Povezane vesti
Zašto su poskupeli računi za Infostan
Radio 021 pre 31 dana
Skuplje račune za grejanje dobili su stanovnici Beograda, Niša, Subotice, Kraljeva, Kragujevca, Kruševca i Bora. Ali ima i primera gde su računi niži. PA Media Da li ste nekada čitali poleđinu računa za Infostan? Ni ja. Onda vas je moguće… »
NIN pre 31 dana
Da li ste nekada čitali poleđinu računa za Infostan? Ni ja. Onda vas je moguće iznenadilo poskupljenje računa, iako je bilo najavljeno u plavom okviru na poleđini računa za avgust. U mom slučaju, reč je o značajnom poskupljenju od 10 odsto za… »
BBC News pre 31 dana
Skuplje račune za grejanje dobili su stanovnici Beograda, Niša, Subotice, Kraljeva, Kragujevca, Kruševca i Bora. Ali ima i primera gde su računi niži. Da li ste nekada čitali poleđinu računa za Infostan? Ni ja. Onda vas je moguće iznenadilo… »
Danas pre 31 dana
Da li ste nekada čitali poleđinu računa za Infostan? Ni ja. Onda vas je moguće iznenadilo poskupljenje računa, iako je bilo najavljeno u plavom okviru na poleđini računa za avgust. U mom slučaju, reč je o značajnom poskupljenju od 10 odsto za… »
Vesti dana »
Jedan gazio ljude: Bmw-om, drugi kamionom Masakr u Magdeburgu identičan surovom zločinu u Berlinu od pre 8 godina: Obojica sejali smrt pred božić
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Partizan izgubio u Istanbulu i pored solidne partije, Efes naneo drugi vezani poraz crno-belima
Danas pre 8 satijoš 6 povezanih
Predsednik Srbije: Država ima „vrstu duga“ u pogledu palata prosvetnih radnika
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Vučić o tragediji u Hrvatskoj i Nemačkoj: "Saučešće porodicama stradalih i želje za brzi oporavak svima drugima"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana