Повезане вести

Огласио се муж глумице која је умрла у затвору! Борислав открио од чега је преминула и изустио само ово

Огласио се муж глумице која је умрла у затвору! Борислав открио од чега је преминула и изустио само ово

Курир 19.11.2024
Борислав Стаменков, супруг Теодоре Викторовић (47),која је 2. марта 2015. године у стану на Врачару сатаром убила мајку Љиљану и баку Иванку Ðукић, огласио се за Курир након вести да је Теодора преминула у КПЗ за жене у… »
Сазнајемо! Теодора Викторовић умрла у затвору у Пожаревцу!

Сазнајемо! Теодора Викторовић умрла у затвору у Пожаревцу!

Телеграф 19.11.2024
Препоручујемо. Теодора Викторовић преминула је током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу, сазнаје Телеграф. У Управи за извршење кривичних санкција нам је потврђено да је Викторовић преминула у ноћи између… »
Овако је позната глумица сатаром убила мајку и баку на Врачару: Умрла у затвору после 9 година од злочина

Овако је позната глумица сатаром убила мајку и баку на Врачару: Умрла у затвору после 9 година од злочина

Телеграф 19.11.2024
Препоручујемо. Глумица Теодора Викторовић, унука прослављеног глумца Михајла Викторовића, пре девет година, у стану у Милешевској улици у Београду, убила је сатаром мајку и баку, Љиљану и Иванку Ђукић. Она је нађена мртва у… »
Откривамо узрок смрти Теодоре Викторовић, била осуђена на 20 година затвора у Пожаревцу!

Откривамо узрок смрти Теодоре Викторовић, била осуђена на 20 година затвора у Пожаревцу!

Телеграф 19.11.2024
Препоручујемо. Теодора Викторовић преминула је током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу, а како сазнајемо, она се већ неко време лечила од тешке болести. Преминула је у ноћи између петка и суботе на интерном… »
"Све сам их побила, неће ме више малтретирати": Глумица Теодора сатаром убила мајку и баку, овако се бранила

"Све сам их побила, неће ме више малтретирати": Глумица Теодора сатаром убила мајку и баку, овако се бранила

Мондо 19.11.2024
Исказ глумице Теодоре Викторовић која је на Врачару убила мајку и баку. "Све сам их побила, неће ме више малтретирати, зови полицију", изустила је тог 2. марта 2015. године Теодора Викторовић, свом мужу Бориславу Стаменков, са… »
"Све сам их побила, зови полицију" Позната глумица пре 9 година сатаром убила мајку и баку, плакала док је причала о злочину…

"Све сам их побила, зови полицију" Позната глумица пре 9 година сатаром убила мајку и баку, плакала док је причала о злочину…

Курир 19.11.2024
"Све сам их побила, неће ме више малтретирати, зови полицију", изустила је тог 2. марта 2015. године Теодора Викторовић, свом мужу Бориславу Стаменков, са којим је такође, између осталог, живела у стану на Врачару где је убила… »
Теодора Викторовић преминула током издржавања казне за убиство мајке и бабе

Политика 19.11.2024
Викторовић преминула у ноћи између петка и суботе на интерном одељењу Опште болнице у Пожаревцу. У Казнено поправном заводу за жене у Пожаревцу преминула је Теодора Викторовић током издржавања затворске казне на коју је… »
Ево ко је Теодора Викторовић која је умрла на робији: Потицала из чувене глумачке породице, Мирјана Карановић јој била…

Ево ко је Теодора Викторовић која је умрла на робији: Потицала из чувене глумачке породице, Мирјана Карановић јој била…

Курир 19.11.2024
Теодора Викторовић (47), која је преминула током издржавања дугогдишње затворске казне због двоструког убиства које је починила 2015. године у стану на Врачару у Београду, потицала је из чувене глумачке породице. Теодора, која… »
Унука нашег глумца умрла у затвору, огласила се њена тетка за "Блиц": "Преко поруке сам сазнала да је преминула"

Унука нашег глумца умрла у затвору, огласила се њена тетка за "Блиц": "Преко поруке сам сазнала да је преминула"

