Повезане вести

Суђење за масовно силовање: „Нећу имати мира до краја живота", каже Жизел Пелико

Суђење за масовно силовање: „Нећу имати мира до краја живота", каже Жизел Пелико

BBC News 19.11.2024
Доминику Пеликоу и још 50 мушкараца судило се за вишегодишње силовање Жизел Пелико. Пресуда се очекује 20. децембра. „Нећу имати мира до краја живота. Покушаћу да се повратим, али заувек ће ми у глави остати 51 мушкарац који су… »
Суђење за масовно силовање: „Нећу имати мира до краја живота“, каже Жизел Пелико

Суђење за масовно силовање: „Нећу имати мира до краја живота“, каже Жизел Пелико

Данас 19.11.2024
„Нећу имати мира до краја живота. Покушаћу да се повратим, али заувек ће ми у глави остати 51 мушкарац који су ме повредили „, рекла је Жизел Пелико у завршној речи на суђењу о случају који је шокирао Француску. Жизел Пелико је… »
Суђење за масовно силовање: "Нећу имати мира до краја живота", каже Жизел Пелико

Суђење за масовно силовање: "Нећу имати мира до краја живота", каже Жизел Пелико

НИН 19.11.2024
"Нећу имати мира до краја живота. Покушаћу да се повратим, али заувек ће ми у глави остати 51 мушкарац који су ме повредили ", рекла је Жизел Пелико у завршној речи на суђењу о случају који је шокирао Француску. Жизел Пелико је… »

Радио 021 19.11.2024
Доминику Пеликоу и још 50 мушкараца судило се за вишегодишње силовање Жизел Пелико. Пресуда се очекује 20. децембра. Гетти Имагес Жизел Пелико (71) је за многе постала симбол феминизма у Француској „Нећу имати мира до краја… »

Блиц 19.11.2024
„Нећу имати мира до краја живота. Покушаћу да се повратим, али заувек ће ми у глави остати 51 мушкарац који су ме повредили ", рекла је Жизел Пелико у завршној речи на суђењу о случају који је шокирао Француску. Жизел Пелико је… »

Вести дана »