Povezane vesti
Osmeh na licu Dee Đurđević i nakon raskida: Povod je ovaj poznati muškarac
Story 19.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević raskinula je sedmogodišnju vezu sa svojim emotivnim partnerom Mladenom Mijatovićem. Vest o krahu Mladen je objavio na svom Instagramu, dok je Dea objasnila da je to njihova zajednička odluka, da su se rastali u prijateljskim… »
"Ako je ljubav prava, daljina nije problem": Dea Đurđević se oglasila nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem
Mondo 19.11.2024
Voditeljski par je nedavno objavio da se rastao. Voditeljka Dea Đurđević raskinula je dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a sinoć je, na reviji Bate Spasojevića, prokomentarisala i raskid. "Mladen je objavio i ja sam saglasna sa tim… »
Dea Djurdjević o raskidu sa Mladenom Mijatovićem: Ako je prava ljubav ništa ne može da utiče!
Svet plus 19.11.2024
Mladen Mijatović, pre nekoliko dana na Instagramu je objavio, da su on i Dea Đurđević okončali njihovu višegodišnju vezu. Uprkos raskidu Dea, je blistala na reviji Bate Spasojevića, a široki osmeh nije skidala sa lica. Okupljene mediije, zanimao… »
(Foto) hit izdanje Dee Đurđević posle raskida: Lišće svuda oko nje: Nikad se ovako do sada nije pojavila u javnosti
Blic 19.11.2024
Voditeljka Pinka Dea Đurđević nedavno se pojavila na jednoj reviji u prestonici, a fotografija koju je okačila na Instagram izazvala je lavinu komentara. Naime, Dea je pozirala posle raskida sa dugogodišnjim partnerom Mladenom Mijatovićem u haljini… »
"Ako je ljubav prava, ništa Ne može da utiče": Prva izjava Dee Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem: "Ja sam…
Blic 18.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević raskinula je dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a večeras se na reviji Bate Spasojevića prvi put pojavila u javnosti nakon ove vesti. Naime, Dea je blistala i nije skidala osmeh sa lica, a onda je… »
Vesti dana »

EU u aprilu uvodi kontracarine na američku robu u vrednosti od 26 milijardi evra
RTS pre 36 minutajoš 27 povezanih

Vučević sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen Zoran Đinđić
Telegraf pre 30 minutajoš 19 povezanih

Tužilaštvo BiH naložilo privođenje Dodika, Stevandića i Viškovića
Sputnik pre 7 minutajoš 15 povezanih

Lavrov reagovao, objasnio u kom slučaju Rusija neće praviti kompromis sa Ukrajinom
Danas pre 12 minutajoš 12 povezanih