Povezane vesti
Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu: Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane
Blic pre 4 sati
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom… »
Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
Mondo pre 4 sati
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane. Poznata sportistkinja inspirisala osnovce na zdravije navike. Beograd, 19. novembar 2024 - Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i… »
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
Kurir pre 4 sati
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom… »
Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
Telegraf pre 4 sati
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da… »
Vesti dana »
Rakete dugog dometa (ne) znače duži rat: Šta predstavlja odobrenje SAD da Kijev upotrebi američki ATACMS?
Euronews pre 10 minutajoš 71 povezana
Predstavnici opozicije blokirali zgradu suda u Novom Sadu, došlo do guranja sa policijom, protest završen
NIN pre 3 satajoš 47 povezanih
Novo poglavlje rata: Ukrajina dobila dozvolu za napade NATO raketama
Pravda pre 22 minutajoš 43 povezane