Povezane vesti
Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu: Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane
Nova 19.11.2024
: Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
RTS 19.11.2024
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane
Euronews 19.11.2024
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Vesti dana »

Tramp posle ubistva Čarlija Kirka za nasilje u SAD okrivio "radikalnu levicu"
N1 Info pre 14 minutajoš 56 povezanih

Vremenska prognoza za petak, 11. septembar 2025: Danas u Srbiji oblačno, nestabilno i sa kišom
Radio sto plus pre 59 minutajoš 22 povezane

Medvedev nakon atentata na Kirka: Možda je vreme da MAGA shvati da podržavajući Ukrajinu, podržava ubice
B92 pre 2 satajoš 27 povezanih

Spc danas obeležava Usekovanje glave Svetog Jovana Dan strogog posta i molitve obavezno odvežite crveni končić
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih

Nova runda dijaloga u Briselu, u toku sastanak Petkovića i Sorensena
RTS pre 24 minutajoš 10 povezanih