Povezane vesti
Saznajemo! Teodora Viktorović umrla u zatvoru u Požarevcu!
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Teodora Viktorović preminula je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu, saznaje Telegraf. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nam je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i subote na internom… »
Ovako je poznata glumica satarom ubila majku i baku na Vračaru: Umrla u zatvoru posle 9 godina od zločina
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Glumica Teodora Viktorović, unuka proslavljenog glumca Mihajla Viktorovića, pre devet godina, u stanu u Mileševskoj ulici u Beogradu, ubila je satarom majku i baku, Ljiljanu i Ivanku Đukić. Ona je nađena mrtva u zatvoru u Požarevcu, a… »
Otkrivamo uzrok smrti Teodore Viktorović, bila osuđena na 20 godina zatvora u Požarevcu!
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Teodora Viktorović preminula je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu, a kako saznajemo, ona se već neko vreme lečila od teške bolesti. Preminula je u noći između petka i subote na internom odeljenju Opšte bolnice u… »
"Sve sam ih pobila, neće me više maltretirati": Glumica Teodora satarom ubila majku i baku, ovako se branila
Mondo 19.11.2024
Iskaz glumice Teodore Viktorović koja je na Vračaru ubila majku i baku. "Sve sam ih pobila, neće me više maltretirati, zovi policiju", izustila je tog 2. marta 2015. godine Teodora Viktorović, svom mužu Borislavu Stamenkov, sa kojim je takođe, između… »
Evo ko je Teodora Viktorović koja je umrla na robiji: Poticala iz čuvene glumačke porodice, Mirjana Karanović joj bila…
Kurir 19.11.2024
Teodora Viktorović (47), koja je preminula tokom izdržavanja dugogdišnje zatvorske kazne zbog dvostrukog ubistva koje je počinila 2015. godine u stanu na Vračaru u Beogradu, poticala je iz čuvene glumačke porodice. Teodora, koja je i sama bila glumica… »
Unuka našeg glumca umrla u zatvoru, oglasila se njena tetka za "Blic": "Preko poruke sam saznala da je preminula"
Blic 19.11.2024
U zatvoru je preminula glumica Teodora Viktorović tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i subote na internom odeljenju Opšte… »
Oglasila se tetka naše glumice koja je umrla u zatvoru: Ranije je samo jednom govorila o stravičnom zločinu svoje bratanice
Nova 19.11.2024
: Glumica Olivera Viktorović, potvrdila je da je njena bratanica, glumica Teodora Viktorović preminula u zatvoru. Glumica Teodora Viktorović preminula je tokom služenja zatvorske kazne u Požarevcu, potvrdili su njeni najbliži. Ovim povodom oglasila se i… »
"Maltretirale su je kod kuće, bilo je stravično": Mirjana Karanović slomljena zbog smrti glumice Teodore Viktorović…
Blic 19.11.2024
Glumica Teodora Viktorović preminula je u zatvoru tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i subote na internom odeljenju Opšte… »
"Slala mi je pisma, oprostio sam joj": Ovako je muž glumice ubice Teodore govorio o zločinu, otkrio i uzrok njene smrti
Mondo 19.11.2024
Nevenčani suprug glumice Teodore koja je preminula u zatvoru, je otkrio uzrok smrti. Borislav Stamenkov, suprug Teodore Viktorović (47),koja je 2. marta 2015. godine u stanu na Vračaru satarom ubila majku Ljiljanu i baku Ivanku Ðukić, oglasio se za Kurir… »
"Baba i majka su je maltretirale, mnogo sam tužna": Karanović o smrti glumice Teodore, iznela šok informacije
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Glumica Mirjana Karanović oglasila se nakon vesti da je glumica Teodora Viktorović preminula u zatvorskoj bolnici, dok je služila kaznu na koju je osuđena nakon ubistva koje je počinila 2015. godine. Kako je sad navela Mirjana, Teodora je… »
Glumica Teodora Viktorović preminula tokom izdržavanja zatvorske kazne
N1 Info 19.11.2024
Glumica Teodora Viktorović je preminula tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu, saznaje N1. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nam je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i subote na internom odeljenju Opšte… »
Unuka poznatog glumca ubila majku i babu satarom dok je u stanu spavala beba: Zločin prijavio muž, a 9 godina kasnije je umrla…
Nova 19.11.2024
: Teodora Viktorović, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića, koja je preminula u zatvorskoj bolnici u Požarevcu, bila je 2015. godine osuđena na 20 godina zatvora zbog ubistva majke Ljiljane i babe Ivanke u stanu u Beogradu. Zločin je otkrio njen… »
Preminula Teodora Viktorović u zatvoru: Bila osuđena na 20 godina robije zbog ubistva majke i babe
Nova 19.11.2024
: Glumica Teodora Viktorović, unuka proslavljenog glumca Mihajla Viktorovića, koja je pre devet godina u stanu u Mileševskoj ulici u Beogradu, ubila satarom majku i baku, Ljiljanu i Ivanku Đukić, preminula je u bolnici. Ona je bila osuđena na 20 godina… »
Muž Teodore Viktorović otkrio od čega je glumica umrla u zatvoru: "Nisam u stanju..."
