Povezane vesti
Ja volim Cineplexx – nova originalna kampanja!
Nedeljnik 19.11.2024
Nova originalna kampanja Cineplexxa slavi ljubav prema filmu, uz magiju ilustracija Boba Živkovića! Cineplexx sa ponosom predstavlja novu kampanju *JA VOLIM CINEPLEXX*, koja kroz omiljene filmske naslove pokazuje ljubav prema bioskopu. U saradnji sa… »
Ja VOLIM Cineplexx: Nova originalna kampanja Cineplexxa slavi ljubav prema filmu
Telegraf 19.11.2024
Vesti sa naslovne. Cineplexx sa ponosom predstavlja novu kampanju *JA VOLIM CINEPLEXX*, koja kroz omiljene filmske naslove pokazuje ljubav prema bioskopu. U saradnji sa jednim od najvoljenijih ilustratora u regionu, Dobrosavom Bobom Živkovićem, kampanja… »
Ja volim Cineplexx
Mondo 19.11.2024
Nova originalna kampanja Cineplexxa slavi ljubav prema filmu, uz magiju ilustracija Boba Živkovića! Beograd, 19. 11. 2024 – Cineplexx sa ponosom predstavlja novu kampanju *JA VOLIM CINEPLEXX*, koja kroz omiljene filmske naslove pokazuje ljubav prema… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 4 satijoš 35 povezanih
Gašić iz Unije sindikata prosvetnih radnika: Ne plašimo se pretnji premijera, već tražimo ispunjenje dogovora
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih
Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
Novi magazin pre 2 satajoš 20 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 5 satijoš 5 povezanih