Povezane vesti
Pred večiti derbi: Ovako je Nebojša Čović reagovao kada je čuo da je Zvezda dala hiljadu karata "grobarima" za utakmicu u…
Večernje novosti pre 2 sata
Prodaja karata za prvi evroligaški večiti derbi počela je danas, a predstojeći meč naših najtrofejnijih klubova biće istorijski. FOTO: M. Vukadinović Jer, sudeći po saopštenju prvaka ABA lige i Srbije, na njemu će biti prisutne i Zvezdine… »
Čović: Raduje me dolazak navijača Partizana na derbi, uvek sam bio za podelu dvorane
Politika pre 2 sata
Raduje me što je postignut dogovor i što će 1.000 navijača Partizana prisustvovati derbiju u Evroligi. I dok sam bio u Zvezdi, bez obzira na probleme sa kojima smo se susretali, uvek sam bio za to da napravimo uvek podelu u dvorani, rekao je… »
Čović pozdravio dolazak "Grobara" pa poslao jaku poruku pred večiti derbi!
Sportske.net pre 2 sata
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije i doskorašnji prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović istakao je da ga raduje dolazak navijača Partizana na predstojeći evroligaški večiti derbi koji se igra u četvrtak od 20 sati u "Beogradskoj areni"… »
Čović: Raduje me dolazak navijača Partizana na derbi, uvek sam bio za podelu dvorane
Sportski žurnal pre 2 sata
“Mislim da treba ići ka normalizaciji odnosa. Da li će se to dogoditi najmanje zavisi od navijača”. - Raduje me što je postignut dogovor i što će 1.000 navijača Partizana prisustvovati derbiju u Evroligi. I dok sam bio u Zvezdi, bez obzira na… »
Čović: Raduje me dolazak navijača Partizana, i ja sam to želeo
Sport klub pre 3 sata
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije i doskorašnji prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović pozdravio je dogovor večitih rivala oko dolaska navijača Partizana na predstojeći meč Evrolige u "Beogradskoj areni". Klub sa Kalemengadan će u četvrtak… »
Čović o dolasku grobara na derbi: „Naravno da me raduje to!“
Hot sport pre 4 sati
Sviđa mu se dogovor između klubova. Crvena zvezda danas je predstavila novi detalj na svojim dresovima, a više od tome možete pročitati – OVDE! Tim povodom, na konferenciji je bio prisutan i predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović… »
Čović o dolasku "grobara" na derbi: "Raduje me to" VIDEO
B92 pre 4 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović dao je pozitivan komentar na vest da će naredni evorligaški derbi Zvezde i Partizana biti odigran i pred navijačima protivničkog kluba. Dve strane su se prethodnih dana dogovorile da navijačima… »
Vesti dana »
Ruska osveta: Tajna jedinica gugi može da preseče podvodne kablove između EU i SAD!
Kurir pre 41 minutajoš 75 povezanih
Savetnik premijera Vučevića: Ostavke mogu da se očekuju, ali rano je licitirati sa imenima
Euronews pre 2 satajoš 52 povezane
"Ovo je Treći svetski rat": Zloslutna izjava Dmitrija Medvedeva "Imamo pravo da uzvratimo oružjem za masovno uništenje"
Kurir pre 2 satajoš 51 povezana