Povezane vesti

"Rođena sam u štali, pored konja" Teška životna ispovest Zorice Marković, majka htela da je ubije: To je tada bilo…

"Rođena sam u štali, pored konja" Teška životna ispovest Zorice Marković, majka htela da je ubije: To je tada bilo…

Kurir pre 8 minuta
Pevačica Zorica Marković detinjstvo je provela daleko od raskoši i bogatstva, a kako tvrdi, rođena je u štali. Zorica je rekla da nije bila željeno dete, jer je njena porodica nije imala dovoljno finansijskih sredstava za još jedno dete, a majka je… »
"Majka je htela da mi sipa vodu u usta kad sam se rodila, bila sam joj višak" Potresna ispovest Zorice Marković o detinjstvu…

"Majka je htela da mi sipa vodu u usta kad sam se rodila, bila sam joj višak" Potresna ispovest Zorice Marković o detinjstvu…

Kurir pre 4 sati
Zorica Marković u velikoj životnoj ispovesti otkrila je nepoznate detalje o svom detinjstvu. Kako kaže nije bila željeno dete, jer je njena porodica bila siromašna, a majka je čak pokušala i da je ubije Na pitanje voditleja kako je izgledalo njeno… »
"Ponosna sam što sam rođena u štali pored konja": Zorica Marković se prisetila detinjstva: Živela sa braćom u nemaštini…

"Ponosna sam što sam rođena u štali pored konja": Zorica Marković se prisetila detinjstva: Živela sa braćom u nemaštini…

Blic pre 3 sata
Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Zorica Marković u velikoj životnoj ispovesti otkrila je nepoznate detalje o svom detinjstvu. Kako kaže nije bila željeno dete, jer je njena porodica bila siromašna, a majka je čak pokušala i da je ubije. -… »

Vesti dana »