Povezane vesti
Kineska provincija Hejlungđang u pripravnosti posle napada sibirskih tigrova na dva meštanina
Radio 021 19.11.2024
Kineske vlasti upozorile su stanovništvo provincije Hejlungđang da bude na oprezu zbog sibirskih tigrova, nakon što je video snimak farmera koji je jedva izbegao napad, postao viralan na internetu. Prema medijskim izveštajima, dva čoveka su napadnuta, a… »
Sibirski tigrovi zastrašili Kineze: Vlasti upozorile građane da budu na oprezu
Euronews 19.11.2024
Kineske vlasti upozorile su stanovništvo provincije Hejlungđang da bude na oprezu zbog sibirskih tigrova, nakon što je video snimak farmera koji je jedva izbegao napad, postao viralan na društvenim mrežama. Prema medijskim izveštajima, dva čoveka su… »
Vesti dana »

Novosađaninu policija polomila ruku kod DIF-a: „Šutirali me i prskali biber-sprejom dok sam ležao na zemlji“
Danas pre 4 satijoš 31 povezana

Vučić: Mere već postigle dobre stvari, spremam još jedno veliko iznenađenje za građane
Euronews pre 2 satajoš 57 povezanih

Novosadski fakultet optužio policiju za nasilje nad demonstrantima
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 46 povezanih

Ataman za Jokića nema poseban plan, oduševljen zbog srpskih novinara: „Neka da 50 poena, ali da mi pobedimo“ VIDEO
Nova pre 25 minutajoš 48 povezanih

Dejan Vuk Stanković dokrajčio prosvetu: "Nastavnici žive u strahu, a deci već predaju priučeni kadrovi"
Pravda pre 3 satajoš 30 povezanih