Повезане вести
Чукаричи задржао искусног нападача
Спортски журнал 19.11.2024
Иако је било понуда из иностранства Павков остаје са Брђанима. Чукарички је продужио уговор са Миланом Павковим на још две године. Искусни нападач којем је истицао уговор, ставио је параф на верност Брђанима до јануара 2026… »
Продужетак сарадње: Милан Павков још две године у Чукаричком!
Хот спорт 19.11.2024
Бивши нападач Звезде остаје на Брду! Чукарички је продужио уговор са Миланом Павковим на још две године. Искусни нападач којем је истицао уговор, ставио је параф на верност Брђанима до јануара 2026. године. – Задовољан сам… »
Павков одиграо 80 минута, Чукарички га "везао" још две године
Б92 19.11.2024
Чукарички је продужио уговор са Миланом Павковим на још две године. Искусни нападач којем је истицао уговор, ставио је параф на верност Брђанима до јануара 2026. године. "Задовољан сам клубом, средином у којој се налазим… »
Нови уговор за некадашњег "џелата" ливерпула: Милан Павков продужио уговор са Чукаричким
Вечерње новости 19.11.2024
Нападач Чукаричког Милан Павков потписао је нови уговор са Чукаричким, до јануара 2026. године. ФОТО: ФК Црвена звезда – Задовољан сам клубом, средином у којој се налазим, саиграчима и уопште начином на који Чукарички… »
Милан Павков продужио уговор са Чукаричким на још две године
Спорт клуб 19.11.2024
Чукарички је продужио уговор са Миланом Павковим на још две године. Искусни нападач којем је истицао уговор, ставио је параф на верност Брђанима до јануара 2026. године. – Задовољан сам клубом, средином у којој се налазим… »
Вести дана »
Хрка и Јаћимовићи у штрајку глађу, родитељи ђака Пете гимназије протествују испред Министарства просвете(блог)
Нови магазин пре 4 минутајош 83 повезане
Алексић у Скупштини: Националне фреквенције су јавно добро, а не плен власти
Глас Шумадије пре 4 минутајош 47 повезаних
Обрадовић: "Небитно у којем саставу наступамо, идемо на победу!"
Спортске.нет пре 44 минутајош 29 повезаних
Костић: Заслужила је ова генерација да направи нешто велико (видео)
Спортски журнал пре 4 минутајош 37 повезаних
Ухапшена двојица младића у Новом Саду: Осумњичени за препродају дроге, пронађена кеса са 130 грама марихуане
Нова пре 4 минутајош 23 повезане