Povezane vesti
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
BBC News 19.11.2024
Dominiku Pelikou i još 50 muškaraca sudilo se za višegodišnje silovanje Žizel Peliko. Presuda se očekuje 20. decembra. „Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je… »
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života“, kaže Žizel Peliko
Danas 19.11.2024
„Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili „, rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Suđenje za masovno silovanje: "Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
NIN 19.11.2024
"Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
Radio 021 19.11.2024
Dominiku Pelikou i još 50 muškaraca sudilo se za višegodišnje silovanje Žizel Peliko. Presuda se očekuje 20. decembra. Getty Images Žizel Peliko (71) je za mnoge postala simbol feminizma u Francuskoj „Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se… »
Blic 19.11.2024
„Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da javno govori… »
Vesti dana »

Neki novi klinci, neka stara Srbija (pokorila Evropu)! Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život!
Večernje novosti pre 10 minutajoš 32 povezane

"Tramp je doneo istorijsku odluku": Zelenski se oglasio pred put u Vašington i pomenuo sastanak sa Putinom?! "Ovo je značajna promena, o tome ćemo razgovarati"
Blic pre 3 satajoš 206 povezanih

Rhmz niže upozorenja: Nevreme počinje uskoro u ovim delovima Srbije
Mondo pre 3 satajoš 45 povezanih