Повезане вести
„У Истанбулу сам била третирана као филмска звезда“: Драгана Косјерина о ангажману у Турској
Нова 19.11.2024
: Драгана Косјерина данас је једно од најпознатијих тв лица, а своју каријеру пред камерама започела је још у детињству. Водитељка се једном приликом присетила свог детињства, те открила да је још као девојчица радила у… »
"У Турској сам била звезда" Ево чиме се Драгана Косјерина бавила пре него што је постала водитељка, имала и дублерку, а због…
Курир 19.11.2024
Драгана Косјерина важи за најлепшу српску водитељку, а публику је освојила својом непосредношћу и елегантним стилом. Ипак, о Драганином приватном животу се не зна много тога. Популарност је стекла као спортска новинарка, а онда… »
"Третирали су ме као филмску звезду, имала сам дублерку": Косјерина била хит у Турској, ево шта је радила пре РТС-а
Мондо 19.11.2024
Драгана Косјерина, водитељка Јавног сервиса, каријеру је почела као манекенка у реклами. Драгана Косјерина важи за најлепшу српску водитељку, а публика је, пре рада на РТС-у, имала прилику да је гледа и као водитељку спортске… »
Вести дана »
Председник Србије: Служење обавезног војног рока 75 дана од децембра ове или марта 2027.
Бета пре 15 минутајош 32 повезане
Лукоил продаје пословање америчкој инвестиционој групи, чека се 'миг' Вашингтона
BBC News пре 1 сатјош 28 повезаних
Сабаленка преслишала неваспитану Украјинку: Бахатила се и провоцирала цео турнир, сада послата кући са свега пет гемова!
Хот спорт пре 1 сатјош 29 повезаних