Povezane vesti

Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini, Putin sam neće stati

Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini, Putin sam neće stati

RTV pre 3 sata
BRISEL - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na "pošten i pravedan" način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici… »

Politika pre 3 sata
BRISEL - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na „pošten i pravedan” način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj… »
Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini

Zelenski pozvao na pošteno i pravedno okončanje rata u Ukrajini

Vesti online pre 3 sata
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski pozvao je danas na okončanje rata u Ukrajini na “pošten i pravedan” način i ocenio da ruski predsednik Vladimir Putin sam neće stati. Zelenski je u video poruci emitovanoj na posebnoj plenarnoj sednici… »

Vesti dana »