Povezane vesti
Mitrović danas ispraća majku na večni počinak: Milica Mitrović u 4 simbola opisala bol koju oseća zbog pesme koju je…
Kurir 19.11.2024
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović, kao i cela njegova porodica, suočili su se sa velikim bolom, a sada se oglasila i njegova supruga Milica Mitrović. Pre dva dana preminula je Željkova majka Milenija Mitrović što ga je potpuno slomilo pa joj… »
Željko Mitrović u suzama: Potresna poruka majci rasplakala region (VIDEO)
Svet plus 19.11.2024
Željko Mitrović, veoma teško se miri sa gubitkom majke koja je preminula u subotu. Vlasnik televizije Pink, svakodnevno na društvenim mrežama, objavljuje snimke i slike koje posvećuje svojoj pokojnoj majci, a poslednji u nizu snimak, rasplakao je… »
Željko Mitrović danas ispraća majku na večni počinak: Oprostio se od nje uz pesmu, evo gde će biti sahranjena
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, danas će ispratiti majku na večni počinak. Cela porodica prolazi kroz veoma težak period, a danas će se oprostiti od voljene Milenije, koja će večno počivati na Novom groblju u Beogradu… »
"Prvi put u životu sam sam": Željko Mitrović se uz pesmu oprostio od majke Milenije: "Ovo sam ti pevao više puta, živela…
Blic 18.11.2024
Željku Mitroviću, vlasniku TV Pinka, majka je umrla pre dva dana. Milenija Mitrović biće sahranjena sutra na Novom groblju u Beogradu, u 14.30 časova, a Željko se sad oglasio na društvenim mrežama i uputio poslednji pozdrav voljenoj majci. -… »
Vesti dana »
Mnogobrojne osude Trampovog plana za Gazu; Tajms ov Izrael: Kušner stoji iza te ideje
RTS pre 22 minutajoš 10 povezanih
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 7 satijoš 1 povezana