Повезане вести

Федерер одао признање Надалу: Учинио си свет тениса поносним

Федерер одао признање Надалу: Учинио си свет тениса поносним

Политика 19.11.2024
ЛОНДОН – Некадашњи швајцарски тенисер Роџер Федерер изјавио је да је Шпанац Рафаел Надал „учинио читав свет тениса поносним” током „епске каријере”, преноси данас Би-Би-Си. Надал је најавио да ће ове недеље да заврши играчку… »
"Рафа, нико никада као ти": Роџер послао емотивно писмо Надалу, Ђоковића није ни споменуо

"Рафа, нико никада као ти": Роџер послао емотивно писмо Надалу, Ђоковића није ни споменуо

Мондо 19.11.2024
Роџер Федерер послао је емотивно писмо Рафаелу Надалу... Рафаел Надал игра последњи турнир у каријери. Учествује на Дејвис купу и после тога ће "окачити рекет о клин". Како сам каже, може да игра и следеће године, али је… »
Федерер о Надалу: Твој стари пријатељ увек навијаће за тебе

Федерер о Надалу: Твој стари пријатељ увек навијаће за тебе

Спортски журнал 19.11.2024
Швајцарац нахвалио Шпанца на друштвеним мрежама. Легендарни швајцарски тенисер Роџер Федерер рекао је да је Шпанац Рафаел Надал учинио свет поносним током епске каријере, одајући му почаст пре него што његов некадашњи велики… »
Федерерова опроштајна порука Надалу: "Вамос, Рафа!"

Федерерова опроштајна порука Надалу: "Вамос, Рафа!"

Спортске.нет 19.11.2024
Каријера једног од најбољих тенисера свих времена Рафаела Надала улази у сам финиш. Шпанац ће вечерас изаћи на терен и покушати да помогне својој репрезентацији да се пласира у полуфинале Дејвис купа, а ривал "црвеној фурији" у… »
Федерер послао емотивну поруку Надалу: "Побеђивао си ме - више него било ко други"

Федерер послао емотивну поруку Надалу: "Побеђивао си ме - више него било ко други"

Б92 19.11.2024
Роџер Федерер је на друштвеним мрежама послао емотивну поруку Рафаелу Надалу који завршава каријеру. Шпански тенисер Рафаел Надал одлази у пензију као један од најбољих играча свих времена, а био је и део "велике тројке" са… »
Цифра да се заврти у глави: Синер за свега месец дана зарадио као неко за читаву каријеру! (фото)

Цифра да се заврти у глави: Синер за свега месец дана зарадио као неко за читаву каријеру! (фото)

Хот спорт 19.11.2024
Испред само Новак Ђоковић! Италијански тенисер, Јаник Синер имао је феноменалну сезону, завршивши годину са чак осам титула и рекордном зарадом од 16,9 милиона долара, што је други најбољи резултат у историји тениса. Велики део… »
Синер зарадио 10,8 милиона за месец дана - може да се мери само са Ђоковићем

Синер зарадио 10,8 милиона за месец дана - може да се мери само са Ђоковићем

Б92 19.11.2024
Италијански тенисер Јаник Синер иза себе има феноменалну сезону - што по резултатима, што по заради. Синер је годину завршио на првом месту са осам титула, а успут је освојио и највећу награду у историји тениса на егзибицији у… »

Вести дана »