, vlasniku TV Pinka, majka je umrla pre dva dana. Milenija Mitrović biće sahranjena sutra na Novom groblju u Beogradu, u 14.30 časova, a Željko se sad oglasio na društvenim mrežama i uputio poslednji pozdrav voljenoj majci. -… »
Vesti dana »
Rute: Saveznici u NATO sami da odlučuju o korišćenju oružja dugog dometa u Rusiji
Politika pre 1 satjoš 54 povezane
BLOG UŽIVO Blokada suda u Novom Sadu ušla u šesti sat: Opozicija u klinču sa policijom, ročišta se otkazuju
Nova pre 8 minutajoš 44 povezane
Unuka našeg glumca umrla u zatvoru, oglasila se njena tetka za "Blic": "Preko poruke sam saznala da je preminula"
Blic pre 44 minutajoš 33 povezane
Rusija pokrenula proizvodnju mobilnih skloništa za zaštitu od nuklearnih pretnji
Radio 021 pre 1 satjoš 25 povezanih