Povezane vesti
Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu: Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane
Blic 19.11.2024
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom… »
Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
Mondo 19.11.2024
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane. Poznata sportistkinja inspirisala osnovce na zdravije navike. Beograd, 19. novembar 2024 - Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i… »
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
Kurir 19.11.2024
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom… »
Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
Telegraf 19.11.2024
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da… »
Vesti dana »

U Španiji skoro u potpunosti normalizovano snabdevanje električnom energijom
RTV pre 1 minutjoš 22 povezane

„Pobeda, pobeda“, čulo se ispred RTS-a: Raspisan novi konkurs za članove Saveta REM-a
Danas pre 30 minutajoš 18 povezanih

Novi problemi u restoranu "Staro Užice" na Autokomandi: Posle ranjavanja na njega bačen "Molotovljev koktel"
Telegraf pre 23 minutajoš 11 povezanih

Ruski PVO sistemi protekle noći uništili ukupno 91 ukrajinski dron, 40 iznad Kurska
Vesti online pre 48 minutajoš 8 povezanih

Dekan Drid: Dekan ima pravo da zove policiju, to nije narušavanje autonomije univerziteta
Beta pre 18 minutajoš 8 povezanih