Povezane vesti
Olimpijski i svetski šampion se vraća: Davor ima novi zadatak, da Srbiji donese još uspeha
Mondo 19.11.2024
Davor Štefanek se vraća u srpsko rvanje. Olimpijski i svetski šampion u rvanju grčko-rimskim stilom Davor Štefanek, posle četiri godine vraća se na strunjaču, doduše u malo drugačijoj ulozi. Trofejni srpski rvač u decembru 2020. godine završio… »
Štefanek se vraća u rvanje u drugačijoj ulozi
Sport klub 19.11.2024
Olimpijski i svetski šampion u rvanju grčko-rimskim stilom Davor Štefanek, posle četiri godine vraća se na strunjaču, doduše u malo drugačijoj ulozi. Trofejni srpski rvač u decembru 2020. godine završio je bogatu sportsku karijeru, a nedavno je… »
Štefanek: Olimpijska medalja u la prioritet
Sportski žurnal 19.11.2024
Predsednik Stručne komisije RSS obelodanio strategiju rada i dugoročne ciljeve. Novom poslu u Rvačkom savezu Srbije prilazim sa mnogo žara i ogromnom motivacijom, izjavio je olimpijski i svetski šampion u rvanju grčko-rimskim stilom Davor Štefanek… »
Davor Štefanek se vraća na strunjaču:"Rvanje je moj život i zato sam uvek tu"
B92 19.11.2024
Olimpijski i svetski šampion u rvanju grčko-rimskim stilom Davor Štefanek, posle četiri godine vraća se na strunjaču, doduše u malo drugačijoj ulozi. Trofejni srpski rvač u decembru 2020. godine završio je bogatu sportsku karijeru, a nedavno je… »
Vraća se Davor Štefanek! Olimpijski šampion iz Rija ponovo na strunjači
Večernje novosti 19.11.2024
Olimpijski i svetski šampion u rvanju grčko-rimskim stilom Davor Štefanek, posle četiri godine vraća se na strunjaču, doduše u malo drugačijoj ulozi. Foto: MUP Trofejni srpski rvač u decembru 2020. godine završio je bogatu sportsku karijeru, a… »
Vesti dana »
Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU
RTS pre 35 minutajoš 20 povezanih
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih