Povezane vesti

Oglasio se muž glumice koja je umrla u zatvoru! Borislav otkrio od čega je preminula i izustio samo ovo

Oglasio se muž glumice koja je umrla u zatvoru! Borislav otkrio od čega je preminula i izustio samo ovo

Kurir 19.11.2024
Borislav Stamenkov, suprug Teodore Viktorović (47),koja je 2. marta 2015. godine u stanu na Vračaru satarom ubila majku Ljiljanu i baku Ivanku Ðukić, oglasio se za Kurir nakon vesti da je Teodora preminula u KPZ za žene u Požarevcu, gde je… »
Saznajemo! Teodora Viktorović umrla u zatvoru u Požarevcu!

Saznajemo! Teodora Viktorović umrla u zatvoru u Požarevcu!

Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Teodora Viktorović preminula je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu, saznaje Telegraf. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nam je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i subote na… »
Otkrivamo uzrok smrti Teodore Viktorović, bila osuđena na 20 godina zatvora u Požarevcu!

Otkrivamo uzrok smrti Teodore Viktorović, bila osuđena na 20 godina zatvora u Požarevcu!

Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Teodora Viktorović preminula je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu, a kako saznajemo, ona se već neko vreme lečila od teške bolesti. Preminula je u noći između petka i subote na internom odeljenju Opšte… »
Ovako je poznata glumica satarom ubila majku i baku na Vračaru: Umrla u zatvoru posle 9 godina od zločina

Ovako je poznata glumica satarom ubila majku i baku na Vračaru: Umrla u zatvoru posle 9 godina od zločina

Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Glumica Teodora Viktorović, unuka proslavljenog glumca Mihajla Viktorovića, pre devet godina, u stanu u Mileševskoj ulici u Beogradu, ubila je satarom majku i baku, Ljiljanu i Ivanku Đukić. Ona je nađena mrtva u zatvoru u Požarevcu… »
"Sve sam ih pobila, zovi policiju" Poznata glumica pre 9 godina satarom ubila majku i baku, plakala dok je pričala o zločinu…

"Sve sam ih pobila, zovi policiju" Poznata glumica pre 9 godina satarom ubila majku i baku, plakala dok je pričala o zločinu…

Kurir 19.11.2024
"Sve sam ih pobila, neće me više maltretirati, zovi policiju", izustila je tog 2. marta 2015. godine Teodora Viktorović, svom mužu Borislavu Stamenkov, sa kojim je takođe, između ostalog, živela u stanu na Vračaru gde je ubila majku Ljiljanu… »
"Sve sam ih pobila, neće me više maltretirati": Glumica Teodora satarom ubila majku i baku, ovako se branila

"Sve sam ih pobila, neće me više maltretirati": Glumica Teodora satarom ubila majku i baku, ovako se branila

Mondo 19.11.2024
Iskaz glumice Teodore Viktorović koja je na Vračaru ubila majku i baku. "Sve sam ih pobila, neće me više maltretirati, zovi policiju", izustila je tog 2. marta 2015. godine Teodora Viktorović, svom mužu Borislavu Stamenkov, sa kojim je takođe… »
Teodora Viktorović preminula tokom izdržavanja kazne za ubistvo majke i babe

Politika 19.11.2024
Viktorović preminula u noći između petka i subote na internom odeljenju Opšte bolnice u Požarevcu. U Kazneno popravnom zavodu za žene u Požarevcu preminula je Teodora Viktorović tokom izdržavanja zatvorske kazne na koju je osuđena zbog ubistva… »
Evo ko je Teodora Viktorović koja je umrla na robiji: Poticala iz čuvene glumačke porodice, Mirjana Karanović joj bila…

Evo ko je Teodora Viktorović koja je umrla na robiji: Poticala iz čuvene glumačke porodice, Mirjana Karanović joj bila…

Kurir 19.11.2024
Teodora Viktorović (47), koja je preminula tokom izdržavanja dugogdišnje zatvorske kazne zbog dvostrukog ubistva koje je počinila 2015. godine u stanu na Vračaru u Beogradu, poticala je iz čuvene glumačke porodice. Teodora, koja je i sama bila… »
Unuka našeg glumca umrla u zatvoru, oglasila se njena tetka za "Blic": "Preko poruke sam saznala da je preminula"

Unuka našeg glumca umrla u zatvoru, oglasila se njena tetka za "Blic": "Preko poruke sam saznala da je preminula"

Blic 19.11.2024
U zatvoru je preminula glumica Teodora Viktorović tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i subote na internom odeljenju… »
Oglasila se tetka naše glumice koja je umrla u zatvoru: Ranije je samo jednom govorila o stravičnom zločinu svoje bratanice

Oglasila se tetka naše glumice koja je umrla u zatvoru: Ranije je samo jednom govorila o stravičnom zločinu svoje bratanice

Nova 19.11.2024
: Glumica Olivera Viktorović, potvrdila je da je njena bratanica, glumica Teodora Viktorović preminula u zatvoru. Glumica Teodora Viktorović preminula je tokom služenja zatvorske kazne u Požarevcu, potvrdili su njeni najbliži. Ovim povodom oglasila… »
"Maltretirale su je kod kuće, bilo je stravično": Mirjana Karanović slomljena zbog smrti glumice Teodore Viktorović…

"Maltretirale su je kod kuće, bilo je stravično": Mirjana Karanović slomljena zbog smrti glumice Teodore Viktorović…

Blic 19.11.2024
Glumica Teodora Viktorović preminula je u zatvoru tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i subote na internom odeljenju… »
"Slala mi je pisma, oprostio sam joj": Ovako je muž glumice ubice Teodore govorio o zločinu, otkrio i uzrok njene smrti

"Slala mi je pisma, oprostio sam joj": Ovako je muž glumice ubice Teodore govorio o zločinu, otkrio i uzrok njene smrti

Mondo 19.11.2024
Nevenčani suprug glumice Teodore koja je preminula u zatvoru, je otkrio uzrok smrti. Borislav Stamenkov, suprug Teodore Viktorović (47),koja je 2. marta 2015. godine u stanu na Vračaru satarom ubila majku Ljiljanu i baku Ivanku Ðukić, oglasio se za… »
"Baba i majka su je maltretirale, mnogo sam tužna": Karanović o smrti glumice Teodore, iznela šok informacije

"Baba i majka su je maltretirale, mnogo sam tužna": Karanović o smrti glumice Teodore, iznela šok informacije

Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Glumica Mirjana Karanović oglasila se nakon vesti da je glumica Teodora Viktorović preminula u zatvorskoj bolnici, dok je služila kaznu na koju je osuđena nakon ubistva koje je počinila 2015. godine. Kako je sad navela Mirjana… »
Glumica Teodora Viktorović preminula tokom izdržavanja zatvorske kazne

Glumica Teodora Viktorović preminula tokom izdržavanja zatvorske kazne

N1 Info 19.11.2024
Glumica Teodora Viktorović je preminula tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu, saznaje N1. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nam je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i subote na internom… »
Unuka čuvenog glumca umrla u zatvoru: Ubila majku i baku satarom na spavanju, pre 9 godina osuđena na 20 godina robije

Unuka čuvenog glumca umrla u zatvoru: Ubila majku i baku satarom na spavanju, pre 9 godina osuđena na 20 godina robije

Blic 19.11.2024
Teodora Viktorović preminula je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i subote na internom odeljenju Opšte bolnice u… »
Preminula Teodora Viktorović u zatvoru: Bila osuđena na 20 godina robije zbog ubistva majke i babe

Preminula Teodora Viktorović u zatvoru: Bila osuđena na 20 godina robije zbog ubistva majke i babe

Nova 19.11.2024
: Glumica Teodora Viktorović, unuka proslavljenog glumca Mihajla Viktorovića, koja je pre devet godina u stanu u Mileševskoj ulici u Beogradu, ubila satarom majku i baku, Ljiljanu i Ivanku Đukić, preminula je u bolnici. Ona je bila osuđena na 20… »
Unuka poznatog glumca ubila majku i babu satarom dok je u stanu spavala beba: Zločin prijavio muž, a 9 godina kasnije je…

Unuka poznatog glumca ubila majku i babu satarom dok je u stanu spavala beba: Zločin prijavio muž, a 9 godina kasnije je…

Nova 19.11.2024
: Teodora Viktorović, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića, koja je preminula u zatvorskoj bolnici u Požarevcu, bila je 2015. godine osuđena na 20 godina zatvora zbog ubistva majke Ljiljane i babe Ivanke u stanu u Beogradu. Zločin je otkrio njen… »
"Borila se sa demonima": Ovako je Mirjana Karanović pričala o Teodori koja je umrla u zatvoru: Ubila majku i babu, a kod…

"Borila se sa demonima": Ovako je Mirjana Karanović pričala o Teodori koja je umrla u zatvoru: Ubila majku i babu, a kod…

Blic 19.11.2024
Teodora Viktorović, unuka čuvenog glumca Mihajla Viktorovića, preminula je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu, gde je bila zbog ubistva majke i babe. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je Viktorović… »
Muž Teodore Viktorović otkrio od čega je glumica umrla u zatvoru: "Nisam u stanju..."

