Povezane vesti
Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu: Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane
Nova 19.11.2024
: Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
RTS 19.11.2024
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane
Euronews 19.11.2024
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na nastavak nepovoljnih vremenskih uslova u Srbiji sa lokalnim nepogodama
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 34 povezane

Finale Evrobasketa 2025: Nemačka i Turska za zlato, Grčka i Finska za bronzu
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 18 povezanih

Ministar Glamočić o najavljenom protestu poljoprivrednika u Novom Sadu: "To je nebitno"
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 18 minutajoš 8 povezanih

Mojsilović: Ne zastrašujemo građane i ne pretimo susedima vojnom paradom
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih