Повезане вести

"Рођена сам у штали, поред коња" Тешка животна исповест Зорице Марковић, мајка хтела да је убије: То је тада било срамота...…

"Рођена сам у штали, поред коња" Тешка животна исповест Зорице Марковић, мајка хтела да је убије: То је тада било срамота...…

Курир 19.11.2024
Певачица Зорица Марковић детињство је провела далеко од раскоши и богатства, а како тврди, рођена је у штали. Зорица је рекла да није била жељено дете, јер је њена породица није имала довољно финансијских средстава за још… »
"Мајка је хтела да ми сипа воду у уста кад сам се родила, била сам јој вишак" Потресна исповест Зорице Марковић о детињству и…

"Мајка је хтела да ми сипа воду у уста кад сам се родила, била сам јој вишак" Потресна исповест Зорице Марковић о детињству и…

Курир 19.11.2024
Зорица Марковић у великој животној исповести открила је непознате детаље о свом детињству. Како каже није била жељено дете, јер је њена породица била сиромашна, а мајка је чак покушала и да је убије На питање водитлеја како… »
"Поносна сам што сам рођена у штали поред коња": Зорица Марковић се присетила детињства: Живела са браћом у немаштини, знала…

"Поносна сам што сам рођена у штали поред коња": Зорица Марковић се присетила детињства: Живела са браћом у немаштини, знала…

Блиц 19.11.2024
Певачица и некадашња ријалити учесница Зорица Марковић у великој животној исповести открила је непознате детаље о свом детињству. Како каже није била жељено дете, јер је њена породица била сиромашна, а мајка је чак покушала… »

Вести дана »