Повезане вести
Зашто су поскупели рачуни за Инфостан
НИН 19.11.2024
Да ли сте некада читали полеђину рачуна за Инфостан? Ни ја. Онда вас је могуће изненадило поскупљење рачуна, иако је било најављено у плавом оквиру на полеђини рачуна за август. У мом случају, реч је о значајном поскупљењу… »
Радио 021 19.11.2024
Скупље рачуне за грејање добили су становници Београда, Ниша, Суботице, Краљева, Крагујевца, Крушевца и Бора. Али има и примера где су рачуни нижи. ПА Медиа Да ли сте некада читали полеђину рачуна за Инфостан? Ни ја. Онда вас… »
BBC News 19.11.2024
Скупље рачуне за грејање добили су становници Београда, Ниша, Суботице, Краљева, Крагујевца, Крушевца и Бора. Али има и примера где су рачуни нижи. Да ли сте некада читали полеђину рачуна за Инфостан? Ни ја. Онда вас је могуће… »
Данас 19.11.2024
Да ли сте некада читали полеђину рачуна за Инфостан? Ни ја. Онда вас је могуће изненадило поскупљење рачуна, иако је било најављено у плавом оквиру на полеђини рачуна за август. У мом случају, реч је о значајном поскупљењу… »
Вести дана »
Снажан земљотрес погодио Јапан: Повређено 13 особа, издато упозорење на цунами, струја нестала у 2.700 домова
Еуроневс пре 21 минутајош 29 повезаних
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 2 сатајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 8 сатијош 29 повезаних