Povezane vesti

Čukariči zadržao iskusnog napadača

Čukariči zadržao iskusnog napadača

Sportski žurnal pre 3 sata
Iako je bilo ponuda iz inostranstva Pavkov ostaje sa Brđanima. Čukarički je produžio ugovor sa Milanom Pavkovim na još dve godine. Iskusni napadač kojem je isticao ugovor, stavio je paraf na vernost Brđanima do januara 2026. godine. – Zadovoljan… »
Produžetak saradnje: Milan Pavkov još dve godine u Čukaričkom!

Produžetak saradnje: Milan Pavkov još dve godine u Čukaričkom!

Hot sport pre 4 sati
Bivši napadač Zvezde ostaje na Brdu! Čukarički je produžio ugovor sa Milanom Pavkovim na još dve godine. Iskusni napadač kojem je isticao ugovor, stavio je paraf na vernost Brđanima do januara 2026. godine. – Zadovoljan sam klubom, sredinom u… »
Pavkov odigrao 80 minuta, Čukarički ga "vezao" još dve godine

Pavkov odigrao 80 minuta, Čukarički ga "vezao" još dve godine

B92 pre 4 sati
Čukarički je produžio ugovor sa Milanom Pavkovim na još dve godine. Iskusni napadač kojem je isticao ugovor, stavio je paraf na vernost Brđanima do januara 2026. godine. "Zadovoljan sam klubom, sredinom u kojoj se nalazim, saigračima i uopšte… »
Novi ugovor za nekadašnjeg "dželata" liverpula: Milan Pavkov produžio ugovor sa Čukaričkim

Novi ugovor za nekadašnjeg "dželata" liverpula: Milan Pavkov produžio ugovor sa Čukaričkim

Večernje novosti pre 4 sati
Napadač Čukaričkog Milan Pavkov potpisao je novi ugovor sa Čukaričkim, do januara 2026. godine. FOTO: FK Crvena zvezda – Zadovoljan sam klubom, sredinom u kojoj se nalazim, saigračima i uopšte načinom na koji Čukarički funkcioniše. Srećan… »
Milan Pavkov produžio ugovor sa Čukaričkim na još dve godine

Milan Pavkov produžio ugovor sa Čukaričkim na još dve godine

Sport klub pre 5 sati
Čukarički je produžio ugovor sa Milanom Pavkovim na još dve godine. Iskusni napadač kojem je isticao ugovor, stavio je paraf na vernost Brđanima do januara 2026. godine. – Zadovoljan sam klubom, sredinom u kojoj se nalazim, saigračima i uopšte… »

Vesti dana »