Muž Teodore Viktorović otkrio od čega je glumica umrla u zatvoru: "Nisam u stanju..."

Blic 19.11.2024
Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorića, koja je bila osuđena za ubistvo majke i baba, umrla je u zatvoru. Suprug Borislav se oglasio za domaće medije i potvrdio da je njegova supruga Teodora Viktorović umrla od opake bolesti. -… »
Preminula glumica Teodora Viktorović tokom izdržavanja zatvorske kazne

Preminula glumica Teodora Viktorović tokom izdržavanja zatvorske kazne

Danas 19.11.2024
Glumica Teodora Viktorović je preminula tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu, saznaje N1. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nam je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i subote na internom… »
"Njen otac se razveo od majke jer ga je ubola nožem": Muž glumice koja je ubila majku i babu, pa umrla u zatvoru je ovako…

"Njen otac se razveo od majke jer ga je ubola nožem": Muž glumice koja je ubila majku i babu, pa umrla u zatvoru je ovako…

Blic 19.11.2024
Glumica Teodora Viktorović, umrla je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. Teodora Viktorović je 2015. godine ubila majku i baku na Vračaru u Beogradu, a muž glumice, Borislav Stamenkov, govorio je tada za medije. - Meni niko… »
Glumila je sa Draganom Nikolićem, pa počinila stravičan zločin: Ko je Teodora Viktorović, unuka našeg glumca koja je…

Glumila je sa Draganom Nikolićem, pa počinila stravičan zločin: Ko je Teodora Viktorović, unuka našeg glumca koja je…

Blic 19.11.2024
Teodora Viktorović, unuka našeg poznatog glumca Mihajla Viktorovića, preminula je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka… »
"Nažalost nisam mogla da budem njen roditelj, ona je njihova kolateralna šteta": Naša glumica je ovako pričala o bratanici…

"Nažalost nisam mogla da budem njen roditelj, ona je njihova kolateralna šteta": Naša glumica je ovako pričala o bratanici…

Blic 19.11.2024
Teodora Viktorović umrla je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. Inače, Teodora Viktorović je unuka glumca Mihajla Viktorovića, ona je pre 22 godine igrala u filmu "Virtualna stvarnost" sa Nikolom Đuričkom i Draganom… »
Kurir saznaje! Unuka čuvenog glumca preminula u zatvoru u Požarevcu! Teodora satarom ubila majku i baku, služila kaznu od 20…

Kurir saznaje! Unuka čuvenog glumca preminula u zatvoru u Požarevcu! Teodora satarom ubila majku i baku, služila kaznu od 20…

Kurir 19.11.2024
Teodora Viktorović, glumica i unuka poznato glumca Mihajla Viktorovića, koja je zbog ubistva majke i bake izdržavala zatvorsku kaznu u KPZ za žene u Požarevcu, kako saznaje Kurir, preminula je nakon teške bolesti. U Upravi za izvršenje krivičnih… »

Euronews 19.11.2024
U Kazneno popravnom zavodu za žene u Požarevcu preminula je Teodora Viktorović tokom izdržavanja zatvorske kazne na koju je osuđena zbog ubistva majke i babe. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija za Tanjug je potvrđeno da je Viktorović… »
Ko je glumac iz "Boljeg života" čija je unuka umrla u zatvoru: Ubila majku i babu na jeziv način, u stanu bila i beba

Ko je glumac iz "Boljeg života" čija je unuka umrla u zatvoru: Ubila majku i babu na jeziv način, u stanu bila i beba

Mondo 19.11.2024
Bio je poznat po brojnim ulogama, no, njegovo ime se na kraju spominjalo zbog strašnog zločina. Vest da je glumica Teodora Viktorović preminula u zatvoru u Požarevcu iznenadila je domaću javnost. Ona je izdržavala zatvorsku kaznu u KPZ-u za žene, a… »
"Prekinula sam kontakt još 2006": Umrla Teodora koja je ubila majku i baku, njena tetka glumila u "Žikinoj dinastiji"

