Povezane vesti
Bil Klinton u svojoj knjizi: Filantropija mi je omogućila da pravim promene u svetu
Politika 19.11.2024
VAŠINGTON – Bivši američki predsednik Bil Klinton našalio se u danas objavljenoj knjizi da se osećao izgubljeno kada se prvi put vratio privatnom životu 2001. godine posle dva predsednička mandata. Ljudi ga više nisu pozdravljali kada bi ušao u sobu, ali… »
Nova knjiga Klintona "Građanin: Moj život posle Bele kuće": Filantropija mi je omogućila da pravim promene u svetu
Euronews 19.11.2024
Bivši američki predsednik Bil Klinton našalio se u danas objavljenoj knjizi da se osećao izgubljeno kada se prvi put vratio privatnom životu 2001. godine posle dva predsednička mandata, jer ga ljudi više nisu pozdravljali kada bi ušao u sobu, ali i… »
Vesti dana »
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do 23. juna
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 27 povezanih
Hapšenje načelnika policije otvorilo ključno pitanje: Kome građani Srbije da veruju? OSTAVKA MINISTRA! Kome građani da veruju?
Volim Zrenjanin pre 17 minutajoš 103 povezane
Izvršni direktor MOL-a o pregovorima o NIS: Pregovori u kritičnoj fazi, najveći izazov rok do 22. maja
Nedeljnik pre 22 minutajoš 46 povezanih
Vremenska prognoza Srbije za 15. do 17. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne, nestabilno i hladnije vikendom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 34 povezane