Повезане вести
Осмех на лицу Дее Ђурђевић и након раскида: Повод је овај познати мушкарац
Стори 19.11.2024
Водитељка Деа Ђурђевић раскинула је седмогодишњу везу са својим емотивним партнером Младеном Мијатовићем. Вест о краху Младен је објавио на свом Инстаграму, док је Деа објаснила да је то њихова заједничка одлука, да су се… »
"Ако је љубав права, даљина није проблем": Деа Ђурђевић се огласила након раскида са Младеном Мијатовићем
Мондо 19.11.2024
Водитељски пар је недавно објавио да се растао. Водитељка Деа Ђурђевић раскинула је дугогодишњу везу са колегом Младеном Мијатовићем, а синоћ је, на ревији Бате Спасојевића, прокоментарисала и раскид. "Младен је објавио и ја… »
(Фото) хит издање Дее Ђурђевић после раскида: Лишће свуда око ње: Никад се овако до сада није појавила у јавности
Блиц 19.11.2024
Водитељка Пинка Деа Ђурђевић недавно се појавила на једној ревији у престоници, а фотографија коју је окачила на Инстаграм изазвала је лавину коментара. Наиме, Деа је позирала после раскида са дугогодишњим партнером Младеном… »
"Ако је љубав права, ништа Не може да утиче": Прва изјава Дее Ђурђевић након раскида са Младеном Мијатовићем: "Ја сам жена…
Блиц 18.11.2024
Водитељка Деа Ђурђевић раскинула је дугогодишњу везу са колегом Младеном Мијатовићем, а вечерас се на ревији Бате Спасојевића први пут појавила у јавности након ове вести. Наиме, Деа је блистала и није скидала осмех са лица, а… »
Вести дана »

МУП: Ухапшен осумњичени за бацања бомбе у угоститељски локал у Зрењанину
Нови магазин пре 36 минутајош 30 повезаних

Од стана остала само врата: Мајка и ћерка погинуле у пожару у Раковици: Полиција запечатила улаз (фото)
Блиц пре 37 минутајош 38 повезаних

Родитељи ученика Пете београдске гимназије траже састанак с министром просвете
Недељник пре 3 сатајош 33 повезане

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 2 сатајош 13 повезаних

Михољско лето не напушта Србију, познат датум пљускова: Прогноза Марка Чубрила до краја октобра
Мондо пре 31 минутајош 33 повезане