Povezane vesti

Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu: Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane

Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu: Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane

Blic pre 4 sati
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom… »
Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu

Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu

Mondo pre 4 sati
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane. Poznata sportistkinja inspirisala osnovce na zdravije navike. Beograd, 19. novembar 2024 - Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i… »
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu

Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu

Kurir pre 4 sati
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom… »

Telegraf pre 4 sati
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da… »

Vesti dana »