Povezane vesti
„U Istanbulu sam bila tretirana kao filmska zvezda“: Dragana Kosjerina o angažmanu u Turskoj
Nova pre 1 sat
: Dragana Kosjerina danas je jedno od najpoznatijih tv lica, a svoju karijeru pred kamerama započela je još u detinjstvu. Voditeljka se jednom prilikom prisetila svog detinjstva, te otkrila da je još kao devojčica radila u Turskoj, što joj je ostalo… »
"U Turskoj sam bila zvezda" Evo čime se Dragana Kosjerina bavila pre nego što je postala voditeljka, imala i dublerku, a zbog…
Kurir pre 2 sata
Dragana Kosjerina važi za najlepšu srpsku voditeljku, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Ipak, o Draganinom privatnom životu se ne zna mnogo toga. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a onda su usledili mnogi… »
"Tretirali su me kao filmsku zvezdu, imala sam dublerku": Kosjerina bila hit u Turskoj, evo šta je radila pre RTS-a
Mondo pre 2 sata
Dragana Kosjerina, voditeljka Javnog servisa, karijeru je počela kao manekenka u reklami. Dragana Kosjerina važi za najlepšu srpsku voditeljku, a publika je, pre rada na RTS-u, imala priliku da je gleda i kao voditeljku sportske emisije. Mnogi ne znaju… »
"U Turskoj su me tretirali kao filmsku zvezdu": Evo čime se Dragana Kosjerina bavila pre nego što je postala voditeljka…
Blic pre 4 sati
Dragana Kosjerina važi za najlepšu srpsku voditeljku, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Ipak, o Draganinom privatnom životu se ne zna mnogo toga. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a onda su usledili mnogi… »
Vesti dana »
Eksperti upozorili na Putinov odgovor Zapadu: Na koji način će Moskva braniti "crvenu liniju"?
Telegraf pre 22 minutajoš 44 povezane
Ovo su najteže i najlakše grupe za Srbiju na žrebu za Svetsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Poznato kada je sahrana lepe anje koja je podlegla povredama posle 17 dana borbe! Ona je još jedna žrtva novosadske nesreće, njen dečko svedočio ovoj tragediji
Kurir pre 11 minutajoš 28 povezanih
Bogdanović ponovo na terenu, pa nastavio sjajan niz: Jović skroman u pobedi Majamija! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 19 povezanih