Povezane vesti
Razgovor u Banjaluci: Dodik se sastao sa ruskim akademikom Baburinom
Večernje novosti 19.11.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana u Banjaluci. Foto: V. Tripić - Imao sam danas posebno zadovoljstvo da razgovaram sa… »
Ruski akademik Sergej Baburin promoviše knjigu u Banjaluci
RTV 19.11.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana večeras u Banjaluci. "Imao sam danas posebno zadovoljstvo razgovarati sa… »
Dodik sa ruskim akademikom Baburinom /foto/
Sputnik 19.11.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana u Banjaluci. "Imao sam danas posebno zadovoljstvo razgovarati sa Baburinom. Razgovarali smo… »
Vesti dana »

Slučaj Baćić: Dva dana tišine MUP-a uprkos jasnom snimku (VIDEO)
Insajder pre 56 minutajoš 25 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 5 satijoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni, ostajemo na ulicama
N1 Info pre 8 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 5 satijoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 2 satajoš 54 povezane