Povezane vesti
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini, Putin sam neće stati
RTV 19.11.2024
BRISEL - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na "pošten i pravedan" način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici… »
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini, Putin sam neće stati
Politika 19.11.2024
BRISEL - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na „pošten i pravedan” način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici… »
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini
Vesti online 19.11.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na “pošten i pravedan” način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici Evropskog… »
Vesti dana »

Ciklon koji je poharao Italiju juri ka Srbiji: Stižu pljuskovi, grmljavina i olujni vetar, 3 grada na udaru
Mondo pre 12 minutajoš 15 povezanih

Danas slavimo blagu Mariju Evo šta na današnji praznik morate da uradite!
Alo pre 1 satjoš 6 povezanih

U Beogradu tokom noći 113 intervencija, pet lakše povređih u četiri udesa
Nova pre 2 minutajoš 5 povezanih

Ruska protivvazdušna odbrana uništila 61 ukrajinski dron tokom noći
RTV pre 22 minutajoš 6 povezanih