Povezane vesti
Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu: Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane
Blic 19.11.2024
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
Kurir 19.11.2024
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
Mondo 19.11.2024
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane. Poznata sportistkinja inspirisala osnovce na zdravije navike. Beograd, 19. novembar 2024 - Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog… »
Teniserka Olga Danilović i maxi u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
Telegraf 19.11.2024
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da… »
Vesti dana »

Dimna bomba u skupštini Zaječara: Bačena u velikoj sali: Predsedavajući za govornicom, opozicija neće na svoja mesta, ispred zgrade kordon policije(foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 21 povezana

"Nato treba da obori ruske avione": Počeo sastanak Trampa i Zelenskog, lider SAD oštar na početku: Ovo će biti glavne teme razgovora (video)
Blic pre 8 minutajoš 57 povezanih

Hoće li oluje iz regiona pogoditi Srbiju? Od petka zahlađenje, padavine i snažni udari vetra
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane

"Dronovi preleću, odjekuju eksplozije": Napadnuta humanitarna flotila kod Krita, pogođeno 10 brodova: Na jednom od plovila i greta tunberg (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih

Džimi Kimel se vratio na TV: 'Gušenje slobode govora nije u američkom duhu'
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih