Povezane vesti
Razgovor u Banjaluci: Dodik se sastao sa ruskim akademikom Baburinom
Večernje novosti 19.11.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana u Banjaluci. Foto: V. Tripić - Imao sam danas posebno zadovoljstvo da razgovaram sa Baburinom… »
Ruski akademik Sergej Baburin promoviše knjigu u Banjaluci
RTV 19.11.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana večeras u Banjaluci. "Imao sam danas posebno zadovoljstvo razgovarati sa Baburinom… »
Dodik sa ruskim akademikom Baburinom /foto/
Sputnik 19.11.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana u Banjaluci. "Imao sam danas posebno zadovoljstvo razgovarati sa Baburinom. Razgovarali smo o… »
Vesti dana »
Kalas o sporazumu o Zakonu o strancima na Kosovu: Novi zamah za dijalog Beograd-Priština
Beta pre 35 minutajoš 27 povezanih
Rat besni na Bliskom istoku: Iran razorio sve pred sobom u neviđenom raketnom napadu
Večernje novosti pre 25 minutajoš 31 povezana
Jokić skakao i pokazivao sudijama, oni se pravili da ništa ne vide: O potezu LA Lejkersa priča cela NBA liga
Mondo pre 19 minutajoš 43 povezane
Alkarazu muka od svega, Medvedev se setio Đokovića: Pričalo se o Novaku u Indijan Velsu
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih