Povezane vesti

Dea Djurdjević o raskidu sa Mladenom Mijatovićem: Ako je prava ljubav ništa ne može da utiče!

Dea Djurdjević o raskidu sa Mladenom Mijatovićem: Ako je prava ljubav ništa ne može da utiče!

Svet plus pre 3 sata
Mladen Mijatović, pre nekoliko dana na Instagramu je objavio, da su on i Dea Đurđević okončali njihovu višegodišnju vezu. Uprkos raskidu Dea, je blistala na reviji Bate Spasojevića, a široki osmeh nije skidala sa lica. Okupljene mediije, zanimao… »
(Foto) hit izdanje Dee Đurđević posle raskida: Lišće svuda oko nje: Nikad se ovako do sada nije pojavila u javnosti

(Foto) hit izdanje Dee Đurđević posle raskida: Lišće svuda oko nje: Nikad se ovako do sada nije pojavila u javnosti

Blic pre 3 sata
Voditeljka Pinka Dea Đurđević nedavno se pojavila na jednoj reviji u prestonici, a fotografija koju je okačila na Instagram izazvala je lavinu komentara. Naime, Dea je pozirala posle raskida sa dugogodišnjim partnerom Mladenom Mijatovićem u haljini… »
Osmeh na licu Dee Đurđević i nakon raskida: Povod je ovaj poznati muškarac

Osmeh na licu Dee Đurđević i nakon raskida: Povod je ovaj poznati muškarac

Story pre 5 sati
Voditeljka Dea Đurđević raskinula je sedmogodišnju vezu sa svojim emotivnim partnerom Mladenom Mijatovićem. Vest o krahu Mladen je objavio na svom Instagramu, dok je Dea objasnila da je to njihova zajednička odluka, da su se rastali u prijateljskim… »
"Ako je ljubav prava, ništa Ne može da utiče": Prva izjava Dee Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem: "Ja sam…

"Ako je ljubav prava, ništa Ne može da utiče": Prva izjava Dee Đurđević nakon raskida sa Mladenom Mijatovićem: "Ja sam…

Blic pre 16 sati
Voditeljka Dea Đurđević raskinula je dugogodišnju vezu sa kolegom Mladenom Mijatovićem, a večeras se na reviji Bate Spasojevića prvi put pojavila u javnosti nakon ove vesti. Naime, Dea je blistala i nije skidala osmeh sa lica, a onda je… »

Vesti dana »