Povezane vesti
Stojković otvorio dušu: Vraćam se sa utakmice i saznam da mi je umro otac...
Večernje novosti 19.11.2024
MEKADAŠNjI golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković prisetio se teškog trenutka i sa javnošću je podelio veliki porodični gubitak. FOTO: Tanjug/AP Prilikom gostovanja u emisiji "Kec na jedanaest" na teliviziji "K1" govorio je o teškim… »
Potresna ispovest Vladimira Stojkovića: „Otac mi je preminuo usred meča, Zvezdan Terzić me sačekao sa novinama“
Nova 19.11.2024
: Reprezentacija Srbije nije uspela da savlada Dansku i obezbedi plasman u četvrtfinale Lige nacija. Srbija je imala šnase, ali ih nije iskoristila, a dan posle utakmice je o meču pričao i nekadašnji reprezentativac Vladimir Stojković koji je tom… »
"Otac je preminuo tokom utakmice, Zvezdan Terzić mi pokazao novine": Potresna ispovest Vladimira Stojkovića
Mondo 19.11.2024
Nekadašnji golman reprezentacije Vladimir Stojković ispričao je detalje iz privatnog života. Nekadašnji golman Crvene zvezde i Partizana Vladimir Stojković gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji dan posle meča Srbije i Danske u Leskovcu. Bio je… »
Ispovest Vladimira Stojkovića: "Vraćam se sa meča Srbije, kupujem novine i tamo vidim da mi je otac umro"
Telegraf 19.11.2024
Preporučujemo. Nekadašnji golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković gostovao je u u emisiji „Kec na jedanaest“, na televiziji K1, gde je govorio o trenutnom stanju u nacionalnom timu i utakmici sa Danskom. Ali, pored toga… »
Vesti dana »

"Svi su s teškim povredama opasnim po život" Dr Stojičić o najnovijem stanju povređenih iz Kočana smeštenih u Urgentni centar
Kurir pre 7 minutajoš 46 povezanih

Novosadski studenti blokirali gradsku skupštinu, policija ih tukla
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 13 minutajoš 20 povezanih