Povezane vesti
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
BBC News 19.11.2024
Dominiku Pelikou i još 50 muškaraca sudilo se za višegodišnje silovanje Žizel Peliko. Presuda se očekuje 20. decembra. „Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je… »
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života“, kaže Žizel Peliko
Danas 19.11.2024
„Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili „, rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Suđenje za masovno silovanje: "Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
NIN 19.11.2024
"Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
Radio 021 19.11.2024
Dominiku Pelikou i još 50 muškaraca sudilo se za višegodišnje silovanje Žizel Peliko. Presuda se očekuje 20. decembra. Getty Images Žizel Peliko (71) je za mnoge postala simbol feminizma u Francuskoj „Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se… »
Blic 19.11.2024
„Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Vesti dana »

Tramp sa evropskim liderima na hitnom virtuelnom samitu o ratu u Ukrajini
N1 Info pre 47 minutajoš 106 povezanih

Ubistvo novinara Al Džazire u izraelskom napadu u Gazi izazvalo zabrinutost međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 37 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 8 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i međunarodna pomoć u gašenju
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 93 povezane

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 8 satijoš 28 povezanih