Блиц 19.11.2024
У затвору је преминула глумица Теодора Викторовић током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу. У Управи за извршење кривичних санкција је потврђено да је Викторовић преминула у ноћи између петка и суботе на… »
Огласила се тетка наше глумице која је умрла у затвору: Раније је само једном говорила о стравичном злочину своје братанице

Огласила се тетка наше глумице која је умрла у затвору: Раније је само једном говорила о стравичном злочину своје братанице

Нова 19.11.2024
: Глумица Оливера Викторовић, потврдила је да је њена братаница, глумица Теодора Викторовић преминула у затвору. Глумица Теодора Викторовић преминула је током служења затворске казне у Пожаревцу, потврдили су њени најближи… »
"Малтретирале су је код куће, било је стравично": Мирјана Карановић сломљена због смрти глумице Теодоре Викторовић…

"Малтретирале су је код куће, било је стравично": Мирјана Карановић сломљена због смрти глумице Теодоре Викторовић…

Блиц 19.11.2024
Глумица Теодора Викторовић преминула је у затвору током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу. У Управи за извршење кривичних санкција је потврђено да је Викторовић преминула у ноћи између петка и суботе на… »
"Слала ми је писма, опростио сам јој": Овако је муж глумице убице Теодоре говорио о злочину, открио и узрок њене смрти

"Слала ми је писма, опростио сам јој": Овако је муж глумице убице Теодоре говорио о злочину, открио и узрок њене смрти

Мондо 19.11.2024
Невенчани супруг глумице Теодоре која је преминула у затвору, је открио узрок смрти. Борислав Стаменков, супруг Теодоре Викторовић (47),која је 2. марта 2015. године у стану на Врачару сатаром убила мајку Љиљану и баку Иванку… »
"Баба и мајка су је малтретирале, много сам тужна": Карановић о смрти глумице Теодоре, изнела шок информације

"Баба и мајка су је малтретирале, много сам тужна": Карановић о смрти глумице Теодоре, изнела шок информације

Телеграф 19.11.2024
Препоручујемо. Глумица Мирјана Карановић огласила се након вести да је глумица Теодора Викторовић преминула у затворској болници, док је служила казну на коју је осуђена након убиства које је починила 2015. године. Како је сад… »
Глумица Теодора Викторовић преминула током издржавања затворске казне

Глумица Теодора Викторовић преминула током издржавања затворске казне

Н1 Инфо 19.11.2024
Глумица Теодора Викторовић је преминула током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу, сазнаје Н1. У Управи за извршење кривичних санкција нам је потврђено да је Викторовић преминула у ноћи између петка и суботе на… »
Унука познатог глумца убила мајку и бабу сатаром док је у стану спавала беба: Злочин пријавио муж, а 9 година касније је умрла…

Унука познатог глумца убила мајку и бабу сатаром док је у стану спавала беба: Злочин пријавио муж, а 9 година касније је умрла…

Нова 19.11.2024
: Теодора Викторовић, унука познатог глумца Михајла Викторовића, која је преминула у затворској болници у Пожаревцу, била је 2015. године осуђена на 20 година затвора због убиства мајке Љиљане и бабе Иванке у стану у Београду… »
Преминула Теодора Викторовић у затвору: Била осуђена на 20 година робије због убиства мајке и бабе

Преминула Теодора Викторовић у затвору: Била осуђена на 20 година робије због убиства мајке и бабе

Нова 19.11.2024
: Глумица Теодора Викторовић, унука прослављеног глумца Михајла Викторовића, која је пре девет година у стану у Милешевској улици у Београду, убила сатаром мајку и баку, Љиљану и Иванку Ђукић, преминула је у болници. Она је… »
Унука чувеног глумца умрла у затвору: Убила мајку и баку сатаром на спавању, пре 9 година осуђена на 20 година робије

Унука чувеног глумца умрла у затвору: Убила мајку и баку сатаром на спавању, пре 9 година осуђена на 20 година робије

Блиц 19.11.2024
Теодора Викторовић преминула је током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу. У Управи за извршење кривичних санкција је потврђено да је Викторовић преминула у ноћи између петка и суботе на интерном одељењу… »
Преминула глумица Теодора Викторовић током издржавања затворске казне

Преминула глумица Теодора Викторовић током издржавања затворске казне

Данас 19.11.2024
Глумица Теодора Викторовић је преминула током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу, сазнаје Н1. У Управи за извршење кривичних санкција нам је потврђено да је Викторовић преминула у ноћи између петка и суботе на… »
Муж Теодоре Викторовић открио од чега је глумица умрла у затвору: "Нисам у стању..."

