Povezane vesti
Mitrović danas ispraća majku na večni počinak: Milica Mitrović u 4 simbola opisala bol koju oseća zbog pesme koju je Željko…
Kurir 19.11.2024
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović, kao i cela njegova porodica, suočili su se sa velikim bolom, a sada se oglasila i njegova supruga Milica Mitrović. Pre dva dana preminula je Željkova majka Milenija Mitrović što ga je potpuno slomilo pa joj je… »
Željko Mitrović danas ispraća majku na večni počinak: Oprostio se od nje uz pesmu, evo gde će biti sahranjena
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, danas će ispratiti majku na večni počinak. Cela porodica prolazi kroz veoma težak period, a danas će se oprostiti od voljene Milenije, koja će večno počivati na Novom groblju u Beogradu. Sahrana će… »
"Prvi put u životu sam sam": Željko Mitrović se uz pesmu oprostio od majke Milenije: "Ovo sam ti pevao više puta, živela si za…
Blic 18.11.2024
Željku Mitroviću, vlasniku TV Pinka, majka je umrla pre dva dana. Milenija Mitrović biće sahranjena sutra na Novom groblju u Beogradu, u 14.30 časova, a Željko se sad oglasio na društvenim mrežama i uputio poslednji pozdrav voljenoj majci. - Kević moj… »
Vesti dana »
Kos za N1 nakon sastanka sa Brnabić: Procenjujemo i da li Srbija i dalje ispunjava uslove za sredstva EU
N1 Info pre 4 satijoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje napuštenih pasa zatrovanom hranom
Jugmedia pre 36 minutajoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO CNN: Vazdušni napadi na energetska postrojenja u više zemalja Persijskog zaliva; Iran potvrdio da je ubijen ministar obaveštajnih poslova
Insajder pre 11 minutajoš 73 povezane
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 7 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih