Povezane vesti
Razgovor u Banjaluci: Dodik se sastao sa ruskim akademikom Baburinom
Večernje novosti 19.11.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana u Banjaluci. Foto: V. Tripić - Imao sam danas posebno zadovoljstvo da razgovaram sa Baburinom… »
Ruski akademik Sergej Baburin promoviše knjigu u Banjaluci
RTV 19.11.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana večeras u Banjaluci. "Imao sam danas posebno zadovoljstvo razgovarati sa Baburinom… »
Dodik sa ruskim akademikom Baburinom /foto/
Sputnik 19.11.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik sastao se danas sa istaknutim ruskim akademikom Sergejem Baburinom, čija će knjiga "Moralna država" biti promovisana u Banjaluci. "Imao sam danas posebno zadovoljstvo razgovarati sa Baburinom. Razgovarali smo o… »
Vesti dana »

Dojave o bombama u školama u Zlatiborskom, Moravičkom i Raškom okrugu
Ozon press pre 6 minutajoš 76 povezanih

Proglašena vanredna situacija na flotili koja ide ka gazi: Očekuje se haos u narednih sat vremena: Među aktivistima i srpski državljanin Ognjen (video, foto)
Blic pre 56 minutajoš 37 povezanih

Rhmz upalio najviši nivo upozorenja! Kritično je! Evo šta sledi Beogradu, a šta ostatku Srbije
Telegraf pre 21 minutajoš 50 povezanih

Sve o meču Bajern - Zvezda: Crveno-beli na popravnom u Minhenu posle poraza na startu Evrolige
Telegraf pre 41 minutajoš 24 povezane

BLOG UŽIVO Svet besan zbog hapšenja aktivista među kojima je i srpski student, još samo jedan brod plovi ka Gazi
Nova pre 16 minutajoš 11 povezanih