Povezane vesti
Osmeh na licu Dee Đurđević i nakon raskida: Povod je ovaj poznati muškarac
Story 19.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević raskinula je sedmogodišnju vezu sa svojim emotivnim partnerom Mladenom Mijatovićem. Vest o krahu Mladen je objavio na svom Instagramu, dok je Dea objasnila da je to njihova zajednička odluka, da su se rastali u prijateljskim… »
"Ako je ljubav prava, daljina nije problem": Dea Đurđević se oglasila nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem
Mondo 19.11.2024
Voditeljski par je nedavno objavio da se rastao. Voditeljka Dea Đurđević raskinula je dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a sinoć je, na reviji Bate Spasojevića, prokomentarisala i raskid. "Mladen je objavio i ja sam saglasna sa tim. Ja… »
(Foto) hit izdanje Dee Đurđević posle raskida: Lišće svuda oko nje: Nikad se ovako do sada nije pojavila u javnosti
Blic 19.11.2024
Voditeljka Pinka Dea Đurđević nedavno se pojavila na jednoj reviji u prestonici, a fotografija koju je okačila na Instagram izazvala je lavinu komentara. Naime, Dea je pozirala posle raskida sa dugogodišnjim partnerom Mladenom Mijatovićem u haljini koja… »
"Ako je ljubav prava, ništa Ne može da utiče": Prva izjava Dee Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem: "Ja sam žena…
Blic 18.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević raskinula je dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a večeras se na reviji Bate Spasojevića prvi put pojavila u javnosti nakon ove vesti. Naime, Dea je blistala i nije skidala osmeh sa lica, a onda je prokomenatrisala… »
Vesti dana »

(Mapa)sprema se jako nevreme, posebno upozorenje za Beograd! Rhmz popalio alarme: "Hitno ćemo se oglašavati sat, dva unapred, vreme je opasno"
Blic pre 20 minutajoš 31 povezana

"Raširio je čeljusti da je zgrabi!" Oglasila se majka devojčice koju je napao vuk na plaži u Grčkoj
Alo pre 1 satjoš 20 povezanih

Gardašević bez plasmana u finale u skoku udalj na Svetskom prvenstvu
Danas pre 2 satajoš 37 povezanih

Srbija opstala u elitnoj diviziji Dejvis kupa, braća Sabanov za slavlje u Nišu!
Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane