Povezane vesti
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
BBC News 19.11.2024
Dominiku Pelikou i još 50 muškaraca sudilo se za višegodišnje silovanje Žizel Peliko. Presuda se očekuje 20. decembra. „Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je… »
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života“, kaže Žizel Peliko
Danas 19.11.2024
„Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili „, rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Suđenje za masovno silovanje: "Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
NIN 19.11.2024
"Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
Radio 021 19.11.2024
Dominiku Pelikou i još 50 muškaraca sudilo se za višegodišnje silovanje Žizel Peliko. Presuda se očekuje 20. decembra. Getty Images Žizel Peliko (71) je za mnoge postala simbol feminizma u Francuskoj „Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se… »
Blic 19.11.2024
„Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO U Čačku građani pristalice SNS gađali jajima, naprednjački kontraskupovi završeni u Nišu, Petrovaradinu, Kragujevcu…
Nova pre 29 minutajoš 55 povezanih

Na 125 lokacija širom Srbije izašlo 144.000 građana u Beogradu na Voždovcu više od 20.000 građana reklo "stop" blokadama! Evo na šta je MUP apelovao
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih

Pešić: Vreme je da se pronađe novi trener košarkaške reprezentacije, pomoći ću Čoviću u tome
Radio sto plus pre 8 satijoš 36 povezanih

Sjajne vesti za Delije: Klub otkrio kada mogu kupiti karte za Ligu Evrope!
Hot sport pre 59 minutajoš 28 povezanih