Povezane vesti
Stojković otvorio dušu: Vraćam se sa utakmice i saznam da mi je umro otac...
Večernje novosti pre 48 minuta
MEKADAŠNjI golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković prisetio se teškog trenutka i sa javnošću je podelio veliki porodični gubitak. FOTO: Tanjug/AP Prilikom gostovanja u emisiji "Kec na jedanaest" na teliviziji "K1" govorio je o teškim… »
Potresna ispovest Vladimira Stojkovića: „Otac mi je preminuo usred meča, Zvezdan Terzić me sačekao sa novinama“
Nova pre 2 sata
: Reprezentacija Srbije nije uspela da savlada Dansku i obezbedi plasman u četvrtfinale Lige nacija. Srbija je imala šnase, ali ih nije iskoristila, a dan posle utakmice je o meču pričao i nekadašnji reprezentativac Vladimir Stojković koji je tom… »
"Otac je preminuo tokom utakmice, Zvezdan Terzić mi pokazao novine": Potresna ispovest Vladimira Stojkovića
Mondo pre 3 sata
Nekadašnji golman reprezentacije Vladimir Stojković ispričao je detalje iz privatnog života. Nekadašnji golman Crvene zvezde i Partizana Vladimir Stojković gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji dan posle meča Srbije i Danske u Leskovcu. Bio je… »
Ispovest Vladimira Stojkovića: "Vraćam se sa meča Srbije, kupujem novine i tamo vidim da mi je otac umro"
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Nekadašnji golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković gostovao je u u emisiji „Kec na jedanaest“, na televiziji K1, gde je govorio o trenutnom stanju u nacionalnom timu i utakmici sa Danskom. Ali, pored toga… »
Vesti dana »
Sergej Lavrov: Upotreba raketa ATACMS signal da Zapad želi eskalaciju
Politika pre 0 minutajoš 71 povezana
Predstavnici opozicije blokirali zgradu suda u Novom Sadu, došlo do guranja sa policijom, protest završen
NIN pre 2 satajoš 47 povezanih
Mediji: Ukrajina ispalila šest američkih ATACMS raketa na ruski region Brijanska
Glas Amerike pre 1 satjoš 41 povezana
Medvedev: Sada imamo pravo da na Kijev i NATO uzvratimo oružjem za masovno uništenje
RTV pre 2 satajoš 34 povezane