Povezane vesti
„U Istanbulu sam bila tretirana kao filmska zvezda“: Dragana Kosjerina o angažmanu u Turskoj
Nova 19.11.2024
: Dragana Kosjerina danas je jedno od najpoznatijih tv lica, a svoju karijeru pred kamerama započela je još u detinjstvu. Voditeljka se jednom prilikom prisetila svog detinjstva, te otkrila da je još kao devojčica radila u Turskoj, što joj je ostalo u… »
"U Turskoj sam bila zvezda" Evo čime se Dragana Kosjerina bavila pre nego što je postala voditeljka, imala i dublerku, a zbog…
Kurir 19.11.2024
Dragana Kosjerina važi za najlepšu srpsku voditeljku, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Ipak, o Draganinom privatnom životu se ne zna mnogo toga. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a onda su usledili mnogi… »
"Tretirali su me kao filmsku zvezdu, imala sam dublerku": Kosjerina bila hit u Turskoj, evo šta je radila pre RTS-a
Mondo 19.11.2024
Dragana Kosjerina, voditeljka Javnog servisa, karijeru je počela kao manekenka u reklami. Dragana Kosjerina važi za najlepšu srpsku voditeljku, a publika je, pre rada na RTS-u, imala priliku da je gleda i kao voditeljku sportske emisije. Mnogi ne znaju… »
"U Turskoj su me tretirali kao filmsku zvezdu": Evo čime se Dragana Kosjerina bavila pre nego što je postala voditeljka…
Blic 19.11.2024
Dragana Kosjerina važi za najlepšu srpsku voditeljku, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Ipak, o Draganinom privatnom životu se ne zna mnogo toga. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a onda su usledili mnogi… »
Vesti dana »

Uživo atentat u Americi! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao ključni snimak u istrazi: Vens držao ruku na kovčegu sa telom, udovica neutešna (foto,video)
Blic pre 23 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 53 minutajoš 14 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih

Gledala Srbiju s Atamanovom ženom, a sad je najatraktivnija novinarka iznenadila sve pred Turska - Grčka
Telegraf pre 2 minutajoš 14 povezanih