Blic 19.11.2024
Glumica Teodora Viktorović, unuka glumca Mihajla Viktorića, koja je bila osuđena za ubistvo majke i baba, umrla je u zatvoru. Suprug Borislav se oglasio za domaće medije i potvrdio da je njegova supruga Teodora Viktorović umrla od opake bolesti. - Tačno… »
"Njen otac se razveo od majke jer ga je ubola nožem": Muž glumice koja je ubila majku i babu, pa umrla u zatvoru je ovako…
Blic 19.11.2024
Glumica Teodora Viktorović, umrla je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. Teodora Viktorović je 2015. godine ubila majku i baku na Vračaru u Beogradu, a muž glumice, Borislav Stamenkov, govorio je tada za medije. - Meni niko nije… »
"Nažalost nisam mogla da budem njen roditelj, ona je njihova kolateralna šteta": Naša glumica je ovako pričala o bratanici…
Blic 19.11.2024
Teodora Viktorović umrla je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. Inače, Teodora Viktorović je unuka glumca Mihajla Viktorovića, ona je pre 22 godine igrala u filmu "Virtualna stvarnost" sa Nikolom Đuričkom i Draganom Nikolićem i… »
"Pitali su me kako sam mogla da zaspim pored ubice": Ispovest žene koja je sa glumicom Teodorom bila u zatvoru
Mondo 19.11.2024
Žena iz Centralnog zatvora je delila ćeliju sa glumicom Teodorom Viktorović koja je ubila majku i baku 2015. godine, a u utorak je preminula u zatvoru. "Pitali su me po izlasku iz Centralnog zatvora kako sam mogla da zaspim pored ubice u ćeliji, kako sam… »
"Javili su mi porukom da je umrla": Oglasila se tetka Teodore koja je satarom ubila majku i baku i preminula u zatvoru
Mondo 19.11.2024
Olivera Viktorović o smrti bratanice. U zatvoru je preminula glumica Teodora Viktorović tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je Viktorović preminula u noći između petka i… »
Glumica Teodora satarom ubila majku i baku na Vračaru: Nakon zločina sela u kupatilo i pila votku, beba spavala u sobi
Mondo 19.11.2024
Teodora, koja je u utorak preminula u zatvoru, 2015. godine počinila je strašan zločin zbog kog je osuđena na 20 godina. Unuka poznatog glumca Mihajla ViktorovićaTeodora Viktorović osuđena je na 20 godina zatvora jer je početkom marta 2015. godine… »
"Prekinula sam kontakt još 2006": Umrla Teodora koja je ubila majku i baku, njena tetka glumila u "Žikinoj dinastiji"
Mondo 19.11.2024
Tetka Teodore Viktorović, glumice koja je umrla u zatvoru, je poznata srpska glumica Olivera Viktorović. Glumica Teodora Viktorović koja je bila na izdržavanju zatvorske kazne zbog ubistva majke i bake, preminula je u KPZ za žene u Požarevcu. Teodorin… »
Ko je glumac iz "Boljeg života" čija je unuka umrla u zatvoru: Ubila majku i babu na jeziv način, u stanu bila i beba
Mondo 19.11.2024
Bio je poznat po brojnim ulogama, no, njegovo ime se na kraju spominjalo zbog strašnog zločina. Vest da je glumica Teodora Viktorović preminula u zatvoru u Požarevcu iznenadila je domaću javnost. Ona je izdržavala zatvorsku kaznu u KPZ-u za žene, a kako… »
Teodora Viktorović preminula tokom izdržavanja kazne za ubistvo majke i babe
Euronews 19.11.2024
U Kazneno popravnom zavodu za žene u Požarevcu preminula je Teodora Viktorović tokom izdržavanja zatvorske kazne na koju je osuđena zbog ubistva majke i babe. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija za Tanjug je potvrđeno da je Viktorović preminula u… »
Oglasio se muž glumice Teodore koja je umrla u zatvoru: Otkrio od čega je bolovala
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Glumica Teodora Viktorović preminula je u zatvoru tokom služenja zatvprske kazne u Požarevcu, zbog ubistva majke i bake. Ona je, kako saznaje Telegraf preminula u zatvorskoj bolnici, a sada se oglasio njen muž. - Tačno je Teodora je… »
Oglasila se tetka glumice koja je umrla u zatvoru: "Obavestili su me porukom... dugo nismo bile u kontaktu"
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Glumica Olivera Viktorović, tetka glumice Teodore Viktorović koja je preminula tokom služenja zatvorske kazne u Požarevcu, se oglasila. Naime, iako njih dve nisu bile u kontaktu od 2006. godine, što je Olivera i pričala, o smrti ćerke… »
Poznata glumica je tetka Teodore koja je umrla u zatvoru: O njoj je nakon ubistva samo jednom govorila
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Glumica Teodora Viktorović koja je bila na izdržavanju zatvorske kazne zbog ubistva majke i bake, preminula je u KPZ za žene u Požarevcu, saznaje Telegraf. Inače, Todorina tetka je slavna glumica Olivera Viktorović, a Teodora je bila… »
U zatvoru umrla glumica Teodora Viktorović: Ubila majku i baku na Vračaru
Mondo 19.11.2024
U zatvoru je preminula Teodora Viktorović, glumica koja je ubila baku i majku 2015. godine. Teodora Viktorović preminula je tokom izdržavanja zatvorske kazne u KPZ za žene u Požarevcu. U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija je potvrđeno da je… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor bivšoj gradonačelnici Niša Dragani Sotirovskoj, nakon što joj je juče potvrđena optužnica
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Foto) Meliha iz Sarajeva umrla 8. decembra, ali i dalje nema ko da je sahrani! Apel koji slama srca se širi mrežama: Traže se rođaci
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Radnika udario grom na gradilištu: Užas u Turskoj, kamere zabeležile jezive trenutke
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Tragedija u Novom Pazaru: policajac izvršio samoubistvo, porodica prijavila nestanak
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana