Povezane vesti
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini, Putin sam neće stati
RTV 19.11.2024
BRISEL - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na "pošten i pravedan" način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici… »
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini, Putin sam neće stati
Politika 19.11.2024
BRISEL - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na „pošten i pravedan” način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici… »
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini
Vesti online 19.11.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na “pošten i pravedan” način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici Evropskog… »
Vesti dana »

(Video, foto) horor u Izraelu nakon stravičnog napada irana Ruševine, krv i krici na sve strane pogođena bolnica
Dnevnik pre 47 minutajoš 14 povezanih

U ovim delovima Srbije pljuskovi sa grmljavinom: Rhmz najavio padavine, evo šta nas čeka narednih dana
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih

Marinine lavice na novom ispitu! Evo gde možete gledati direktan prenos meča Litvanija - Srbija
Kurir pre 22 minutajoš 17 povezanih

Sukob bukti na Bliskom istoku, Tramp dao "zeleno svetlo" za napad? Šta se dogodilo u svetu za 24 sata
Telegraf pre 32 minutajoš 8 povezanih

Bloomberg: Američki dužnosnici se spremaju za mogućnost udara na Iran u idućim danima
SEEbiz pre 2 minutajoš 8 povezanih