Повезане вести

Небојша Човић о ФИБА прозорима, Евролиги и дербију Звезде и Партизана: "Мислим да је договор направљен..."

Небојша Човић о ФИБА прозорима, Евролиги и дербију Звезде и Партизана: "Мислим да је договор направљен..."

Телеграф 19.11.2024
Препоручујемо. Кошаркашки клуб Црвена звезда представио је нови грб, а тим поводом одржана је конференција за медије. Поред бројних гостију, догађају је присуствовао и председник Кошаркашког савеза Србије, Небојша Човић… »
ФИБА и Евролига се коначно договориле - фебруарски прозор без поклапања

ФИБА и Евролига се коначно договориле - фебруарски прозор без поклапања

Б92 19.11.2024
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић открио је да има сазнања да су ФИБА и Евролига направиле договор за "фебруарски прозор" квалификација за Еуробаскет 2025. Ако је истина, тада ће Евролига свој календар подредити… »
"Овако губи комплетна кошарка!": Небојша Човић се огласио о вечитом дербију и мечу репрезентације

"Овако губи комплетна кошарка!": Небојша Човић се огласио о вечитом дербију и мечу репрезентације

Мондо 19.11.2024
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић говорио је о преклапању термина Евролиге и ФИБА. Кошаркашка репрезентација Србије одиграће два меча против Данске у квалификацијама за Европско првенство у кошарци 2025. године… »
Човић о навијачима оба тима на вечитом дербију: "Радује ме то, треба ићи ка нормализацији односа, али..."

Човић о навијачима оба тима на вечитом дербију: "Радује ме то, треба ићи ка нормализацији односа, али..."

Телеграф 19.11.2024
Препоручујемо. Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић је био гост на посебној конференцији Црвене звезде и Меридиана, где су црвено-бели добили нови грб. Једно од питања упућено председнику је било о предстојећем… »

Вести дана »