Povezane vesti
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
BBC News 19.11.2024
Dominiku Pelikou i još 50 muškaraca sudilo se za višegodišnje silovanje Žizel Peliko. Presuda se očekuje 20. decembra. „Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je… »
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života“, kaže Žizel Peliko
Danas 19.11.2024
„Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili „, rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Suđenje za masovno silovanje: "Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
NIN 19.11.2024
"Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
Radio 021 19.11.2024
Dominiku Pelikou i još 50 muškaraca sudilo se za višegodišnje silovanje Žizel Peliko. Presuda se očekuje 20. decembra. Getty Images Žizel Peliko (71) je za mnoge postala simbol feminizma u Francuskoj „Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se… »
Blic 19.11.2024
„Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature i upozorenja RHMZ do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 35 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i reakcije međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 38 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih

Favoriti bez greške: Zverev, Šelton i Hačanov u trećem kolu mastersa u Sinsinatiju
Kurir pre 3 satajoš 24 povezane