Муж Теодоре Викторовић открио од чега је глумица умрла у затвору: "Нисам у стању..."

Блиц 19.11.2024
Глумица Теодора Викторовић, унука глумца Михајла Викторића, која је била осуђена за убиство мајке и баба, умрла је у затвору. Супруг Борислав се огласио за домаће медије и потврдио да је његова супруга Теодора Викторовић умрла… »
"Борила се са демонима": Овако је Мирјана Карановић причала о Теодори која је умрла у затвору: Убила мајку и бабу, а код…

"Борила се са демонима": Овако је Мирјана Карановић причала о Теодори која је умрла у затвору: Убила мајку и бабу, а код…

Блиц 19.11.2024
Теодора Викторовић, унука чувеног глумца Михајла Викторовића, преминула је током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу, где је била због убиства мајке и бабе. У Управи за извршење кривичних санкција је потврђено… »
"Њен отац се развео од мајке јер га је убола ножем": Муж глумице која је убила мајку и бабу, па умрла у затвору је овако…

"Њен отац се развео од мајке јер га је убола ножем": Муж глумице која је убила мајку и бабу, па умрла у затвору је овако…

Блиц 19.11.2024
Глумица Теодора Викторовић, умрла је током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу. Теодора Викторовић је 2015. године убила мајку и баку на Врачару у Београду, а муж глумице, Борислав Стаменков, говорио је тада за… »
Глумила је са Драганом Николићем, па починила стравичан злочин: Ко је Теодора Викторовић, унука нашег глумца која је умрла у…

Глумила је са Драганом Николићем, па починила стравичан злочин: Ко је Теодора Викторовић, унука нашег глумца која је умрла у…

Блиц 19.11.2024
Теодора Викторовић, унука нашег познатог глумца Михајла Викторовића, преминула је током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу. У Управи за извршење кривичних санкција је потврђено да је Викторовић преминула у… »
"Нажалост нисам могла да будем њен родитељ, она је њихова колатерална штета": Наша глумица је овако причала о братаници…

"Нажалост нисам могла да будем њен родитељ, она је њихова колатерална штета": Наша глумица је овако причала о братаници…

Блиц 19.11.2024
Теодора Викторовић умрла је током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу. Иначе, Теодора Викторовић је унука глумца Михајла Викторовића, она је пре 22 године играла у филму "Виртуална стварност" са Николом Ђуричком… »
"Питали су ме како сам могла да заспим поред убице": Исповест жене која је са глумицом Теодором била у затвору

"Питали су ме како сам могла да заспим поред убице": Исповест жене која је са глумицом Теодором била у затвору

Мондо 19.11.2024
Жена из Централног затвора је делила ћелију са глумицом Теодором Викторовић која је убила мајку и баку 2015. године, а у уторак је преминула у затвору. "Питали су ме по изласку из Централног затвора како сам могла да заспим поред… »
"Јавили су ми поруком да је умрла": Огласила се тетка Теодоре која је сатаром убила мајку и баку и преминула у затвору

"Јавили су ми поруком да је умрла": Огласила се тетка Теодоре која је сатаром убила мајку и баку и преминула у затвору

Мондо 19.11.2024
Оливера Викторовић о смрти братанице. У затвору је преминула глумица Теодора Викторовић током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу. У Управи за извршење кривичних санкција је потврђено да је Викторовић преминула… »
Глумица Теодора сатаром убила мајку и баку на Врачару: Након злочина села у купатило и пила вотку, беба спавала у соби

Глумица Теодора сатаром убила мајку и баку на Врачару: Након злочина села у купатило и пила вотку, беба спавала у соби

