Povezane vesti
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
BBC News pre 5 sati
Dominiku Pelikou i još 50 muškaraca sudilo se za višegodišnje silovanje Žizel Peliko. Presuda se očekuje 20. decembra. „Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me… »
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života“, kaže Žizel Peliko
Danas pre 5 sati
„Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili „, rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala… »
Suđenje za masovno silovanje: „Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
Radio 021 pre 5 sati
Dominiku Pelikou i još 50 muškaraca sudilo se za višegodišnje silovanje Žizel Peliko. Presuda se očekuje 20. decembra. Getty Images Žizel Peliko (71) je za mnoge postala simbol feminizma u Francuskoj „Neću imati mira do kraja života. Pokušaću… »
Suđenje za masovno silovanje: "Neću imati mira do kraja života", kaže Žizel Peliko
NIN pre 5 sati
"Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da… »
Blic pre 4 sati
„Neću imati mira do kraja života. Pokušaću da se povratim, ali zauvek će mi u glavi ostati 51 muškarac koji su me povredili ", rekla je Žizel Peliko u završnoj reči na suđenju o slučaju koji je šokirao Francusku. Žizel Peliko je pristala da… »
Vesti dana »
Rusija snizila prag za nuklearni napad, oglasili se Amerikanci: "Nećemo se prilagođavati i nismo iznenađeni Putinovom odlukom"
Kurir pre 18 minutajoš 73 povezane
Završena blokada zgrade Suda u Novom Sadu: Poslanici i odbornici opozicije najavili blokadu i sutra (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 47 povezanih
Žozep Borelj: Sudbina Ukrajine odrediće sudbinu Evropske unije
Telegraf pre 23 minutajoš 37 povezanih