Повезане вести

Тенисерка Олга Даниловић и МАКСИ у мисији едукације ђака о здравој исхрани и спорту: Нема спортског успеха без здраве исхране

Тенисерка Олга Даниловић и МАКСИ у мисији едукације ђака о здравој исхрани и спорту: Нема спортског успеха без здраве исхране

Блиц 19.11.2024
Сви велики успеси почињу малим, свакодневним изборима, а здрава исхрана и физичка активност су темељ здравог и успешног живота. Мени су ове навике помогле да остварим личне и спортске резултате и верујем да усвајање добрих… »
Нема спортског успеха без здраве исхране Тенисерка Олга Даниловић и макси у мисији едукације ђака о здравој исхрани и спорту

Нема спортског успеха без здраве исхране Тенисерка Олга Даниловић и макси у мисији едукације ђака о здравој исхрани и спорту

Курир 19.11.2024
Сви велики успеси почињу малим, свакодневним изборима, а здрава исхрана и физичка активност су темељ здравог и успешног живота. Мени су ове навике помогле да остварим личне и спортске резултате и верујем да усвајање добрих… »
Тенисерка Олга Даниловић и макси у мисији едукације ђака о здравој исхрани и спорту

Тенисерка Олга Даниловић и макси у мисији едукације ђака о здравој исхрани и спорту

Мондо 19.11.2024
Нема спортског успеха без здраве исхране. Позната спортисткиња инспирисала основце на здравије навике. Београд, 19. новембар 2024 - Сви велики успеси почињу малим, свакодневним изборима, а здрава исхрана и физичка активност су… »

Телеграф 19.11.2024
Нема спортског успеха без здраве исхране Сви велики успеси почињу малим, свакодневним изборима, а здрава исхрана и физичка активност су темељ здравог и успешног живота. Мени су ове навике помогле да остварим личне и спортске… »

Вести дана »