Povezane vesti
Čović: Raduje me dolazak navijača Partizana na derbi, uvek sam bio za podelu dvorane
Politika 19.11.2024
Raduje me što je postignut dogovor i što će 1.000 navijača Partizana prisustvovati derbiju u Evroligi. I dok sam bio u Zvezdi, bez obzira na probleme sa kojima smo se susretali, uvek sam bio za to da napravimo uvek podelu u dvorani, rekao je… »
Čović prokomentarisao dolazak "grobara" na derbi VIDEO
B92 19.11.2024
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović dao je pozitivan komentar na vest da će naredni evorligaški derbi Zvezde i Partizana biti odigran i pred navijačima protivničkog kluba. Dve strane su se prethodnih dana dogovorile da navijačima… »
Pred večiti derbi: Ovako je Nebojša Čović reagovao kada je čuo da je Zvezda dala hiljadu karata "grobarima" za utakmicu u…
Večernje novosti 19.11.2024
Prodaja karata za prvi evroligaški večiti derbi počela je danas, a predstojeći meč naših najtrofejnijih klubova biće istorijski. FOTO: M. Vukadinović Jer, sudeći po saopštenju prvaka ABA lige i Srbije, na njemu će biti prisutne i Zvezdine… »
Čović pozdravio dolazak "Grobara" pa poslao jaku poruku pred večiti derbi!
Sportske.net 19.11.2024
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije i doskorašnji prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović istakao je da ga raduje dolazak navijača Partizana na predstojeći evroligaški večiti derbi koji se igra u četvrtak od 20 sati u "Beogradskoj areni"… »
Čović: Raduje me dolazak navijača Partizana na derbi, uvek sam bio za podelu dvorane
Sportski žurnal 19.11.2024
“Mislim da treba ići ka normalizaciji odnosa. Da li će se to dogoditi najmanje zavisi od navijača”. - Raduje me što je postignut dogovor i što će 1.000 navijača Partizana prisustvovati derbiju u Evroligi. I dok sam bio u Zvezdi, bez obzira na… »
Čović: Raduje me dolazak navijača Partizana, i ja sam to želeo
Sport klub 19.11.2024
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije i doskorašnji prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović pozdravio je dogovor večitih rivala oko dolaska navijača Partizana na predstojeći meč Evrolige u "Beogradskoj areni". Klub sa Kalemengadan će u četvrtak… »
Čović o dolasku grobara na derbi: „Naravno da me raduje to!“
Hot sport 19.11.2024
Sviđa mu se dogovor između klubova. Crvena zvezda danas je predstavila novi detalj na svojim dresovima, a više od tome možete pročitati – OVDE! Tim povodom, na konferenciji je bio prisutan i predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović… »
Vesti dana »
Trampov predlog za Gazu zapaljiv, nečuven i sramotan, krši međunarodno pravo: Žestoke kritike Amnestija
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Željko o Arijanu, ali i ''Kinderu'' - Evroliga: ''On je stara škola''
Sportske.net pre 1 satjoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 2 satajoš 1 povezana