Povezane vesti
Razgovor u Banjaluci: Dodik se sastao sa ruskim akademikom Baburinom
Večernje novosti 19.11.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana u Banjaluci. Foto: V. Tripić - Imao sam danas posebno zadovoljstvo da razgovaram sa Baburinom… »
Ruski akademik Sergej Baburin promoviše knjigu u Banjaluci
RTV 19.11.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana večeras u Banjaluci. "Imao sam danas posebno zadovoljstvo razgovarati sa Baburinom… »
Dodik sa ruskim akademikom Baburinom /foto/
Sputnik 19.11.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana u Banjaluci. "Imao sam danas posebno zadovoljstvo razgovarati sa Baburinom. Razgovarali smo o… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 26 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju u Novgorodskoj oblasti i reakcije na incident
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 39 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih