Povezane vesti
Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu: Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane
Nova 19.11.2024
: Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Teniserka Olga Danilović i MAXI u misiji edukacije đaka o zdravoj ishrani i sportu
RTS 19.11.2024
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Nema sportskog uspeha bez zdrave ishrane
Euronews 19.11.2024
Svi veliki uspesi počinju malim, svakodnevnim izborima, a zdrava ishrana i fizička aktivnost su temelj zdravog i uspešnog života. Meni su ove navike pomogle da ostvarim lične i sportske rezultate i verujem da usvajanje dobrih navika vodi ka skladnom i… »
Vesti dana »

Određen jednomesečni pritvor svim osumnjičenima u slučaju rekonstrukcije pruge od Novog Sada do mađarske granice
Insajder pre 12 minutajoš 26 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji: Na severu i zapadu kiša, na jugu do 35 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane

Predsednik Vlade Srbije Đuro Macut danas u Sremskim Karlovcima na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u "Oluji"
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Policija: Na putevima od sutra svi raspoloživi radari i presretači
Bujanovačke pre 37 minutajoš 16 povezanih