Повезане вести

„У Истанбулу сам била третирана као филмска звезда“: Драгана Косјерина о ангажману у Турској

„У Истанбулу сам била третирана као филмска звезда“: Драгана Косјерина о ангажману у Турској

Нова 19.11.2024
: Драгана Косјерина данас је једно од најпознатијих тв лица, а своју каријеру пред камерама започела је још у детињству. Водитељка се једном приликом присетила свог детињства, те открила да је још као девојчица радила у… »
"У Турској сам била звезда" Ево чиме се Драгана Косјерина бавила пре него што је постала водитељка, имала и дублерку, а због…

"У Турској сам била звезда" Ево чиме се Драгана Косјерина бавила пре него што је постала водитељка, имала и дублерку, а због…

Курир 19.11.2024
Драгана Косјерина важи за најлепшу српску водитељку, а публику је освојила својом непосредношћу и елегантним стилом. Ипак, о Драганином приватном животу се не зна много тога. Популарност је стекла као спортска новинарка, а онда… »
"Третирали су ме као филмску звезду, имала сам дублерку": Косјерина била хит у Турској, ево шта је радила пре РТС-а

"Третирали су ме као филмску звезду, имала сам дублерку": Косјерина била хит у Турској, ево шта је радила пре РТС-а

Мондо 19.11.2024
Драгана Косјерина, водитељка Јавног сервиса, каријеру је почела као манекенка у реклами. Драгана Косјерина важи за најлепшу српску водитељку, а публика је, пре рада на РТС-у, имала прилику да је гледа и као водитељку спортске… »

Вести дана »