Мондо 19.11.2024
Теодора, која је у уторак преминула у затвору, 2015. године починила је страшан злочин због ког је осуђена на 20 година. Унука познатог глумца Михајла ВикторовићаТеодора Викторовић осуђена је на 20 година затвора јер је почетком… »
"Прекинула сам контакт још 2006": Умрла Теодора која је убила мајку и баку, њена тетка глумила у "Жикиној династији"

"Прекинула сам контакт још 2006": Умрла Теодора која је убила мајку и баку, њена тетка глумила у "Жикиној династији"

Мондо 19.11.2024
Тетка Теодоре Викторовић, глумице која је умрла у затвору, је позната српска глумица Оливера Викторовић. Глумица Теодора Викторовић која је била на издржавању затворске казне због убиства мајке и баке, преминула је у КПЗ за жене… »
Ко је глумац из "Бољег живота" чија је унука умрла у затвору: Убила мајку и бабу на језив начин, у стану била и беба

Ко је глумац из "Бољег живота" чија је унука умрла у затвору: Убила мајку и бабу на језив начин, у стану била и беба

Мондо 19.11.2024
Био је познат по бројним улогама, но, његово име се на крају спомињало због страшног злочина. Вест да је глумица Теодора Викторовић преминула у затвору у Пожаревцу изненадила је домаћу јавност. Она је издржавала затворску казну… »

Еуроневс 19.11.2024
У Казнено поправном заводу за жене у Пожаревцу преминула је Теодора Викторовић током издржавања затворске казне на коју је осуђена због убиства мајке и бабе. У Управи за извршење кривичних санкција за Тањуг је потврђено да је… »
Курир сазнаје! Унука чувеног глумца преминула у затвору у Пожаревцу! Теодора сатаром убила мајку и баку, служила казну од 20…

Курир сазнаје! Унука чувеног глумца преминула у затвору у Пожаревцу! Теодора сатаром убила мајку и баку, служила казну од 20…

Курир 19.11.2024
Теодора Викторовић, глумица и унука познато глумца Михајла Викторовића, која је због убиства мајке и баке издржавала затворску казну у КПЗ за жене у Пожаревцу, како сазнаје Курир, преминула је након тешке болести. У Управи за… »
Огласио се муж глумице Теодоре која је умрла у затвору: Открио од чега је боловала

Огласио се муж глумице Теодоре која је умрла у затвору: Открио од чега је боловала

Телеграф 19.11.2024
Препоручујемо. Глумица Теодора Викторовић преминула је у затвору током служења затвпрске казне у Пожаревцу, због убиства мајке и баке. Она је, како сазнаје Телеграф преминула у затворској болници, а сада се огласио њен муж. -… »
Огласила се тетка глумице која је умрла у затвору: "Обавестили су ме поруком... дуго нисмо биле у контакту"

Огласила се тетка глумице која је умрла у затвору: "Обавестили су ме поруком... дуго нисмо биле у контакту"

Телеграф 19.11.2024
Препоручујемо. Глумица Оливера Викторовић, тетка глумице Теодоре Викторовић која је преминула током служења затворске казне у Пожаревцу, се огласила. Наиме, иако њих две нису биле у контакту од 2006. године, што је Оливера и… »
Позната глумица је тетка Теодоре која је умрла у затвору: О њој је након убиства само једном говорила

Позната глумица је тетка Теодоре која је умрла у затвору: О њој је након убиства само једном говорила

Телеграф 19.11.2024
Препоручујемо. Глумица Теодора Викторовић која је била на издржавању затворске казне због убиства мајке и баке, преминула је у КПЗ за жене у Пожаревцу, сазнаје Телеграф. Иначе, Тодорина тетка је славна глумица Оливера… »
У затвору умрла глумица Теодора Викторовић: Убила мајку и баку на Врачару

У затвору умрла глумица Теодора Викторовић: Убила мајку и баку на Врачару

Мондо 19.11.2024
У затвору је преминула Теодора Викторовић, глумица која је убила баку и мајку 2015. године. Теодора Викторовић преминула је током издржавања затворске казне у КПЗ за жене у Пожаревцу. У Управи за извршење кривичних санкција је… »

Вести дана »