Povezane vesti
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini, Putin sam neće stati
RTV 19.11.2024
BRISEL - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na "pošten i pravedan" način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici… »
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini, Putin sam neće stati
Politika 19.11.2024
BRISEL - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na „pošten i pravedan” način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici… »
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini
Vesti online 19.11.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na “pošten i pravedan” način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici Evropskog… »
Vesti dana »

Oblačno i hladno sa kišom, obilnije padavine u nekim predelima - na planinama i sneg
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

Uzbuna u Nemačkoj! Hitno zatvoren aerodrom u Minhenu zbog dronova!
Kurir pre 56 minutajoš 10 povezanih

Uživo "ukrajina će možda morati da ustupi deo teritorije" Putin: Davanje "tomahavka" Kijevu neće promeniti ništa
Alo pre 31 minutajoš 7 povezanih