"Prekinula sam kontakt još 2006": Umrla Teodora koja je ubila majku i baku, njena tetka glumila u "Žikinoj dinastiji"

Mondo 19.11.2024
Tetka Teodore Viktorović, glumice koja je umrla u zatvoru, je poznata srpska glumica Olivera Viktorović. Glumica Teodora Viktorović koja je bila na izdržavanju zatvorske kazne zbog ubistva majke i bake, preminula je u KPZ za žene u Požarevcu… »
Glumica Teodora satarom ubila majku i baku na Vračaru: Nakon zločina sela u kupatilo i pila votku, beba spavala u sobi

Glumica Teodora satarom ubila majku i baku na Vračaru: Nakon zločina sela u kupatilo i pila votku, beba spavala u sobi

Mondo 19.11.2024
Teodora, koja je u utorak preminula u zatvoru, 2015. godine počinila je strašan zločin zbog kog je osuđena na 20 godina. Unuka poznatog glumca Mihajla ViktorovićaTeodora Viktorović osuđena je na 20 godina zatvora jer je početkom marta 2015. godine… »
"Javili su mi porukom da je umrla": Oglasila se tetka Teodore koja je satarom ubila majku i baku i preminula u zatvoru

"Javili su mi porukom da je umrla": Oglasila se tetka Teodore koja je satarom ubila majku i baku i preminula u zatvoru

Mondo 19.11.2024
Olivera Viktorović o smrti bratanice. U zatvoru je preminula glumica Teodora Viktorović tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između… »
"Pitali su me kako sam mogla da zaspim pored ubice": Ispovest žene koja je sa glumicom Teodorom bila u zatvoru

"Pitali su me kako sam mogla da zaspim pored ubice": Ispovest žene koja je sa glumicom Teodorom bila u zatvoru

Mondo 19.11.2024
Žena iz Centralnog zatvora je delila ćeliju sa glumicom Teodorom Viktorović koja je ubila majku i baku 2015. godine, a u utorak je preminula u zatvoru. "Pitali su me po izlasku iz Centralnog zatvora kako sam mogla da zaspim pored ubice u ćeliji, kako… »
Poznata glumica je tetka Teodore koja je umrla u zatvoru: O njoj je nakon ubistva samo jednom govorila

Poznata glumica je tetka Teodore koja je umrla u zatvoru: O njoj je nakon ubistva samo jednom govorila

Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Glumica Teodora Viktorović koja je bila na izdržavanju zatvorske kazne zbog ubistva majke i bake, preminula je u KPZ za žene u Požarevcu, saznaje Telegraf. Inače, Todorina tetka je slavna glumica Olivera Viktorović, a Teodora je bila… »
Oglasila se tetka glumice koja je umrla u zatvoru: "Obavestili su me porukom... dugo nismo bile u kontaktu"

Oglasila se tetka glumice koja je umrla u zatvoru: "Obavestili su me porukom... dugo nismo bile u kontaktu"

Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Glumica Olivera Viktorović, tetka glumice Teodore Viktorović koja je preminula tokom služenja zatvorske kazne u Požarevcu, se oglasila. Naime, iako njih dve nisu bile u kontaktu od 2006. godine, što je Olivera i pričala, o smrti… »
Oglasio se muž glumice Teodore koja je umrla u zatvoru: Otkrio od čega je bolovala

Oglasio se muž glumice Teodore koja je umrla u zatvoru: Otkrio od čega je bolovala

Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Glumica Teodora Viktorović preminula je u zatvoru tokom služenja zatvprske kazne u Požarevcu, zbog ubistva majke i bake. Ona je, kako saznaje Telegraf preminula u zatvorskoj bolnici, a sada se oglasio njen muž. - Tačno je Teodora je… »
U zatvoru umrla glumica Teodora Viktorović: Ubila majku i baku na Vračaru

U zatvoru umrla glumica Teodora Viktorović: Ubila majku i baku na Vračaru

Mondo 19.11.2024
U zatvoru je preminula Teodora Viktorović, glumica koja je ubila baku i majku 2015. godine. Teodora Viktorović preminula je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je… »

Vesti dana »