Povezane vesti
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini, Putin sam neće stati
RTV pre 3 sata
BRISEL - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na "pošten i pravedan" način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici… »
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini, Putin sam neće stati
Politika pre 3 sata
BRISEL - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na „pošten i pravedan” način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj… »
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini
Vesti online pre 3 sata
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na “pošten i pravedan” način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici… »
Vesti dana »
FSS se hvali kultom reprezentacije: "Jedan tim, srcem svim"
Sportske.net pre 42 minutajoš 52 povezane
Predstavnici opozicije blokirali zgradu suda u Novom Sadu, došlo do guranja sa policijom, protest završen
NIN pre 1 satjoš 46 povezanih
Mediji: Ukrajina ispalila šest američkih ATACMS raketa na ruski region Brijanska
Glas Amerike pre 25 minutajoš 35 povezanih
Uživo U Batajnici počeo prikaz vojne opreme: Prisustvuju Vučić i Tokajev VIDEO
B92 pre 19 minutajoš 31 povezana