Povezane vesti
Novosadska toplana počinje očitavanje brojila za novembar
NoviSad.com 19.11.2024
Novi Sad – Radnici „Novosadske toplane“ u sredu, 20. novembra, počinju očitavanje brojila. Kako je saopšteno, očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za novembar. Iz tog preduzeća apeluju na… »
Novosadska toplana počinje očitavanje brojila za novembar
Radio 021 19.11.2024
Novosadska toplana u sredu, 20. novembra, počinje očitavanje brojila. Radnici Novosadske toplane očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za novembar. Iz tog preduzeća apeluju na građane da im… »
JKP „Novosadska toplana“: Počinje očitavanje utroška toplotne energije
RTV 19.11.2024
NOVI SAD - Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad, počev od srede, 20. novembra 2024. godine, očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za mesec novembar tekuće godine. Mole se… »
TOPLANA: Od srede počinje očitavanje utroška toplotne energije
Moj Novi Sad 19.11.2024
Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad, počev od srede, 20. novembra 2024. godine, očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za mesec novembar tekuće godine. Mole se potrošači… »
Vesti dana »
"Da zlo oteramo u prošlost": Građani potpisima pokazuju da želja za izborima nije samo studentska
N1 Info pre 21 minutajoš 59 povezanih
Božićno selo niče ispred Skupštine: Postavljeni štandovi i novogodišnja dekoracija, stigao Vučić
NIN pre 21 minutajoš 26 povezanih
(FOTO) Studenti i građani u akciji "Raspiši pobedu": Prikupljaju se potpisi za raspisivanje izbora
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 55 povezanih
uživo (FOTO/VIDEO) Zatvorena biračka mesta na vanrednim parlamentarnim izborima na KiM: Do 19 sati glasalo 44,89 odsto birača
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 59 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 36 minutajoš 68 povezanih